Lokal synlighed til Unik Begravelse

Unik Begravelse er en lokal bedemandsforretning, der tilbyder sine services i Østjylland fra sine kontorer i Hadsten og Aarhus. Særlig i Aarhus er konkurrencen blandt bedemænd hård, og her bliver markedet også præget af, at der er mange store konkurrenter, som har flere afdelinger i og omkring Aarhus.

Mette Marie Nikolajsen, indehaver af Unik Begravelse, kontaktede OnlineSynlighed.dk fordi hun gerne ville være mere synlig i Aarhus.

Ny, moderne hjemmeside

Første skidt mod øget synlighed var, at der skulle laves en ny, mobilvenlig hjemmeside. For Mette Marie Nikolajsen var det her særligt vigtigt, at hjemmesiden skulle udstråle ro og harmoni.

De besøgende på Unik Begravelses hjemmeside er primært familier, der sørger over at have mistet en, de har nær. Derfor var det særligt vigtigt, at hjemmesiden fik en harmonisk fremtoning, og at det er let for de besøgende at navigere rundt.

For mange er det et sensitivt emne, når man taler om begravelser. Derfor var det også meget vigtigt, at alle tekster på hjemmesiden havde det rette tonefald og var personligt og vedkommende.

Som bedemand handler det i høj grad om at udstråle ro og empati, derfor var det også vigtigt, at hjemmesiden skulle udstråle dette.

I et tæt samarbejde med Mette Marie Nikolajsen udviklede vores webdesignere en ny, moderne hjemmeside, som har et harmonisk farvevalg. Hjemmesiden er udviklet, så den viser det overblik, som en bedemand har i sit arbejde.

Vores dygtige tekstforfattere udarbejdede nye tekster til hjemmesiden, som både er søgemaskineoptimeret, og som også er skrevet, så de udstråler empati og ro, samtidig med at læseren får overblikket over, hvad Unik Begravelse kan hjælpe med.