Job og Karriere

Job hos OnlineSynlighed.dk

OnlineSynlighed.dk er en virksomhed i vækst og udvikling. Det betyder, at vi hele tiden holder udkig efter nye, spændende medarbejdere, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling. Hos os er der mulighed for at blive en del af et godt team, at præge virksomheden og skabe sin egen rolle.

Du er derfor altid velkommen til at sende os dit CV og en ansøgning til job@onlinesynlighed.dk.

Få en karriere hos OnlineSynlighed.dk
Bliv en del af teamet hos OnlineSynlighed.dk

Når der ikke er langt fra A til B

Uanset hvor du kommer fra, er det nemt at finde os. Vores lokaler ligger nemlig lige over for togstationen i Hadsten. Det er derfor virkelig nemt at komme hertil med offentlig transport, for både busser og tog stopper mindre end 50 meter fra os. Kommer du i bil, er der god mulighed for fri parkering tæt på. Nemmere bliver det ikke!

Med mindre end 50 meter til bageren, er der heller ikke lang vej fra, at et lystbetonet behov opstår, til at kagen er købt. Det betyder, at det af og til hænder, at vi fejrer hverdagens små og store begivenheder – uanset om det er starten eller afslutningen på en ny opgave, fredag før en ferie eller bare tirsdag eftermiddag.

I vores daglige arbejde er stemningen dog ikke kun præget af kage. Den er også præget af et godt fællesskab, både fagligt og socialt. I praksis er der ikke langt mellem eksperterne på teamet, ligesom der ikke er langt fra chefen til medarbejderne.

Du kan møde vores team lige her.

Masser af alsidigt arbejde

Vi er et ungt webbureau, der er holdt beskæftiget af en lang række forskelligartede kunder – og ganske ligesom at kunderne er meget forskellige, er arbejdsopgaverne det også. Vi skaber både hjemmesider og godt indhold, rådgiver og udfører online markedsføring, samt laver søgemaskineoptimering.

Det betyder også, at der er brug for nogle forskellige kompetencer i teamet. Vi har derfor webdesignere, grafiske designere, tekstforfattere og programmører under taget. Hvis du kan noget af det, vi allerede har ridset op, eller du måske kan noget andet, der er relevant for os, vil vi gerne høre fra dig.

Du kan holde øje med siden her, hvor vi poster aktuelle stillingsopslag, men du kan også bare sende os en uopfordret ansøgning. Det er nemlig ikke sikkert, at vi ved, at det er dig, vi lige står og mangler! I din ansøgning vil vi meget gerne høre, hvad du kan bidrage med – og har du nogle gode idéer til noget, som vi kan gøre anderledes eller bedre, vil vi også gerne høre din idé. Husk at vedhæfte et detaljeret CV!