OnlineSynlighed.dk

God online synlighed skaber de bedste vilkår for en øget omsætning og en bedre bundlinje

Det er altid sjovt, når en ny kunde kontakter dig og fortæller, at du er blevet fundet på nettet. DU er blevet fundet! Lige præcis dét er fundamentet i OnlineSynlighed.dk. Navnet siger det hele. Vores arbejde handler om at skabe online synlighed og merværdi for dig.

Jo, der er flere forskellige metoder til øget online synlighed. Én metode gør det sjældent alene. Det handler om at skabe en god synergi mellem de metoder, vi vælger at arbejde med – sammen med dig.

Ligesom hammeren er et af tømmerens værktøjer, er søgemaskineoptimering (SEO) ét af værktøjerne til øget online synlighed. Når du samarbejder med os, sammensætter vi en værktøjskasse med lige præcis de værktøjer, du har behov for, for at opnå de bedste vilkår for en øget omsætning og en bedre bundlinje på baggrund af din online synlighed. Sådan billedligt talt.

Hurtige og billige genveje til øget online synlighed er ikke en del af vores ydelser. Hvorfor? Fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten! For os er det vigtigt, at du også er synlig i morgen. Google straffer overoptimerede hjemmesider og sider, som prøver at snyde sig til en bedre placering. I vores optik er der ingen grund til at prøve. Vi prioriterer den sobre og reelle vej til en online synlighed. En fremgangsmåde, der gør din placering så konstant som muligt.      

Hvad er det så for nogle værktøjer, vi arbejder med? Hos OnlineSynlighed.dk hjælper vi dig blandt andet med din –

    • Google AdWords annoncering. AdWords handler om at generere målrettet trafik. Kodeordet er Relevans! Og så handler det om at skabe konvertering. Du kan godt sige at, AdWords annoncering er effektiv og økonomisk markedsføring, der matcher dig med potentielle kunder på baggrund af deres søgninger og dine annoncetekster.
    • Søgemaskineoptimering handler om at gøre din hjemmeside eller webshop relevant og betydningsfuld for søgemaskinerne. Primært for Google. Det handler om, at du både skal please Google og dem, der søger efter det, du tilbyder. Du skal altså skabe unikt indhold udelukkende til dine brugere, men samtidig huske på, at Google læser dig over skulderen.Ud fra det synspunkt handler SEO om at skabe værdi for brugeren. Og når du skaber værdi for brugeren i form af tekst, billeder, film og et godt kommunikations-flow på din hjemmeside – ja, så skaber du også værdi for Google.

PS. Har du tænkt i brugervenlighed og på at gøre dine besøgende til kunder?

Nej, vi kan ikke sælge din vare for dig. Vi sørger for, du bliver synlig på Google. Det ved du nu. Men når en bruger har valgt at besøge din hjemmeside eller webshop, hjælper vi dig alligevel.

Hos OnlineSynlighed.dk får du et webdesign, der kan mere end at se pænt ud. Bevares! Dit webdesign skal være lækkert, men det også skal konvertere. Det vigtigste må være, at dine besøgende bliver til kunder, ikk’? Klik og hør mere…


OnlineSynlighed.dk er etableret af John Nielsen i 2011 og bygger på mange års teknisk erfaringer med at skabe online synlighed og deraf merværdi.