SMV:Digital tilskudspulje

Dataanvendelse

Få 100.000 kr. i tilskud til dit digitale projekt

Vil du skabe værdi for din forretning gennem brug af virksomhedens data? SMV:Digital tilbyder lige nu en ny tilskudspulje til virksomheder, der ønsker at vækste deres forretning gennem udnyttelse af virksomhedens indsamlede data.

Ved at søge tilskudspuljen har du mulighed for at få 100.000 kr. i tilskud til privat rådgivning i forbindelse med dit digitale projekt. OnlineSynlighed.dk er godkendte rådgivere hos SMV:Digital, og vi kan derfor tilbyde dig privat rådgivning og hjælpe dig med at skabe værdi og vækst for din forretning.

Har du brug for hjælp til at søge tilskuddet, er du velkommen til at kontakte os på 70 13 63 23 eller mail@onlinesynlighed.dk.

Om SMV:Digitals nye tilskudspulje

SMV:Digitals nye tilskudspulje ”skab værdi med dine data” er målrettet virksomheder, som i forvejen indsamler data, men som har brug for hjælp og rådgivning til at anvende den indsamlede data til at skabe værdi og vækst for virksomheden.

Gennem tilskudspuljen kan du søge om et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning inden for dataanalyse og dataanvendelse. Rådgivningen vil således have fokus på, hvordan du ved at skabe overblik over dine data samt analysere og anvende dine data kan optimere og styrke din forretning både i forhold til drift, produktsalg og markedsføring.

Tilskudspuljen åbner for ansøgninger d. 30. august 2023 kl. 9.

For at kunne søge om tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning er det et krav, at du har:

  • Et dansk CVR-nummer
  • 3-249 årsværk i det seneste regnskabsår
  • En omsætning på min. 2 mio. kr. i det seneste regnskabsår

Derudover skal din virksomhed have ambitioner om at vækste og skabe øget værdi og konkurrenceevne gennem brug af data. Det er desuden væsentligt, at du som virksomhed har mulighed for at investere tid og ressourcer på at få rådgivning og arbejde med dataanvendelse. Du kan læse meget mere om SMV:Digitals tilskudspulje her.

Husk at du kan søge om tilskuddet, selvom du har fået godkendt andre tilskud gennem SMV:Digital! SMV:Digital åbner løbende for nye tilskudspuljer, hvor du har mulighed for at søge om tilskud til rådgivning i forbindelse med blandt andet digital omstilling, e-handel og automatisering. Se alle tilskudspuljer her.

Vi er godkendte SMV:Digital rådgivere

Hos OnlineSynlighed.dk er vi alle godkendte SMV:Digital rådgivere. Det betyder, at du kan få gennemført dit digitale projekt hos os og få kvalificeret rådgivning i forhold til, hvordan du anvender din virksomheds data til at skabe værdi og vækst for din forretning.

Vi er specialiserede inden for forretningsstrategi og 365 graders online marketing. Vores fokus i rådgivningsforløbet vil derfor være på, hvordan din virksomhed kan optimere forretningen og styrke virksomhedens online synlighed og digitale markedsføring gennem brug af den indsamlede data.

Forløbet vil foregå over flere workshops, hvor vi dækker de områder du ønsker rådgivning til. Vi kan blandt andet rådgive om:

  • Hvordan du bruger dine data til at optimere dine marketingkampagner og skabe bedre resultater
  • Hvordan du udnytter dine data til at øge konverteringen på din hjemmeside og skabe flere leads
  • Hvordan du anvender din data i forbindelse med din forretningsstrategi til at skabe øget omsætning.

Har du brug for hjælp til, hvordan du indsamler flere data, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi skræddersyer vores rådgivning, så den passer til din virksomheds ønsker og behov, uanset hvor meget eller lidt erfaring din virksomhed har med indsamling og anvendelse af data i forbindelse med online markedsføring.

Få hjælp til din ansøgning

Udover at vi kan tilbyde at være leverandør til dit rådgivningsforløb, kan vi også hjælpe dig med selve ansøgningsprocessen.

I ansøgningen om tilskud til SMV:Digital, er det vigtigt, at du har beskrevet, hvilke projekter du ønsker tilskud til rådgivning inden for, og hvordan disse projekter kan hjælpe dig med at skabe vækst for din forretning.

Vi kan hjælpe dig med at kortlægge, hvilke områder der skaber mest værdi for din virksomhed at få rådgivning inden for, og udfylde ansøgningen for dig med al den nødvendige information, så den opfylder alle kriterier og krav.

Skal vi hjælpe dig med at udarbejde din ansøgning til tilskudspuljen om 100.000 kr. til digital rådgivning, er du velkommen til at ringe til os på: 70 13 63 23 eller sende en mail til: mail@onlinesynlighed.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil du høre fra os snarest muligt.

Praktisk information

Sted: Østergade 15, 1. sal, 8370 Hadsten

Antal deltagere: Max 5 personer

Underviseren

John Nielsen

John Nielsen

John er direktør i OnlineSynlighed.dk, og tilbyder rådgivning til virksomheder om alt inden for online markedsføring, herunder særligt forretningsstrategi, online marketing strategi og SEO.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tilbud om kompetenceudvikling, er du velkommen til at udfylde og indsende formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kompetenceløft henvendelse