Case: Styrket online platform for Magtor

Magtor er en dyreklinik, der beskæftiger sig med forskellige behandlingsformer til hunde – eksempelvis hundemassage, fysioterapi og kiropraktik.

Derudover tilbyder Magtor også dyrlægekonsultationer, så alle hundeejere kan få behandlet deres hund ét sted, uanset hvad problemet er.

Magtor startede tilbage i 2007 af Christian Hembo, og er siden vokset sig større i takt med at de blev mere og mere populære.

Selvom Magtors klinik ligger i Hinnerup nær Aarhus, har de dagligt besøg af hunde (og hundeejere) fra hele landet.

Magtor henvendte sig til OnlineSynlighed.dk, fordi de ville have en ny hjemmeside.

Deres eksisterende hjemmeside trængte til et løft samt at blive konverteringsoptimeret.

Tidligere havde de fået mange henvendelser gennem hjemmesiden, men efter en opdatering af hjemmesiden slog fejl, kunne de ikke længere modtage beskeder gennem kontaktformularen.

Ny responsiv hjemmeside

Den nye hjemmeside tog sit udgangspunkt i den eksisterende hjemmeside og den eksisterende grafiske linje.

Hertil var det vigtigt, at alle ydelser blev præsenteret på hjemmesiden, da den eksisterende hjemmeside ikke havde fulgt Magtors udvikling.

Derfor manglede der informationer om enkelte ydelser – eksempelvis dyrlægekonsultationer.

Det var også vigtigt, at den nye hjemmeside blev mobilvenlig. Derfor udviklede vi en responsiv hjemmeside, der tilpasser sig efter den enhed, som brugerne besøger hjemmesiden fra.

Vigtigheden i at have en responsiv hjemmeside er meget høj for Magtor, idet mere end 50% af de besøgende kommer fra mobiltelefoner.

”Alting starter med tillid. Først til dit produkt, dig og så alt det andet. Derfor har det været vigtigt for os, at få en hjemmeside, der viser, at vi er gode til det, vi laver.”

Christian Hembo, hundekiropraktor og indehaver, Magtor

Case: Styrket online platform for Magtor

On-site SEO

Det var også vigtigt, at alle tekster på hjemmesiden blev søgemaskineoptimeret.

Dette indebar on-site SEO, hvor alle tekster til hjemmesiden blev søgemaskineoptimeret.

Derudover blev der etableret en solid intern linkstruktur, som dels har til formål at hjælpe brugeren med at navigere rundt på siderne, og dels at styrke hjemmesidens rankings.

Konverteringsoptimering

Som nævnt tidligere var det også meget vigtigt for Magtor, at deres hjemmeside blev konverteringsoptimeret. Derfor blev der indsat kontaktformularer på alle ydelsessiderne, ligesom der på de resterende sider er en kontaktformular, så de besøgende kan blive ringet op af Magtor.

Som en del af konverteringsoptimeringen var det også vigtigt, at gøre det let for Magtor at sortere i henvendelserne fra hjemmesiden, så de hurtigt kan se, hvilken medarbejder, der skal besvare hver enkelt henvendelse.

”Vi er meget glade for den nye hjemmeside, den er lige i vores ånd og stil. Vi kan godt mærke, at den nye hjemmeside også virker efter hensigten, da vi får rigtig mange henvendelser gennem hjemmesiden nu” 

Christian Hembo, hundekiropraktor og indehaver, Magtor

Case: Styrket online platform for Magtor

Google My Business

Case: Styrket online platform for Magtor

For at øge informationsmængden om Magtor i søgeresultaterne blev Google My Business oprettet. Google My Business bør alle fysiske virksomheder have, da det giver potentielle kunder hurtig adgang til virksomhedens hjemmeside, telefonnummer samt en rutebeskrivelse, som sendes direkte til Google Maps.

Effekten af, at have en korrekt opsat Google My Business er tydelig for Magtor: Næsten 500 personer har fået en rutevejledning til klinikken, mens mere end 100 personer har ringet til klinikken.

Ekstern SEO

Case: Styrket online platform for Magtor

Til at understøtte den nye hjemmeside blev der også arbejdet med ekstern SEO, for at styrke Magtors linkprofil. En styrkelse af linkprofilen bidrager til bedre placeringer i de organiske søgeresultater. Den eksterne SEO-indsats har derfor i høj grad bestået af linkbuilding via eksterne medier – og selvfølgelig med fokus på Magtors primære søgeord.

Webshop

Case: Styrket online platform for Magtor

Magtor er en virksomhed, der aldrig står stille. Nye idéer kommer hele tiden til, og ofte bliver disse idéer også sat i værk.

Allerede inden den nye hjemmeside blev lanceret, henvendte Christian Hembo sig igen med en ny idé: Magtor skulle sælge hundemad og kattemad fra deres hjemmeside! Efter lancering af hjemmesiden gik vi derfor i gang med at udvikle en webshop som en integreret del af Magtors hjemmeside.

Det skulle ikke bare være en almindelig webshop, hvor kunderne selv skal gå ind og købe en ny pose hunde- eller kattemad, når de er ved at løbe tør. Maden skulle derimod sælges som abonnementsløsninger, så webshoppen selv håndterer fornyelser, og kunden automatisk modtager en ny pose hunde- eller kattemad.

Webshoppen er også blevet SEO-optimeret, hvilket omfatter:

  • Unikke produkttekster
  • Optimering af billeder
  • SEO titler og metabeskrivelser
  • Strukturerede data

Yderligere har der været fokus på brugervenligheden, så kunden hurtigt kan finde andre produkter, der minder om det produkt, som kunden allerede kigger på (relaterede produkter).

Dette har været særligt vigtigt for Magtor, da de relaterede produkter er en måde at vise, hvilke produkter, der kan erstatte det, som kunden måske altid køber.

De relaterede produkter er desuden også med til at styrke hjemmesidens interne linkstruktur.

På webshoppen er der også mulighed for brugeranmeldelser.

Dette er i høj grad med til at øge produkttroværdigheden, og er derfor godt for brugervenligheden.

Set med SEO-briller har det også en fordel, da det er med til at skabe nyt indhold – og dermed øge webshoppens værdi i Google.

”OnlineSynlighed.dk har vist sig at være en stærk samarbejdspartner, som gør alt hvad de kan for at opfylde vores ønsker. Dette projekt har fra rå idé til endeligt resultat udviklet sig fantastisk meget. Flere features og små detaljer er kommet til undervejs. Hver gang jeg har fået en ny idé til en ny feature eller detalje, har OnlineSynlighed.dk grebet den, og realiseret den.”

Christian Hembo, hundekiropraktor og indehaver, Magtor

Case: Styrket online platform for Magtor

Hjemmesiden har givet gode resultater

Magtors mest væsentlige udfordring med den tidligere hjemmeside var, at de ikke kunne modtage henvendelser via hjemmesiden. Med den nye hjemmeside modtager Magtor nu dagligt op til flere beskeder – både fra personer, der vil booke tid til en behandling eller vil ringes op, men også fra personer, der giver en tilbagemelding på deres hunds behandling og resultaterne heraf.

Derudover har webshoppen gjort det lettere for Magtors kunder at sikre, at deres hunde og katte altid får det bedste mad – og kunden slipper for besværet, da hunde- og kattemaden automatisk bliver sendt lige til døren.

Et tæt samarbejde

Hos OnlineSynlighed.dk er vi glade for det tætte samarbejde med Christian Hembo og resten af Magtor. Gennem hele forløbet har der været en tæt dialog til at sikre, at alle Magtors ønsker til både hjemmesiden og webshoppen er blevet indfriet.

”For mig er det hele processen, der har været den vigtige. Under hele processen har jeg haft mulighed for at følge med i processen og udviklingen, og jeg har kunne komme med ændringer og tilføjelser undervejs. Det har gjort, at resultatet er blevet lige præcis som jeg gerne vil have det.

Christian Hembo, hundekiropraktor og indehaver, Magtor

Case: Styrket online platform for Magtor

Vi er glade for, at bidrage til Magtors voksende succes og udvikling af virksomheden.

CTA Blog

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage