Praktik hos OnlineSynlighed.dk

Bliv marketing praktikant hos OnlineSynlighed.dk

Praktikforløb, der har snitflade med online marketing

Vi tager gerne praktikanter hos OnlineSynlighed.dk – så længe vi kan se det samme drive og den samme kvalitetsbevidste tilgang til arbejdet med online synlighed, som vi selv har.

Der findes mange uddannelser og mange praktikforløb, der har en snitflade med online marketing, og derfor er det svært for os at sige, hvilke uddannelser der er mest relevante for os. Dog er der nogle uddannelser, som med stor sandsynlighed vil være meget relevante for os, blandt andre:

  • Multimediedesigner
  • Markedsføringsøkonom
  • International handel og markedsføring
  • Digital konceptudvikling
  • Kommunikation
  • Og flere endnu!

Som sagt er det ikke vigtigt, hvilken uddannelse du kommer fra, men det er vigtigt, at du kan sætte din uddannelse og dine kompetencer i spil i en praktikplads hos os. Hos os kommer du ikke til at sidde og kigge igennem PowerPoint fra morgen til aften i hele din praktikperiode.

Du kommer til at sidde med rigtigt arbejde, som gør en reel forskel, og derfor tillader vi os at sætte krav til din vilje, dit drive og dit engagement.

Til gengæld får du en masse erfaring og udvikling af dine evner, som du kan tage med dig videre på uddannelsen og i arbejdslivet efterfølgende!

Hvis du er interesseret i en praktik hos os, så ring til os på
70 13 63 23 eller send en mail til job@onlinesynlighed.dk.

Praktikant hos OnlineSynlighed.dk

Arbejdet hos OnlineSynlighed.dk

Vi løser en lang række opgaver for vores kunder, som er meget forskellige. Derfor kan du også finde noget, som er relevant i forhold til dine interesser og din uddannelse.

Hos os kan du stifte bekendtskab med SEO, sociale medier, annoncering, webdesign, konverteringsoptimering, strategisk arbejde, online reputation management, content marketing og meget mere. Der er altså nok at tage fat på, og vores kunder er lige så forskellige, som de ting vi gør for dem.

Vores dejlige lokaler er placeret lige over for stationen i Hadsten (se selv i videoen herunder), som ligger kun 17 minutter med tog fra Aarhus H, og vigtigst af alt kan du sagtens snakke med dine kolleger, som sidder over for dig. Det betyder, at du kan få al den hjælp, sparring og vejledning, du har brug for, hvis du er i praktik hos OnlineSynlighed.dk.

I teamet hos OnlineSynlighed.dk har vi forskellige baggrunde og forskellige spidskompetencer – du kan læse mere om os her – og derfor er der meget samarbejde omkring vores kunder. Du vil fra første dag få mulighed for at blive en del af den sparring og vidensdeling, der foregår på kontoret.

Her er mulighed for at sætte præg på din egen hverdag, så du får mulighed for at arbejde med det, du synes er mest spændende, men vi vil også give dig opgaver, der kan udfordre dig og udvikle dine kompetencer.

Hos OnlineSynlighed.dk er der plads til både at grine og snakke om det, der sker omkring os, men vi har også respekt for, at der i perioder kan være brug for at fordybe sig i den opgave, man sidder med. Vi har en både behagelig og seriøs stemning på kontoret, og vi ser frem til at få praktikanter ind, som kan tage del i vores hverdag.

Kort vej fra stationen til kontoret