Google Ads (Google AdWords)

Google Ads (Google AdWords)

Google Ads (Google AdWords) som annonceredskab

Hvor sociale medier giver mulighed for at påvirke personer, der ikke aktivt søger efter et produkt eller en service, giver Google Ads (AdWords) mulighed for at ramme personer, der netop søger på et specifikt produkt eller service.

Da Google sidder på omkring 95% af det danske marked for internetsøgninger, har du altså god mulighed for at finde nye kunder med Google Ads.

Selve opsætningen af Google Ads (AdWords) er forholdsvis simpel. Det er derimod optimeringen af din konto og annoncer, der er svært. Når dine annoncer optimeres korrekt vil du opleve, at du får flere kliks til en lavere klikpris – og hvem vil ikke gerne have det?

Få hjælp til Google Ads / Google AdWords

Når du opsætter den Ads-konto med forskellige annoncer, skal du ikke regne med, at Google hjælper dig godt i gang.

Det kan måske virke sådan, når Google serverer flere potentielle søgeord til dig, men det er en måde for Google at skrue dine klikpriser op, uanset om det skaber flere konverteringer til færre penge for dig.

Husk på, at Google også er en virksomhed, der vil tjene penge.

Hos OnlineSynlighed.dk kan vi derimod tilbyde dig professionel sparring inden for Google Ads (AdWords). Vi arbejder ud fra mentaliteten om, at dit afkast af Google Ads altid kan blive bedre – og det bedre resultat kan vi skabe.

Vi kan hjælpe dig både med at opsætte annoncer samt at optimere på dine eksisterende annoncer. Hvis vi skal optimere dine eksisterende annoncer vil vi altid tage udgangspunkt i at skaffe dig flere konverteringer ud fra dit nuværende budget eller skaffe dig samme antal konverteringer til færre penge.

Google Ads (Google AdWords)

Behøver jeg hjælp til Google Ads (AdWords)?

Virksomheder har ofte den opfattelse, at de selv kan løfte opgaven med at opsætte og administrere Google Ads (AdWords) kampagner. Det kan de måske også, men hemmeligheden bag en effektive kampagne ligger ikke i at kunne oprette en kampagne, men derimod at gøre kampagnen værdifuld uden at det koster virksomheden en masse penge.

Google Ads specialisterne hos OnlineSynlighed.dk ved hvordan man skaber den bedste ROAS (Return on Advertising Spend) for kunderne, og dette er ikke så nemt. Det kræver jævnlige budjusteringer, øje for tidspunkter at annoncere på og meget mere.

Hos OnlineSynlighed.dk stræber vi altid efter at give dig den højst mulige ROAS. Hvis din ROAS ligger på 4 (du får 4 kr. tilbage hver gang du investerer 1 kr. i AdWords) så kan vores AdWords eksperter højst sandsynlig øge denne betragteligt.

Flere forskellige muligheder med Google AdWords

Du får flere forskellige annonceringsmuligheder med Google Ads (AdWords):

  • Søge-annoncer
  • Display netværket
  • Video annoncer (Youtube)
  • Mobil-annoncer
  • Google Shopping

Uanset hvilken type annonce (eller typer annoncer) du vælger, vil det typisk tage et par timer at sætte op, afhængigt af antallet af annoncer.

Det er den efterfølgende, kontinuerlige optimering, der er den vigtigste. Det er kun gennem en kontinuerlig optimering, at du vil kunne få en velkonverterende Google Ads-kampagne.

Remarketing

Med remarketing kan du få mere ud af dine annoncer. Med remarketing mister du nemlig ikke din kunde, når de forlader din hjemmeside eller webshop igen. I stedet påvirker du kunden med annoncer for det eller de produkter, som kunden netop kiggede på.

Remarketing-annoncer vises via Display netværket, hvilket betyder, at annoncerne blandt andet vises på nogle af landets største hjemmesider, herunder Politiken.dk.

Du kan spare mange penge ved remarketing, da du netop markedsfører dig mod en målgruppe, der allerede har vist interesse for dit produkt eller din virksomhed. Dine remarketing-annoncer vil ikke koste mange penge, da din målgruppe er naturligt begrænset. Trods dette vil din konverteringsrate være meget høj, kontra hvad du er vant til.

Har du behov for remarketing? Så udfyld kontaktformularen herunder – så kontakter vi dig.

AdWords og SEO – er det enten / eller?

Det korte svar er nej.

Google Ads (AdWords) og SEO kan være et godt supplement til hinanden. Vi plejer at sige, at Google Ads er godt, hvis du vil se resultater lige nu, mens SEO er mest rentabel på lang sigt. Med SEO vil din investering nemlig kunne tjene sig hjem igen og igen, hvis det er udført korrekt.

Hvis du derfor er en nyopstartet virksomhed eller hvis din virksomhed har tilføjet nye services eller produkter til sortimentet, vil det primære mål være, at blive set lige nu. I dette tilfælde er AdWords derfor et godt sted at starte.

Selvom du starter med Google Ads, anbefaler vi også at du tænker SEO ind i dine planer. Det kan nemlig tage op til flere måneder, før du begynder at se resultater på denne indsats, afhængigt at konkurrencen på dine søgeord.

Hos OnlineSynlighed.dk står vi derfor også klar til at rådgive dig samt at lægge en strategi for både Ads og SEO. Du kan se vores SEO-pakker her, eller du kan udfylde kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig.

Lad os optimere dine Google Ads-annoncer

Du kan trygt overlade optimeringen af dine Google Ads-annoncer til os. Vi har arbejdet med Ads-annoncering og -rådgivning gennem mange år. Vi er derfor ikke i tvivl om, at vi også kan hjælpe dig.

Inden vi påbegynder et samarbejde, vil vi undersøge hvor vi kan skabe mere værdi i din Ads-konto. Opdager vi her, at vi ikke har mulighed for at optimere yderligere eller hjælpe dig med at få mere ud af dine penge, så siger vi tak for denne gang allerede fra starten. For os er det vigtigt, at du også kan se og mærke resultaterne af vores indsats.

Vores priser herunder tager udgangspunkt i, at du allerede har en række annoncer, der skal optimeres.

Har du også behov for at få hjælp til at oprette Google Ads-annoncer, er du også velkommen til at kontakte os – så tager vi en snak om dine behov.

Udfyld formularen…

…så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvordan din online synlighed kan øges

Du kan også ringe

+45 7013 6323

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage

Er du klar til at tage din marketing til nye højder?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks inden for online markedsføring.

Dine kunder kommer ikke af sig selvFå hjælp til at komme foran konkurrenterne

Få mere trafik og synlighed med SEO, annoncering, sociale medier og content marketing.
Skriv dig op, og bliv kontaktet for en uforpligtende snak om din virksomheds online synlighed.