Tekstforfatter

Tekstforfatning – en ofte overset og glemt diciplin

Tekstforfatning er en af de vigtigste discipliner i din virksomhed, selvom det næppe er den, du bruger det meste af din tid på. Men faktum er, at de færreste er interesserede i at købe din ydelse uden at have læst om den først. Forestil dig, at du er inde på en webshop og har fundet en vare, som du synes er interessant; men der er ingen produkttekst.

Hvordan finder du ud af, om varen passer til dit behov? Du kan jo starte med at søge på produktets navn for at finde ud af det – og så er du på vej væk fra butikken.

Dette scenarie kan udspille sig hver eneste dag i din virksomhed, hvor det er din hjemmeside, som brugeren er på vej væk fra, fordi du har glemt alt om tekstforfatning.

Hos OnlineSynlighed.dk har vi stor erfaring med at arbejde med tekst. Både som et middel til at skabe konverteringer på din hjemmeside og til søgemaskineoptimering og linkbuilding. Men også til at fastholde dine kunder og til mange andre formål.

Kunne du tænke dig en kort og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med tekstforfatning og online kommunikation?

Udfyld den korte formular herunder eller ring på 70 13 63 23 – så kontakter vi dig og tager en hurtig snak om jeres muligheder:

Din genvej til online synlighed

Navn*
Tlf. nummer*

E-mail*

Din besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.