Ny hjemmeside til Skovbegravelse.nu

Skovbegravelse.nu er et initiativ, der er startet som følge af, at begravelsesloven i 2008 blev ændret. Ændringen betød, at det nu er muligt at blive begravet i skoven, og derfor besluttede Jannik og Henrik Ahlefeldt-Laurvig, at de ville stille et stykke af skoven ved Stensballegaard til rådighed til formålet.

Derfor henvendte Jannik sig til OnlineSynlighed.dk, for at få udviklet en ny hjemmeside, som skulle præsentere skovbegravelsespladsen i Stensballegaard Skov. Derudover skulle det være muligt at finde information om de enkelte urnepladser.

Plads til idéudvikling og videreudvikling

Som projektet skred frem med hjemmesiden, blev der også løbende bragt nye idéer på banen. Det betød, at projektet tog en drejning fra at være en hjemmeside, der omhandlede Stensballegaard Skovbegravelse til at blive en portal, hvor nye samarbejdspartnere og skovbegravelsespladser kan tilføjes løbende.

Gennem hele processen har der været en tæt dialog mellem OnlineSynlighed.dk og Jannik. Derfor har vi hurtigt kunne reagere på justeringer og forslag til ændringer, som er kommet løbende.