OnlineSynlighed.dk hjælper dig og din virksomhed med at skabe resultater online. Resultater der munder ud i en synlighed, der gør at din virksomhed bliver set af flere mennesker i din målgruppe. Vi lever og ånder for at skabe disse resultater for din virksomhed, og en af måderne vi gør det på, er at skabe kvalitetstekster, billeder og indhold.

Disse tekster, billeder og andet indhold er med til at skabe et overblik over forskellige emner, der er med til at berige din virksomheds viden omkring hvordan online synlighed skabes. Vi går selvfølgelig også i dybden med de forskellige emner, så du både kan skabe et overblik, men også få detaljeret viden omkring emnet hvis du ønsker dette.

Alle disse tiltag er for din skyld, men der er desværre nogle der misbruger vores arbejde. Misbrugen af vores tekster, billeder og andet indhold sker på mange forskellige måder – men én ting har de tilfælles, og det er kopiering. Vi opfordrer derfor alle til ikke at begå tyveri, men udover vores stærke opfordring så gør vi også opmærksom på, at vi er beskyttet i lovmæssig sammenhæng.

OnlineSynlighed.dk er beskyttet af loven om ophavsret, hvilket betyder at du bryder loven, hvis du kopierer vores tekster, billeder eller anden indhold, uden at få tilladelse. Når man bryder loven, så er det ensbetydende med at der gøres noget ulovligt – og dermed falder du i kategorien kriminel.

Konsekvenserne er et juridisk efterspil!

Enhver kopiering fra OnlineSynlighed.dk uden tilladelse, er ulovligt i forhold til lovgivningen omkring ophavsret – også kaldet copyright på engelsk. Vores tekster og billeder er beskyttet af vores samarbejdspartnere hos copyright-servicen UlovligKopiering.dk. Finder vi mistanke om, at vores tekster eller billeder er blevet kopieret, vil advokaterne hos UlovligKopiering.dk komme indover med krav om fjernelse af det kopierede samt betaling af vederlag og godtgørelse. Om nødvendigt kører vi alle krav gennem retssystemet, hvos UlovligKopiering.dk’s advokater har en solid track-record.

Det juridiske efterspil starter derfor rimelig hurtigt, netop fordi vi gerne vil stoppe enhver kopiering af indhold fra vores hjemmeside. De konsekvenser der kommer, når advokater er indblandet, er selvfølgelig meget afhængig af situationen. Finder vi indhold fra vores hjemmeside på andre hjemmesider, der har kopieret dette uden at få tilladelse, så kan der komme bøder og regninger.

Bøder og regninger i forbindelse med brud på ophavsret er meget store i Danmark, og afhængig af situationen kan regningen ende på titusindvis af kroner per tekst, billede og indhold der er kopieret uden tilladelse fra OnlineSynlighed.dk. Det er heller ikke tilladt at benytte automatiske værktøjer, såsom autoblogs, til at hente indhold fra vores hjemmeside.

Benyt indhold lovligt fra OnlineSynlighed.dk!

Vi hjælper virksomheder med at skabe synlighed online, og det er også derfor vores indhold eksisterer – og vi giver faktisk også muligheden for, at du kan benytte noget af vores indhold (tekster og billeder) helt lovligt.

Det eneste det kræver, er en tilladelse fra os, som ejer ophavsretten på alt indhold på OnlineSynlighed.dk. Kontakt os på vores telefonnummer 70 13 63 23, og spørg efter en tilladelse til at bruge vores tekster, billeder og andet indhold. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail, hvis du vil vise hvad du konkret gerne vil benytte.

 

Beskyttet af OnlineSynlighed.dk er beskyttet af UlovligKopiering.dk