Online marketing strategi – grundlaget for effektiv markedsføring online

Virksomhedens strategi for online markedsføring

Det er vigtigt for enhver virksomhed, at have en strategi, da det er denne, der fortæller, hvad virksomhedens langsigtede mål er.

Når man lægger en strategi, skal man derfor gøre nogle overvejelser om, hvor man gerne vil flytte virksomheden hen og hvilke mål man vil opnå.

Eftersom du er landet på vores side om strategi, antager vi, at du gerne vil have lagt en online marketing strategi for, hvordan du bliver mere synlig online.

Online synlighed omfatter forskellige aspekter, og derfor deler vi en online marketing strategi op i:

SEO-strategi

Strategisk SEO

Det gælder om at have en god organisk placering i Googles søgeresultater.

For de fleste brancher gælder det, at der er masser af konkurrence om at ligge godt i søgeresultaterne. Man kommer derfor ikke sovende til de gode placeringer. Det kræver simpelthen en SEO-strategi! Og det er vigtigt at understrege, at:

Held er ikke en SEO-strategi

hvad er en seo strategi

Arbejdet med søgemaskineoptimering er tilmed over de senere år blevet sværere og mere komplekst.

Dette sker i takt med, at Google som søgemaskine bliver bedre til at vurdere hvilke sider, brugeren rent faktisk får værdi ud af at besøge.

For år tilbage var det med ’vold og magt’ – høj søgeordsdensitet og mange links – muligt at manipulere med søgeresultaterne. Sådan er det ikke længere.

For at komme til tops i søgeresultaterne er du derfor nødt til at have en strategi for din SEO.

Når vi lægger en SEO-strategi, tager vi udgangspunkt i, hvor din virksomhed er lige nu, hvem dine konkurrenter er, hvad dit mål er, og hvordan vi opnår det ønskede mål.

SEO strategien er et produkt, der leveres i form af en rapport, du og din virksomhed kan bruge som rettesnor for det fremtidige SEO-arbejde.

Vi kan også drøfte, hvor meget af arbejdet du selv ønsker at lave, og hvor meget vi i OnlineSynlighed.dk kan bistå med.

Antallet af organiske besøgende i Analytics er én måde at vurdere det på – men besøgende i sig selv skaber ikke toplinje for din virksomhed.

Vi vil i OnlineSynlighed.dk derfor gerne tage den et spadestik dybere.