Bureauaftale

OnlineSynlighed.dk som underleverandør

Brug OnlineSynlighed.dk som underleverandør af dit eget SEO- eller marketingbureau.

SEO står for søgemaskineoptimering, men det ved du godt – du er nemlig fra et andet bureau, der beskæftiger sig med synlighed, reklame, branding, markedsføring eller noget lignende, og dine kunder skriger efter SEO. Sådan gør kunder jo.

Der er bare den lille hage ved hele situationen, at du ikke selv er helt søvant i forhold til SEO, og det er dine kolleger i bureauet heller ikke – derfor er I ved at rive jer selv i håret over, at I ikke kan tilbyde kunder det, de egentlig gerne vil have.

Frygt ej, for OnlineSynlighed.dk kan hjælpe dig!

Vi er specialister i SEO, og vi agerer også gerne underleverandører for andre bureauer, der vil tilbyde SEO som en del af ydelsen til sine kunder. Med OnlineSynlighed.dk som underleverandør af SEO vil du få alle fordelene ved at kunne tilbyde et ekstra og eftertragtet produkt uden selv at skulle stå for arbejdet – I skal blot sende regningen videre til jeres kunde.

Hvorfor vil vi levere SEO for andre?

Det er sådan set ret simpelt – med jeres eksisterende kundegrundlag og muligheden for at sælge SEO-ydelsen til flere, får vi selv flere opgaver i kalenderen uden selv at skulle opsøge salg. Også selvom det betyder, at det ikke kommer til at være vores navn, der står på arbejdet, for det bliver selvfølgelig jer, der kan give det til kunden.

Med et fortærsket udtryk kan vi vel kalde det win-win. I får et bedre produkt, og vi får mere at lave – det lyder da ret godt, ikke?

Vi er gode til SEO for nu at sige det selv

Hos OnlineSynlighed.dk har vi mange års erfaring med SEO, og vi holder os opdaterede på, hvad der rører sig inden for branchen. Vi var med, dengang en ofte brugt SEO-teknik var at spamme forskellige debatfora med links, og så var man næsten nået i mål med det redskab alene. Vi har fulgt med i den teknologiske udvikling, og hvordan søgemaskinernes algoritmer har ændret sig og er blevet meget mere avancerede.

I dag er situationen en helt anden end dengang. I dag handler det om at kunne levere godt indhold på den rigtige måde fra de rigtige steder – og det magter vi.

Google, som er den altdominerende søgemaskine i Danmark, har udviklet sine søgealgoritmer enormt meget, og arbejdet med SEO i dag er langt mere kompliceret end tidligere.

Det er ikke fordi, Google holder det hemmeligt, hvad de gerne vil se for at rangere sider godt – det er de faktisk meget åbne omkring. Udfordringen er, at de ikke går i detaljer, og derfor er der til enhver tid et kapløb om at aflure alle de finere nuancer af, hvordan Googles algoritmer fungerer. De nuancer er vi ret gode til at forstå, i hvert fald hvis man kigger på vores resultater. Og det gør vi.

Vi dokumenterer vores effekt

Selvfølgelig holder vi øje med, om det vi gør, rent faktisk virker. Derfor vil du også få en række resultater, du kan vise til dine tilfredse kunder, hvis du bruger OnlineSynlighed.dk som underleverandør af SEO. Vi holder øje med, hvordan et givent søgeresultat for en af jeres kunder bevæger sig i takt med, at vi får lov til at gøre vores arbejde.

Det giver dig kolde kendsgerninger om fremgang, som er et resultat af kundens engagement med jer – og jeres engagement med os, naturligvis. Og der findes ikke mange bedre salgsargumenter end fakta, der peger i den rigtige retning.

Vi er sat op til succes

Gennem vores mange års arbejde med SEO har vi fundet ud af, hvilke værktøjer, der er de bedste at bruge, og dem har vi selvfølgelig adgang til. Derfor skal I ikke investere i software og licenser, som alligevel vil tage jer tid at sætte jer ind i for så at omsætte den nye information til noget, I alligevel ikke er specialister i.

Vi har allerede adgang til de mest effektive redskaber, der kan bruges i arbejdet med SEO, og vi er vant til at bruge dem og udnytte deres potentiale.

Den lange erfaring med de mange nuancer af effektiv søgemaskineoptimering gør os i stand til hurtigt at analysere og handle på den situation, jeres kunder står overfor. Selvom man skal have tålmodighed med SEO, betyder det at vi ikke skal spilde værdifuld til med at tilegne os ny viden – vi kan begynde på arbejdet hurtigt og skaffe resultater.

Vi kan varetage både kunder, der vil dukke op på kortet i Googles søgeresultater på en lokal søgning, vi evner at justere alle de tekniske detaljer, og vi kan udføre både on-site og ekstern SEO.

Den totale SEO-løsning til det ambitiøse bureau

Alt i alt tilbyder vi hele pakken. Vores ekspertise og erfaring på området er uvurderlig og svær at duplikere, og derfor vil dit bureau få en fordel i forhold til dine konkurrenter, hvis du kan tilbyde søgemaskineoptimering fra øverste hylde sammen med jeres øvrige tjenester.

Alle genrer og discipliner inden for søgemaskineoptimering ligger inden for vores kompetenceområder, og derfor kan du roligt tilbyde kompetent søgemaskineoptimering, hvis du indgår i et samarbejde med os som underleverandør.

Vi leverer et produkt af højeste kaliber, og jeres bureau får mulighed for at sende regningen videre som en del af et projekt for jeres kunder.

Total SEO løsning

Kontakt os…

…og lad os se på et samarbejde

Er dette interessant for dig og dit bureau, så kontakt os med det samme. Vi tager en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi har for et samarbejde, og hvad begge parter håber på at få ud af de

Kontakt os enten ved at ringe til os på telefon

+45 7013 6323

eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi jer.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.