Vækstrettet kompetenceudvikling

Øg din synlighed med målrettet kompetenceudvikling

Styrk din virksomheds online synlighed og branding med kompetenceudvikling hos OnlineSynlighed.dk. Vi tilbyder vækstrettet kompetenceudviklingsforløb inden for digital og online markedsføring, som du kan få tilskud til ved at søge gennem Next step/iværksætter Danmark.

Har du vækstambitioner, kan et kompetenceudviklingsforløb således være noget for dig. Vores forløb er altid skræddersyet den enkelte virksomhed, således at du får brugbar viden, der kan øge din synlighed og omsætning.

Hvorfor er kompetenceudvikling en god idé?

Der er i højere grad kommet et øget fokus på virksomheders online tilstedeværelse. Konkurrencen er hård, og hvis du vil følge trop med dine konkurrenter, skal du gøre en aktiv indsats. Desværre har mange virksomheder ikke den nødvendige viden og erfaring til at optimere på brandet og på synligheden for virksomheden. Det kan betyde et fald i henvendelser og omsætning.

Med vækstrettet kompetenceudvikling får du muligheden for at opkvalificere dig på, hvad der rører sig inden for online marketing branchen. Med kompetent undervisning bliver du gjort parat til selv at tage styringen over din virksomheds synlighed, og du lærer, hvordan de forskellige redskaber og værktøjer kan hjælpe dig hen mod øget synlighed, brandawareness og mere omsætning.

Hvem kan søge om tilskud?

Kompetenceudviklingsworkshops henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som ønsker at øge synligheden gennem online markedsføring, og som samtidig har ambitioner om at vækste markant inden for kort tid.

Hvad indeholder kompetenceudvikling?

Kompetenceudviklingen tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker, uanset hvilket niveau I end måtte være på. Vi har fokus på, at du som virksomhed skal blive mere synlig og få flere henvendelser gennem målrettet undervisning.

Kompetenceudviklingen foregår over flere workshops, hvor vi kommer ind på flere forskellige emner inden for online og digital markedsføring og synlighed.

Eksempler på emner kunne være:

  • SoMe – herunder også annoncering
  • Branding
  • Persona
  • SEO
  • Google Ads, Merchant, Analytics
  • Linkbuilding

De forskellige workshops afholdes som almindelig undervisning med både teori og praktik, således at I har mulighed for at arbejde praktisk med de forskellige emner. Kompetenceudviklingsforløbet foregår over 45 timer, som fordeles ud over flere forskellige workshops. Fordelingen af de forskellige timer kan eks. være fordelt over 9 workshops á 5 timer. Dette giver dig som deltager rig mulighed for fordybelse, og samtidig sikrer fordelingen af flere timer hen over flere workshops en bedre indlæring og forståelse.

Sådan søger du om kompetenceudvikling

Har du lyst til at blive klogere på sociale medier, SEO og annoncering, kan du søge om tilskud til kompetenceudvikling gennem Iværksætter Danmark, hvor du skal indsende en ansøgning. 

Praktisk information

Sted: Østergade 15, 1. sal, 8370 Hadsten

Antal deltagere: Max 5 personer

Varighed: 45 timer

Pris: 36.000 kr. ekskl. moms

Normalpris: 47.500 kr. ekskl. moms.

(Spar 24% ved bestilling i november)

Underviseren

John Nielsen

John Nielsen

John Nielsen er direktør hos OnlineSynlighed.dk og din primære rådgiver i vores vækstrettede kompetenceudviklingsforløb. Med en holistisk tilgang til online markedsføring fokuserer John på at integrere forretningsstrategi, online marketing strategi og en række specialiserede discipliner som SEO, sociale medier og annoncering. Hans mål er at udstyre dig med den viden og de værktøjer, du behøver for at drive vækst og opnå synlighed i den digitale verden.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tilbud om kompetenceudvikling, er du velkommen til at udfylde og indsende formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kompetenceløft henvendelse