Dyrefodder til hunde og katte

Magtor er en dyreklinik, der beskæftiger sig med forskellige behandlingsformer til hunde – eksempelvis hundemassage, fysioterapi og kiropraktik.

Derudover tilbyder Magtor også dyrlægekonsultationer, så alle hundeejere kan få behandlet deres hund ét sted, uanset hvad problemet er.

Magtor startede tilbage i 2007 af Christian Hembo, og er siden vokset sig større i takt med at de blev mere og mere populære.

Selvom Magtors klinik ligger i Hinnerup nær Aarhus, har de dagligt besøg af hunde (og hundeejere) fra hele landet.

Magtor henvendte sig til OnlineSynlighed.dk, fordi de ville have en ny hjemmeside.

Deres eksisterende hjemmeside trængte til et løft samt at blive konverteringsoptimeret.

Tidligere havde de fået mange henvendelser gennem hjemmesiden, men efter en opdatering af hjemmesiden slog fejl, kunne de ikke længere modtage beskeder gennem kontaktformularen.

Ny responsiv hjemmeside

Den nye hjemmeside tog sit udgangspunkt i den eksisterende hjemmeside og den eksisterende grafiske linje.

Hertil var det vigtigt, at alle ydelser blev præsenteret på hjemmesiden, da den eksisterende hjemmeside ikke havde fulgt Magtors udvikling.

Derfor manglede der informationer om enkelte ydelser – eksempelvis dyrlægekonsultationer.

Det var også vigtigt, at den nye hjemmeside blev mobilvenlig. Derfor udviklede vi en responsiv hjemmeside, der tilpasser sig efter den enhed, som brugerne besøger hjemmesiden fra.

Vigtigheden i at have en responsiv hjemmeside er meget høj for Magtor, idet mere end 50% af de besøgende kommer fra mobiltelefoner.