Referencer

Læs her hvad vores kunder siger om os:

Webapoteket

”Vi har gennem længere tid anvendt OnlineSynlighed.dk som forretningspartner og teknisk rådgiver på elektronisk markedspositionering af vores website.

Det har resulteret i en mangedobling i antallet af besøgende på siden og samarbejdet med OnlineSynlighed.dk har været en bærende bropille for bestræbelserne på en stærk onlinesynlighed, der har været et væsentligt element i at opnå positionen som Danmarks førende online apotek.”

Gunni Mikkelsen, CEO, Webapoteket.dk

OnlineSynlighed.dk har udviklet og designet nyt website for GIVE GOODWIND, udarbejdet platform for den strategiske online kommunikation samt optimeret virksomhedens online synlighed.

Samarbejdet med Onlinesynlighed.dk har givet pote for GIVE GOODWIND. Det har resulteret i en markant fremgang i GIVE GOODWINDs synlighed på diverse søgemaskiner og en deraf tilsvarende stigning i antallet af besøgende. Vi er nu den klart mest synlige vindmølletransportaktør på online-medier og det styrker naturligvis vores markedsposition i et ellers meget konkurrencepræget marked. Vi kan derfor anbefale Onlinesynlighed.dk som en stærkt specialiseret, troværdig og professionel partner på online kommunikation og markedsføring.

Tom Myrdal, økonomidirektør, GIVE GOODWIND

Tikiøb Event henvendte sig til OnlineSynlighed.dk, da vi havde brug for en ny mobilvenlig hjemmeside. Vi ønskede også en effektiv online markedsføring af vores ydelser indenfor kundeevents, medarbejderevents og produktevents, som f.eks. vores ATV-safari og særligt af de store public events; Frijsenborg MOTION og Cykelløbet i Hadsten.
Samarbejdet med OnlineSynlighed har medført, at Tikiøb Event har opnået øget trafik på hjemmesiden, god online synlighed på vores primære ydelser og tilmed en stigning i antallet af opgaver.

Vi har derudover fået sparring til konkrete egen-indsatser, der kan opretholde vores gode online-position på event-markedet.

Jesper Tikiøb, Tikiøb Event

For Røsfeld IT A/S er det afgørende, at potentielle kunder hurtigt finder os på nettet, når de søger på IT-drift eller på print-, scan- og kopi-løsninger. Vores marked er præget af hård konkurrence og det er ikke nok, at vi bestræber os på at give god service, vi må også være synlige på søgemaskinerne og i den forbindelse har OnlineSynlighed.dk gjort en forskel. Vi har opnået en markant fremgang på de organiske søgeresultater særligt på de søgeord som vi erfaringsmæssigt ved, at vores kunder efterspørger mest.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med OnlineSynlighed.dk, som for os fremstår som en seriøs, kompetent og dedikeret forretningspartner.

Mads Møller Pedersen, adm. dir. Røsfeld IT

“Siden etableringen af Lundorf Thusgaard Advokatfirma i oktober 2014 har vi samarbejdet med Onlinesynlighed.dk. Vi havde som helt nyetableret advokatvirksomhed en ambition om hurtigt at få skabt en god synlighed inden for vores primære forretningsområder og specifikt inden for generationsskifte. Samtidig ønskede vi at øge kendskabet til anvendelse af blogs og andre indsatser på sociale medier, så vi mest virkningsfuldt kunne kommunikere vores ekspertise direkte over for potentielle klienter.

Det er tydeligt, at Onlinesynlighed.dk brænder for det de beskæftiger sig med og vi har følt os trygge ved dels at overdrage en stor del af vores elektroniske markedsføring til dem, dels selv at følge deres anvisninger til vores egen eksponering. Vi oplever, at vi nu altid er i topfeltet, når der søges på generationsskifte i vores markedsområde. Det er meget tilfredsstillende.”

Rasmus Thusgaard, Advokat (H), Lundorf Thusgaard Advokatfirma

“Udfordringen for Elgaard Mancom har været, at man som mindre konsulenthus nemt drukner i mængden, når først de store konsulenthuse lader markedsføringskronerne rulle. Selv om nye kunder oftest kommer gennem netværk og personlige relationer har det også vist sig vigtigt at være til stede såvel på de sociale medier som på søgemaskinerne. I den forbindelse har det virkelig været en fornøjelse at samarbejde med Onlinesynlighed.dk. John Nielsen har sat sig virkelig godt ind i vores behov, har leveret en flot hjemmeside og er særdeles overbevisende i sine anbefalinger til indsatser. Hans meget udførlige arbejde har givet en flerdobling i antallet af besøgende på hjemmesiden og en markant øget synlighed indenfor flere af Elgaard Mancoms ydelser som f.eks. lederudvikling, forretningsudvikling og rekruttering. Samarbejdet er derfor fortsat og vi har med gode tilbagemeldinger også anbefalet Onlinesynlighed.dk til egne kunder.”

Jan Erik Elgaard, direktør, Elgaard Mancom

Andre kunder, vi er stolte af at have hjulpet med forskellige opgaver vedrørende online markedsføring, søgemaskineoptimering og online synlighed: