Referencer

[Float-Menu id=”10″]

[Float-Menu id=”9″]

Øget online synlighed = glade kunder

OnlineSynlighed.dk lever af glade kunder. Fælles for vores kunder er, at de gerne vil have øget online synlighed, omsætning og udvikling for deres forretning. Vores kunder er derfor de bedste ambassadører, for det vi gør.

Nedenfor kan du læse udtalelser fra nogle få af de mange, som vi har hjulpet.

Få en uforpligtende snak om DINE BEHOV. Kontakt os allerede i dag på 70 13 63 23 eller på mail@onlinesynlighed.dk

Webapoteket.dk

OnlineSynlighed.dk rådgiver og eksekverer i forhold til søgemaskineoptimering og SEO-strategi samt en række andre indsatsområder for Danmarks førende online apotek, Webapoteket.

Vi har gennem længere tid anvendt OnlineSynlighed.dk som forretningspartner og teknisk rådgiver på digital markedspositionering af vores website.

Det har resulteret i en mangedobling i antallet af besøgende på webapoteket.dk, og samarbejdet med OnlineSynlighed.dk har været en bærende bropille for bestræbelserne på en stærk onlinesynlighed, der har været et væsentligt element i at opnå positionen som Danmarks førende online apotek.

Gunni Mikkelsen CEO, Webapoteket.dk

Rotary Danmark

Vi har for Rotary Danmark øget kendskabet til det stærke netværk gennem en nøje tilrettelagt Facebook-indsats.

OnlineSynlighed.dk gik professionelt og struktureret til opgaven og havde hurtigt et oplæg til, hvordan en kampagne på Facebook kunne skrues sammen. Ved siden af den velstrukturerede plan, var de også gode til at forklare os hvordan det ville foregå i praksis.

Vi har fået en stor mængde interesserede nye medlemmer gennem det arbejde, som OnlineSynlighed.dk har udført. Vi er sikre på, at der nok skal komme et pænt antal nye til vores netværk.

Bjørn Zebitz Formand for Rotary Danmarks ansvarlige udvalg.

Give Goodwind

OnlineSynlighed.dk har udviklet og designet nyt website for GIVE GOODWIND, udarbejdet platform for den strategiske online kommunikation samt optimeret virksomhedens online synlighed.

Samarbejdet med Onlinesynlighed.dk har givet pote for GIVE GOODWIND. Det har resulteret i en markant fremgang i GIVE GOODWINDs synlighed på diverse søgemaskiner og en deraf tilsvarende stigning i antallet af besøgende. Vi er nu den klart mest synlige vindmølletransportaktør på online-medier og det styrker naturligvis vores markedsposition i et ellers meget konkurrencepræget marked. Vi kan derfor anbefale Onlinesynlighed.dk som en stærkt specialiseret, troværdig og professionel partner på online kommunikation og markedsføring.

Tom Myrdal Økonomidirektør

RIT A/S

For RIT A/S er det afgørende, at potentielle kunder hurtigt finder os på nettet, når de søger på IT-drift, IT-support eller på cloud- eller hosting-løsninger. Vores marked er præget af hård konkurrence og det er ikke nok, at vi bestræber os på at give god service, vi må også være synlige på søgemaskinerne og i den forbindelse har OnlineSynlighed.dk gjort en forskel. Vi har opnået en markant fremgang på de organiske søgeresultater særligt på de søgeord som vi erfaringsmæssigt ved, at vores kunder efterspørger mest.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med OnlineSynlighed.dk, som for os fremstår som en seriøs, kompetent og dedikeret forretningspartner.

Mads Møller Pedersen Administrerende direktør, RIT A/S

Tikiøb Event - Events, Firmaevents, teambuilding, projekt- og eventlogistik.

Tikiøb Event henvendte sig til OnlineSynlighed.dk, da vi havde brug for en ny mobilvenlig hjemmeside. Vi ønskede også en effektiv online markedsføring af vores ydelser indenfor kundeevents, medarbejderevents og produktevents, som f.eks. vores ATV-safari og særligt af de store public events; Frijsenborg MOTION og Cykelløbet i Hadsten.
Samarbejdet med OnlineSynlighed har medført, at Tikiøb Event har opnået øget trafik på hjemmesiden, god online synlighed på vores primære ydelser og tilmed en stigning i antallet af opgaver.

Vi har derudover fået sparring til konkrete egen-indsatser, der kan opretholde vores gode online-position på event-markedet.

Jesper Tikiøb Event Specialist

Skovbegravelse.nu

Vi har blandt andet leveret ny mobilvenlig hjemmeside og søgemaskineoptimering til Stensballegaard Skovbegravelse.

OnlineSynlighed.dk er meget serviceminded. Undervejs i udviklingen af hjemmesiden har de virkelig lyttet og forstået mine ønsker, og de har leveret ideer og konkrete velfungerende løsningsforslag.OnlineSynlighed.dk har leveret en virkelig god løsning til Skovbegravelse.nu. Deres systematiske fremgangsmåde og den tætte dialog har betydet, at jeg hele tiden har haft fuld tillid til, at tingene bliver udført til fulde og professionelt.

Jannik Ahlefeldt-Laurvig Ejer

Lundorf Thusgaard Advokatfirma

Siden etableringen af Lundorf Thusgaard Advokatfirma i oktober 2014 har vi samarbejdet med Onlinesynlighed.dk. Vi havde som helt nyetableret advokatvirksomhed en ambition om hurtigt at få skabt en god synlighed inden for vores primære forretningsområder og specifikt inden for generationsskifte. Samtidig ønskede vi at øge kendskabet til anvendelse af blogs og andre indsatser på sociale medier, så vi mest virkningsfuldt kunne kommunikere vores ekspertise direkte over for potentielle klienter.

Det er tydeligt, at Onlinesynlighed.dk brænder for det de beskæftiger sig med og vi har følt os trygge ved dels at overdrage en stor del af vores elektroniske markedsføring til dem, dels selv at følge deres anvisninger til vores egen eksponering. Vi oplever, at vi nu altid er i topfeltet, når der søges på generationsskifte i vores markedsområde. Det er meget tilfredsstillende.

Rasmus Thusgaard Advokat (H), Lundorf Thusgaard Advokatfirma

Elgaard Mancom

Udfordringen for Elgaard Mancom har været, at man som mindre konsulenthus nemt drukner i mængden, når først de store konsulenthuse lader markedsføringskronerne rulle. Selv om nye kunder oftest kommer gennem netværk og personlige relationer har det også vist sig vigtigt at være til stede såvel på de sociale medier som på søgemaskinerne. I den forbindelse har det virkelig været en fornøjelse at samarbejde med Onlinesynlighed.dk. John Nielsen har sat sig virkelig godt ind i vores behov, har leveret en flot hjemmeside og er særdeles overbevisende i sine anbefalinger til indsatser. Hans meget udførlige arbejde har givet en flerdobling i antallet af besøgende på hjemmesiden og en markant øget synlighed indenfor flere af Elgaard Mancoms ydelser som f.eks. lederudvikling, forretningsudvikling og rekruttering.

Samarbejdet er derfor fortsat og vi har med gode tilbagemeldinger også anbefalet Onlinesynlighed.dk til egne kunder.

Jan Erik Elgaard Direktør

Hair Trends - Frisører

Jeg forstår vigtigheden i at ligge højt i Googles resultater, og vi mærker en klar forskel på antallet af henvendelser gennem hjemmesiden, når vi har en god placering. OnlineSynlighed.dk er et professionelt bureau, der er gode til det, de laver. Jeg havde derfor stor tillid til, at de ville imødekomme mit ønske om igen at få en topplacering i de lokale søgeresultater.

Jeg ser OnlineSynlighed.dk som en professionel samarbejdspartner.

De er med hele vejen, og de har fået mig til at føle mig tryg som kunde – imens de leverede gode og mærkbare resultater.

Mette Gade Jørgensen Indehaver, Hair Trends Frisørsaloner

Bruuns Apotek i Aarhus

Jeg er specielt glad for at have en, for branchen, anderledes hjemmeside. Den er et frisk pust med glade farver og meget overskuelig. En hjemmeside som jeg med stolthed henviser til og hvor vi efterhånden også har en masse godt og værdiskabende indhold.

Det er fedt, at vi er “kommet på kortet”, når man søger efter et apotek i Aarhus. Det giver os uden tvivl en større synlighed, især når folk søger fra mobilen. Vi kan også se i vores statistik, at vi fortsat bliver mere synlige, det er sjovt at følge med i.

Lene Hurup Kristoffersen Apoteker

Hus og Have Hjælpen

OnlineSynlighed har leveret ny responsiv hjemmeside til Hus og Have Hjælpen samt såvel on-site som ekstern søgemaskineoptimering og lokal SEO.

Teamet hos OnlineSynlighed.dk har skabt en platform, der er nem at finde rundt på. Som ny iværksætter var det vigtigt for mig at have en skarp hjemmeside, der både grafisk og indholdsmæssigt kommunikerede det, som jeg og min virksomhed står for.

OnlineSynlighed.dk’s arbejde gør, at vi hos Hus og Have Hjælpen i perioder næsten ikke har kunnet hjælpe alle de henvendelser, der er kommet via hjemmesiden. Det er jo en ren luksusudfordring. Vi har nu ansat yderligere en medarbejder for at skabe kapacitet til at håndtere de mange indkomne opgaver, og vi er mere klar end nogensinde før til at give den gas.

Jens Christian Østerby Jensen Indehaver

Unik Begravelse

Vi har leveret ny responsiv hjemmeside til Unikbegravelse.dk samt både lokal SEO og on-page SEO.

Jeg er meget tilfreds med den nye hjemmeside. Jeg synes, at de hos OnlineSynlighed.dk har været gode til at opfange mine ønsker og idéer og realiseret dem på hjemmesiden, så den udstråler mine værdier.

OnlineSynlighed.dk er en god samarbejdspartner. De giver tips til, hvad der fungerer, og de gør mig klogere på, hvordan internetsøgninger fungerer. Det er en helt ny verden for mig, men OnlineSynlighed.dk gør en indsats for at hjælpe mig med at forstå den.

Der er ingen tvivl om, at teamet hos OnlineSynlighed.dk er teknisk stærke.

Mette Marie Nikolajsen Bedemand

Magtor - Hundekiropraktor

OnlineSynlighed har leveret ny hjemmeside og webshop til Magtor samt såvel on-site som ekstern søgemaskineoptimering og lokal SEO.

Alting starter med tillid. Først til dit produkt, dig og så alt det andet. Derfor har det været vigtigt for os, at få en hjemmeside, der viser, at vi er gode til det, vi laver.

Vi er meget glade for den nye hjemmeside, den er lige i vores ånd og stil. Vi kan godt mærke, at den nye hjemmeside også virker efter hensigten, da vi får rigtig mange henvendelser gennem hjemmesiden nu.

For mig er det hele processen, der har været den vigtige. Under hele processen har jeg haft mulighed for at følge med i processen og udviklingen, og jeg har kunne komme med ændringer og tilføjelser undervejs. Det har gjort, at resultatet er blevet lige præcis som jeg gerne vil have det.

OnlineSynlighed.dk har vist sig at være en stærk samarbejdspartner, som gør alt hvad de kan for at opfylde vores ønsker. Dette projekt har fra rå idé til endeligt resultat udviklet sig fantastisk meget. Flere features og små detaljer er kommet til undervejs. Hver gang jeg har fået en ny idé til en ny feature eller detalje, har OnlineSynlighed.dk grebet den, og realiseret den.

Christian Hembo Hundekiropraktor og indehaver

EHV EL og VVS

OnlineSynlighed har hjulpet elektiker- og vvs-virksomheden EHV med søgemaskineoptimering og online markedsføring.

Jeg har ingen forstand på SEO og online markedsføring, men det er heller ikke nødvendigt, når man arbejder med OnlineSynlighed.dk. Jeg har tillid til dem som samarbejdspartner, og jeg kan se hvordan, det de gør, gør en forskel for vores virksomhed. De er reelle og professionelle.

Som elektriker og VVS’er er det vigtigt at være synlig i det område, hvor man holder til. Efter OnlineSynlighed.dks arbejde med vores lokale synlighed mærker vi en klar forskel. Vi får henvendelser gennem hjemmesiden og opkald fra kunder, der har fundet os ved at søge på en VVS’er eller elektriker, der hvor de bor.

Freddy Utzen Direktør

Andre glade kunder, som vi er stolte af at have hjulpet med forskellige opgaver vedrørende online markedsføring og online synlighed:

Andre glade kunder, som vi er stolte af at have hjulpet med forskellige opgaver vedrørende online markedsføring og online synlighed:

Aros Telte – Teltudlejning i Østjylland
Bech Distribution - adressering, databehandling, digitaltryk, direct mail m.m.
Follow a manual added link
Byens VVS i Randers og Hadsten
Eksklusive, håndlavede smykker, kollektioner og gaveidéer - byheart.dk
Casablanca Models, Danmarks førende modelbureau for børn og typer
Dalpin - Dansk Legepladsinspektion - Vejen til sikre legepladser
danbolig Hadsten og Hinnerup- Ejendomsmægler
Fitnesskæden EasyFit - Fitness, Cirkeltræning m.m.
EDC Mæglergruppen - Randers, Assentoft
Favrskov Erhverv
Favrskov Kommune
Frugtkurven.dk, Firmafrugt og frugtordninger
factum2 | tilstandsrapporter + køberrådgivning + energitjek
JS Ejendomme A/S - Udlejning af erhvervslejemål, boliger og depotrum
K-Rejser | Rejser til Le mans og Formel 1 rejser
Kvist & Jensen | Statsautoriserede revisorer
LTM Arkitekt- og byggefirma
Min Ejendom - Vedligeholdelsesplan.nu
Motorpoint - en del af Leasing.dk
Rieck Advokater
SalesBoost - Salgstræning og sparring
Sander Gruppen - Butiksindretning, skiltning & merchandise
Saxis A/S | Køb og salg af virksomheder, butikker og webshops
UlovligKopiering.dk
Strøm el - Autoriseret elinstallatør og elektriker i Hadsten
Garderforeningen for Aarhus og Omegn
Skanderborg Aarhus Håndbold
Aros Telte – Teltudlejning i Østjylland
Bech Distribution - adressering, databehandling, digitaltryk, direct mail m.m.
Boxdepotet - Udlejning af depotrum og opbevaring
Byens VVS i Randers og Hadsten
Eksklusive, håndlavede smykker, kollektioner og gaveidéer - byheart.dk
Casablanca Models, Danmarks førende modelbureau for børn og typer
Dalpin - Dansk Legepladsinspektion - Vejen til sikre legepladser
danbolig Hadsten og Hinnerup- Ejendomsmægler
Fitnesskæden EasyFit - Fitness, Cirkeltræning m.m.
EDC Mæglergruppen - Randers, Assentoft
Favrskov Erhverv
Favrskov Kommune
factum2 | tilstandsrapporter + køberrådgivning + energitjek
Frugtkurven.dk, Firmafrugt og frugtordninger
JS Ejendomme A/S - Udlejning af erhvervslejemål, boliger og depotrum
K-Rejser | Le Mans og Formel 1 rejser
Kvist & Jensen | Statsautoriserede revisorer
LTM Arkitekt- og byggefirma
Min Ejendom - Vedligeholdelsesplan.nu
Motorpoint - en del af Leasing.dk
Rieck Advokater
SalesBoost - Salgstræning og sparring
Sander Gruppen - Butiksindretning, skiltning & merchandise
Saxis A/S | Køb og salg af virksomheder, butikker og webshops
Garderforeningen for Aarhus og Omegn
Strøm el - Autoriseret elinstallatør og elektriker i Hadsten
UlovligKopiering.dk
Skanderborg Aarhus Håndbold

Udfyld formularen…

…så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvordan din online synlighed kan øges

Du kan også ringe

+45 7013 6323

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage