Kompetenceløft

Få hjælp til din online markedsføring med et kompetenceløft

Med et kompetenceløft hos OnlineSynlighed.dk lærer du, hvordan du med de rette værktøjer og en klar strategi forbedrer din virksomheds branding på tværs af medier.

Kompetenceløftet er skræddersyet til dig, og er derfor bygget op omkring din virksomhed, dit niveau og dit behov.

Hvorfor er online synlighed vigtigt?

De sociale medier fylder mere og mere i vores hverdag, og derfor er det også afgørende for din virksomhed at være til stede på disse medier. En online tilstedeværelse kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud fra mængden og få flere potentielle kunder til at finde frem til lige præcis dig og dine produkter. Særligt for mindre virksomheder er det vigtigt, at den online tilstedeværelse styrkes, så de bliver fundet på deres ydelser.

En klar brandingstrategi kan hjælpe dig med at få klarlagt, hvor du skal lægge dine kræfter for at få mest udbytte af det.

Hvad går et kompetenceløft ud på?

Hos OnlineSynlighed.dk er vi specialister i online markedsføring, og som leverandør af kompetenceløft gennem Erhvervshus Midtjylland, bidrager vi til at flere virksomheder bliver klædt på til selv at stå for deres egen markedsføring.

Med et kompetenceløft hos os vælger du selv, hvilke emner du gerne vil omkring, hvorefter vi skræddersyr en workshop til dig ud fra dit niveau og dine behov. Du vil altså få ekstern rådgivning til at forbedre din online synlighed og online markedsføring, så du ved, hvordan du skal kommunikere dine budskaber ud til din målgruppe. Dette vil gavne dig i forhold til at få øget brandkendskab og på sigt skabe øget salg.

Vi laver kompetenceløft inden for både SEO, sociale medier og mange andre discipliner inden for online markedsføring.

Sådan søger du om et kompetenceløft

Med et kompetenceløft fra Favrskov kommune kan du få et tilskud på 5000 kr. til at styrke dine kompetencer hos en selvvalgt leverandør. Ønsker du et kompetenceløft hos OnlineSynlighed.dk til din online markedsføring, skal du søge om at få tilskud til dette. Vi sender dig et tilbud på kompetenceløftet, hvorefter du skal søge om tilskud gennem Favrskov Erhverv. 

Når kompetenceløftet er afholdt, vil du modtage en faktura fra os, som du betaler. Du sender herefter fakturaen ind til Favrskov kommune, som vil refundere beløbet.

Praktisk information

Sted: Østergade 15, 1. sal, 8370 Hadsten

Antal deltagere: Max 5 personer

Varighed: 4 timer

Pris: 5000 kr. ekskl. moms

Normalpris: 10.000 kr. ekskl. moms (grundet samarbejdet med Favrskov Kommune tilbydes workshoppen til halv pris).

Underviseren

John Nielsen

John Nielsen

John er en alsidig og erfaren underviser inden for flere discipliner af online markedsføring, herunder SEO, sociale medier, strategi, kommunikation og annoncering. Hans tilgang er hands-on og tilpasset den enkelte virksomheds behov, hvilket gør ham til en ideel sparringspartner i din virksomheds digitale transformation.

Vil du vide mere om kompetenceløft?

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål til kompetenceløft.

Kompetenceløft henvendelse