Rotary Danmark - OnlineSynlighed.dk reference

Rotary er et af de ældste og mest veletablerede netværk i Danmark med fokus på blandt andet ledere i erhvervslivet, velgørenhed og ungdomsudveksling. Rotary er en international organisation med klubber over hele verden og et væld af klubber rundt om i Danmark.

Den danske organisations ledelse ønskede at styrke kendskabet og interessen for netværket, og derfor henvendte den sig til OnlineSynlighed.dk for at få hjælp med udgangspunkt i forskellige videoer, der var udarbejdet til lejligheden.

Ud over at øge kendskabet til organisationen og åbne kontakt til potentielle nye medlemmer til Rotary ønskede ledelsen også at nå ud til flere potentielle udvekslingsstuderende og værtsfamilier. Udveksling og internationalt samarbejde er nemlig et stort fokusområde for Rotary.

Ønsket om et styrket kendskab og flere potentielle medlemmer kunne indfries gennem en veltilrettelagt og planlagt kampagne på Facebook, hvor mange i målgruppen befinder sig digitalt. Det var også her, der blev sat ind i forhold til både potentielle udvekslingsstuderende og værtsfamilier.