Søgemaskineoptimering med OnlineSynlighed.dk

Søgemaskineoptimering, hvad er det?

Søgemaskineoptimering, søgeoptimering eller SEO. Kært barn har mange navne.

SEO kommer fra den engelske term Search Engine Optimization.

Søgemaskineoptimering handler helt grundlæggende om at skabe online synlighed for din virksomhed. Det er nemlig vigtigt at være synlig på nettet, hvis man vil have nye besøgende og kunder i butikken.

Tidligere var søgemaskineoptimering forbeholdt en lille elite, der havde held med at skubbe deres sider op på de øverste og værdifulde placeringer i søgemaskineresultaterne.

Sådan er det ikke længere! Søgemaskinerne er i dag blevet meget dygtige til at frasortere de hjemmesider, der forsøger at snyde sig til de bedste pladser i søgeresultaterne. I stedet er det de bedste og mest relevante sider, der bliver vist i søgeresultaterne.

At blive et af de bedste søgeresultater, på sigt det bedste, er vi hos OnlineSynlighed.dk eksperter i.

Vores tekniske baggrund, mange års erfaring med at skabe resultater med søgemaskineoptimering, dygtige tekstforfattere, samt et bredt netværk af nogle af de dygtigste freelancere i Danmark, har gjort os i stand til at skabe resultater for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vil du være et af vores værdsatte samarbejder – og skal vi skabe værdi i din forretning ved at gøre dig synlig for de mange tusinde danskere, der hver måned søger efter dine ydelser?

Det er ikke let at skabe resultater med søgemaskineoptimering. Med den fornødne viden, samt de rette kompetencer, er det muligt at forvandle især Google til en fantastisk indgangsvinkel til kunder.

Der er mange elementer i Søgemaskineoptimering. Find nogle af delelementerne her:

Få hjælp af en af vores SEO-konsulenter på freelance basis, eller lad os som bureau tage hånd om hele opgaven med din/jeres SEO.
Er du freelance webdesigner, eller arbejder du på et webbureau, kan du med fordel se mere om vores bureau-aftale.