Foredrag og workshops

Følg med udviklingen indenfor online markedsføring – bliv opdateret i egne lokaler

Online markedsføring som felt udvikler sig i et rivende tempo. Det kan, med mindre du arbejder med det til daglig, være svært at følge med.

Samtidigt med dette er online markedsføring stadig vigtigere og vigtigere for danske virksomheder, fordi hele landet bruger Google som start-platform, når de skal søge efter en ydelse og et produkt.

Vi tilbyder i OnlineSynlighed.dk at komme ud til din virksomhed eller institution og levere et foredrag om online markedsføring og online synlighed i det hele taget.

Det kan være til alle de medarbejdere og ansvarshavende, der arbejder med feltet.

Vil du gerne lære mere om andre emner, er du velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om dine ønsker og behov.

Foredrag digitale fodspor

FOREDRAG: Digitale fodspor

Med udgangspunkt i sin baggrund som IT-sagkyndig inden for digital bevissikring og IT-sikkerhedsekspert, afholder CEO John Nielsen et spændende og øjenåbnende foredrag om digitale fodspor.

Ved du fx hvor mange af dine data, Google og Facebook samler sammen? Det kan du blive lidt klogere på under et foredrag om digitale fodspor med CEO John Nielsen. Dette foredrag kan bruges i mange sammenhænge og vil stensikkert få publikum til at måbe undervejs.

Læs mere om foredraget her.

FOREDRAG: Online synlighed for lokale virksomheder

Lokale virksomheder har også (stor) gavn af at være synlige på nettet. Det gælder lige fra den lokale frisør til restauranten nede ved havnen. Alle kan få noget ud af have en strategisk og struktureret tilgang til deres online tilstedeværelse.

Dette foredrag egner sig særlig godt til handelstandsforeninger og andre lokale institutioner, der kan samle en gruppe af lokale virksomheder til et spændende og indsigtsfuldt foredrag, der kan give fornyet lyst og masser af inspiration til at komme i gang med sociale medier og meget andet.

Læs mere om foredraget her.

Annoncer på Facebook

WORKSHOP: Lær at annoncere på Facebook

Vil du gerne lære, hvordan du laver annoncer på Facebook?

Facebooks annonceværktøjer giver dig mulighed for at målrette og teste dine annoncer, så du får det største udbytte. På denne workshop lærer du, hvordan Facebooks annoncestruktur er, samt hvordan du i praksis arbejder med annoncering.

Denne workshop vil blive skræddersyet efter din virksomhed og tager udgangspunkt i dit/jeres niveau og erfaring.

Læs mere om workshoppen her.

WORKSHOP: Facebook-markedsføring for lokale virksomheder

Giver det mening for en lokal virksomhed at være på Facebook? Børster du tænder om aftenen? Dit svar på det sidste spørgsmål er forhåbentlig det samme som mit svar på det første: Ja! Selvfølgelig skal en lokal virksomhed være på Facebook.

Book en workshop hos OnlineSynlighed.dk. Vi tilrettelægger programmet ud fra jeres ønsker og behov, og gennem dagen får vi idéudviklet og sparret på, hvordan I helt præcist skal agere på Facebook, ligesom I får den nødvendige vejledning til selv at komme i gang, når I kommer hjem igen.

Læs mere om workshoppen her.

Facebook marketing for lokale virksomheder
Workshop wordpress

WORKSHOP: Bliv klædt på til at bruge WordPress

Har I en fin hjemmeside, som står stille? Er det for dyrt at have et bureau til at lave opdatering på jeres hjemmeside? Så foretag en éngangsinvestering i en workshop, hvor I bliver klædt på til at foretage grundlæggende arbejde i jeres WordPress-hjemmeside.

En hjemmeside, der holdes opdateret med nye blogindlæg, undersider, billeder og andet indhold, performer bedre, end en hjemmeside, der ikke sker noget på. Vi tilpasser workshoppen til jeres brugerniveau og giver plads til sparring undervejs.

Læs mere om workshoppen her

WORKSHOP: Lær at lave en søgeordsanalyse

Grundlaget for al arbejde med SEO er en god søgeordsanalyse, og vi kan lære dig at skabe dit eget solide udgangspunkt for dit arbejde med SEO.
Du lærer at bruge de rigtige teknikker og få de vigtigste detaljer med, når du undersøger konkurrencesituationen og potentialet for din hjemmeside i søgemaskinerne med fokus på Google.

Læs mere om foredraget her.

Soegeordsanalyse foredrag
Lær at lave indhold, der fanger engagerer

WORKSHOP: Lav engagerende indhold, der fanger modtageren

Synes du ikke rigtig, at folk deler dine opslag på sociale medier eller klikker og læser dine nyhedsbreve? Så er dette en workshop for dig!

Her kan du lære, hvordan du udnytter simple greb og indsigt i menneskets natur til at lave indhold, der fanger modtagerens interesse og engagerer dine modtagere.

Denne workshop er ideel for de virksomheder, der gerne vil begynde en content marketingindsats.

Læs mere om workshoppen her.

WORKSHOP: Lær at SEO-optimere din egen hjemmeside

Googles algoritme er kompleks og omfattende. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvad der skal til for at få de gode placeringer i søgeresultaterne.

På denne åbne workshop lærer du mere om Googles algoritme og om, hvad du kan gøre for at optimere din online synlighed. Vi kommer omkring de vigtigste rankingfaktorer – og så har du selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Denne workshop er ideel for de personer og virksomheder, der gerne vil lære, hvordan de selv kan arbejde med SEO.

Læs mere om workshoppen her.

Workshop: Lær at SEO-optimere din egen hjemmeside

Kompetenceløft: Styrk din online synlighed med et kompetenceløft

Vil du gerne opnå større synlighed og øget brandkendskab? Men ved ikke, hvor du skal starte? Så er dette en workshop for dig!

Her kan du lære, hvordan du udnytter de digitale platforme til at styrke din markedsføring, uanset om det drejer sig om SEO, de sociale medier eller andre discipliner inden for online markedsføring.

Denne workshop er ideel for de virksomheder, der gerne vil lære at stå for egen markedsføring og styrke deres online synlighed.

Læs mere om kompetenceløftet her.

Sådan får du værdi ud af vores foredrag og workshops

Formålet med vores foredrag om online markedsføring er:

 • At få dig helt ”up to date” med hvad der virker inden for online markedsføring
 • Hvordan du kan bruge de sociale medier til at generere og fastholde klienter
 • Hvorfor din e-mailliste måske er dit vigtigste aktiv i din virksomhed overhovedet
 • Og hvordan du undgår at blive sat af, når dine konkurrenter i et sidste desperat forsøg på at overgå dig skruer op for deres budget

Foredraget om online markedsføring afholdes af John Nielsen, indehaver af OnlineSynlighed.dk. John Nielsen har mange års erfaring med søgemaskineoptimering, PPC-annoncering og konverteringsoptimering blandt flere emner inden for online markedsføring og udfører til dagligt arbejde både for egen virksomhed og kunder.

Vi har erfaring med både at tale til virksomheder, offentlige institutioner, til messer og lignende arrangementer og skoler – og vi kan med garanti også stable et foredrag på benene om online markedsføring, der vil komme dig til gode.

Til at starte med vil vi gerne tage en snak om, hvorvidt vi er det rigtige match for dig, når du søger efter en foredragsholder til at holde jer up to date inden for online markedsføring:

Udfyld derfor gerne den uforpligtende formular herunder med en kort beskrivelse eller to af din virksomhed. Så ringer vi, og vi tager sammen en snak om, hvad mulighederne er, og hvordan et foredrag om online markedsføring og online synlighed kan hjælpe jer videre.

Er vores foredrag og workshops noget for dig/ din virksomhed?

Foredrag om online markedsføring er til alle, der enten direkte eller indirekte beskæftiger sig med hjemmesider, markedsføring og selvstændige.

Foredragets alsidighed betyder, at OnlineSynlighed.dk blandt andet har talt for:

 • Virksomheder om, hvordan de med en mere målrettet indsats med online markedsføring kan få hul til den største danske kilde til nye kunder
 • Offentlige institutioner om hvordan internettet bruges af borgerne og hvordan kommunen når ud til dem
 • Messer og arrangementer til andre virksomheder og selvstændige som almindelig oplægsholder
 • Og meget mere

Selvom vi her på siden omtaler det som ”foredraget”, er der ikke tale om det samme foredrag om online markedsføring fra gang til gang. Når vi kommer ud til dig og din virksomhed har vi rettet foredraget og dets indhold mod det, vi sammen først har talt om, og som her og nu kan hjælpe dig og din virksomhed videre.

Kan de sociale medier ikke benyttes i jeres branche – og der er mange brancher, hvor Facebook og Instagram ikke genererer kunder selvom eksperter i sociale medier vil fortælle jer andet – udelader vi dette punkt og fokuserer i stedet på de kilder, der rent faktisk kan generere kunder.

Foredrag og workshops

Foredraget er for dig, der gerne vil have (flere) kunder ved hjælp af internettet og få en bedre forståelse af, hvordan online markedsføring får dig og dit budskab ud!

Derfor afholder vi foredrag og workshops

OnlineSynlighed.dk er stiftet af John Nielsen, ekspert i online markedsføring. Udover John Nielsen består teamet af en række dygtige online marketing konsulenter, som alle har en stor viden inden for online markering og søgemaskineoptimering.

John Nielsen og resten af OnlineSynlighed.dk har i mange år arbejdet med online markedsføring i egen virksomhed, samt med en række kunder inden for vidt forskellige brancher.

Derudover har John arbejdet som IT-ekspert i Nielco IT, Danmarks største ejendomsmæglerkæde, EDC, og Danske Bank.

Den mangeårige og brede erfaring inden for online markedsføring ligger til grund for et foredrag både om udviklingen inden for feltet, de aktuelle trends og hvordan modtageren af foredraget – dig – kan bruge online markedsføring til at komme ud over startramperne.

Disse emner afholder vi foredrag og workshops om

”Online markedsføring” som begreb er meget bredt. Så bredt, at der findes dygtige danskere, der har valgt at specialisere sig inden for et underfelt som fx konverteringsoptimering eller søgemaskineoptimering.

Emner indenfor foredrag og workshop

John Nielsen og OnlineSynlighed.dk har specialiseret sig bredt og har viden inden for alle aspekterne. Derfor vil vi også gerne bidrage med et komplet foredrag om online markedsføring til dig.

Vi vil komme ind på emner som:

 • Konverteringsoptimering
 • Søgemaskineoptimering
 • PPC-optimering
 • Optimering
 • Sociale Medier
 • Pressearbejde
 • Og meget mere

Konverteringsoptimering og PPC-optimering

Konverteringsoptimering

Hvis 2 brugere ud af 100 bliver betalende kunder på din hjemmeside er det godt – men hvis 4 ud af 100 bliver betalende kunder kan du halvere dit markedsføringsbudget og få det samme ud af dine penge.

Konverteringsoptimering handler om at gøre det nemt at foretage den ønskede konvertering som bruger.

Dette kan ske ved små ”tweaks” i designet, ved at ændre et checkout-flow og ved i det hele taget af at have nye øjne på designet. Konverteringsoptimering er en af de ting, der giver det største afkast i din forretning og derfor en del af vores foredrag til dig om online markedsføring.

PPC-annoncering

I Danmark er PPC-annoncering næsten synonym med Google AdWords. Mange store danske virksomheder bruger Google AdWords som primær indgang til nye kunder.

At opsætte Google AdWords er ligetil, men at optimere en kampagne i en sådan grad at den bliver profitabel er straks sværere. Vi udøver i OnlineSynlighed.dk Google AdWords-rådgivning til en række virksomheder og kan komme med de nyeste trends inden for PPC-annoncering i Danmark.

Vi kommer også ind på PPC-annoncering i Microsofts søgemaskine og de få andre værktøjer, der i Danmark kan generere omsætning i din virksomhed.

SEO, sociale medier og pressearbejde

Søgemaskineoptimering

At arbejde med søgemaskineoptimering er spændende, fordi udviklingen sker enormt hurtigt. Men det betyder også, at man hurtigt bliver hægtet af.

Har du i din virksomhed ikke har en fast mand til at sidde med søgemaskineoptimering, eller I ikke har outsourcet til en ekspert, er der stor risiko for at jeres viden er forældet.

En vigtig del af vores foredrag til dig om online markedsføring er derfor søgemaskineoptimering og hvordan dette vendes til en stabil og vedvarende kilde til nye klienter for jer.

Når vi kommer til søgemaskineoptimering i vores foredrag om online markedsføring, fortæller vi ikke bredt og generelt om feltet – vi tager i stedet udgangspunkt i, hvor din virksomhed står lige nu.

Måske har du aldrig tænkt søgemaskineoptimering ind over før, og måske har du allerede lagt en stærk grundindsats. Vores foredrag skal skabe værdi for dig – og derfor er det også tilpasset til din situation.

Sociale medier

Er du dygtig til at skabe fans på de sociale medier, har du en indgang til loyale kunder, der deler dit budskab.

Og selv hvis du ikke ønsker at lave det store arbejde med at opbygge en stor Facebook-side og mange følgere på Twitter, kan du segmentere brugerne på de sociale medier meget skarpt og annoncere lige netop til den målgruppe, din virksomhed har.

Seo sociale medier og pressearbejde

Pressearbejde 

Vores foredrag om online synlighed kan hjælpe dig med at finde de gode historier frem og give dig værktøjer til, hvordan dine data bringes til journalister, der kan skabe historier og udbrede din virksomhed for et stort publikum.

At komme i pressen er nemlig – selvom en sejlivet myte siger det modsatte – ikke svært. Det kræver bare en struktureret indsats, og at du ved, hvad du laver.

Vi skræddersyr også vores foredrag og workshops ud fra jeres ønsker

Og meget mere 

Ovenstående er blot en række af de emner, vi kan komme ind på i et foredrag om online markedsføring. Foredraget vil blive tilpasset til din virksomhed, din situation og de problemstillinger du står foran. Dem afdækker vi før foredraget afholdes ved at tale sammen om virksomheden og hvilke problemstillinger, der kan afhjælpes med foredraget.

Online markedsføring er ikke løsningen på alt – men et kursus i samme løser dog alligevel en af de væsentlige udfordringer. Hvordan får vi flere kunder fra internettet?

Foredrag efter ønsker

Workshops om online markedsføring og synlighed

Udover at tilbyde foredrag om online markedsføring og online synlighed tilbyder vi også workshops i online markedsføring.

Workshoppen udmærker sig ved at være mere konkret for netop din hjemmeside og din virksomhed.

workshop om online synlighed

Vi tager sammen udgangspunkt i, hvor I er lige nu. Hvilke kanaler bruger I, er der succes og hvordan kan indsatsen optimeres?

Workshoppen er en kombination af undervisning i de emner af online markedsføring, der kan gå ind og skabe værdi i jeres virksomhed lige nu og udførelse af arbejdet.

Vi kan sidde sammen i en eller flere dage, hvor vi på forhånd har afdækket problemstillinger og muligheder.

Sammen kan vi igangsætte arbejdet, således at du og medarbejdere i din virksomhed har mulighed for at fortsætte arbejdet.

Workshoppen i online markedsføring afholdt hos din virksomhed er en god løsning, hvis I ønsker at skærpe markedsføringsindsatsen på internettet, men ikke ønsker selv at lave alle begynderfejlene først.

Med en workshop i online markedsføring kan du skyde genvej og udnytte vores erfaring.

Få defineret problemstillinger, se hvordan arbejdet udføres, og bliv i stand til i løbet af en dag eller to selv at udføre arbejdet fremover.

Opfølgning på foredrag og workshop

Et foredrag virker bedst, når du som modtager får konkrete værktøjer til at udøve online markedsføring. Og det virker også bedst, når der bliver fulgt op på indsatsen.

En undersøgelse i DJØF medio 2014 viste, at mange kurser og foredrag gav et mærkbart fagligt løft (ligesom et løft i motivationen og arbejdsglæden), men at effekten i løbet af et par uger eller måneder ’løb ud i sandet’.

Løsningen var her at sikre konkrete værktøjer og ikke bare teori samt en grad af opfølgning.

Vi tilbyder i OnlineSynlighed.dk at følge op på vores foredrag og workshops om online markedsføring. Vi kan komme ud efter et par måneder og følge op på indsatsen – og hjælpe med at strømline den fremover.

En opfølgning koster få timer, men kan ende med at forøge værdien af det allerede afholdte foredrag i online markedsføring ganske markant!

Mange danske virksomheder misser online muligheder

Online markedsføring er ikke et nemt felt at komme i gang med. Du kan ikke uddanne dig ad traditionel vej, og det er svært at følge med i udviklingen, hvis ikke du dedikerer tid minimum ugentligt til at følge med.

Mange misser online muligheder

Det betyder, at mange danske virksomheder vælger ikke at prioritere deres indsats online.

Men det er en skam – for internettet, og søgemaskinerne især, er den største kilde til kunder for mange danske virksomheder.

Vores købsproces starter med at finde ud af, hvem der kan levere, vi sammenligner priser, læser anmeldelser og skriver selv samme – og hvis din virksomhed ikke drager fordel af dette, kan I være sikre på, at jeres konkurrent gør det for jer.

Et foredrag i online markedsføring kan være med til at give en god start på jeres online markedsføring – eller være med til at sikre, kræfterne bliver brugt rigtigt, hvis I allerede er i gang.

Kom videre med konkrete råd til online marketing – til DIN virksomhed

OnlineSynlighed.dk tilbyder at udarbejde et foredrag om online markedsføring og online synlighed, der kan hjælpe din virksomhed videre.

Vi finder ud af, hvad I gør lige nu – og hvad du kan gå ind og ændre således at I får mere ud af jeres kroner.

Som nævnt er også en workshop en mulighed, hvis det er dig eller en af dine medarbejdere, der skal udføre det praktiske arbejde.

Start gerne med at udfylde vores formular herunder.

Formålet med denne er, at vi kan tage en snak sammen om din virksomhed, og hvordan du lige nu håndterer online markedsføring. Vi vil gerne levere et relevant produkt for dig og din virksomhed. Og for at gøre det skal vi kende situationen som den er lige nu.

Det tager ikke lang tid, men vores foredrag i online markedsføring bliver mere brugbart for dig – og det er vores mål!

Lad os sammen finde ud af, hvordan internettet vendes til en vedvarende kanal til nye kunder for dig:

Udfyld formularen…

…så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvordan din online synlighed kan øges

Du kan også ringe

+45 7013 6323

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.