Case: Skovbegravelse.nu

Skovbegravelse.nu er et initiativ, der er startet som følge af, at begravelsesloven i 2008 blev ændret. Ændringen betød, at det nu er muligt at blive begravet i skoven, og derfor besluttede Jannik og Henrik Ahlefeldt-Laurvig, at de ville stille et stykke af skoven ved Stensballegaard til rådighed til formålet.

Derfor henvendte Jannik sig til OnlineSynlighed.dk, for at få udviklet en ny hjemmeside, som skulle præsentere skovbegravelsespladsen i Stensballegaard Skov. Derudover skulle det være muligt at finde information om de enkelte urnepladser.

Plads til idéudvikling og videreudvikling

Som projektet skred frem med hjemmesiden, blev der også løbende bragt nye idéer på banen. Det betød, at projektet tog en drejning fra at være en hjemmeside, der omhandlede Stensballegaard Skovbegravelse til at blive en portal, hvor nye samarbejdspartnere og skovbegravelsespladser kan tilføjes løbende.

Gennem hele processen har der været en tæt dialog mellem OnlineSynlighed.dk og Jannik. Derfor har vi hurtigt kunne reagere på justeringer og forslag til ændringer, som er kommet løbende.

”OnlineSynlighed.dk er meget serviceminded.

Undervejs i udviklingen af hjemmesiden har de virkelig lyttet og forstået mine ønsker, og de har leveret ideer og konkrete velfungerende løsningsforslag

Jannik Ahlefeldt-Laurvig, ejer, Skovbegravelse ApS

Case: Skovbegravelse.nu

Hjemmesidens udseende er vigtigt

Hjemmesidens opbygning er én ting. En anden ting er det visuelle. For Skovbegravelse.nu har det været vigtigt at finde den helt rette udstråling. Det har været vigtigt, at besøgende på hjemmesiden kan mærke den ro, skoven byder på, og at man kan forestille sig det sidste hvilested i skovbunden.

Farvesammensætningen samt udvalget af billeder er derfor nøje udvalgt, så de er med til at visualisere det sidste hvilested. Derudover har der været stort fokus på at de grafiske virkemidler er i samme stil, som den fysiske brochure, der er udarbejdet af en grafiker. Dermed kan der skabes en genkendelighed mellem både hjemmesiden og brochuren.

”OnlineSynlighed.dk har leveret en virkelig god løsning til Skovbegravelse.nu.

Deres systematiske fremgangsmåde og den tætte dialog har betydet, at jeg hele tiden har haft fuld tillid til, at tingene bliver udført til fulde og professionelt.”

Jannik Ahlefeldt-Laurvig, ejer, Skovbegravelse ApS

Case: Skovbegravelse.nu

Søgemaskineoptimering af tekster

Skovbegravelser er en ny mulighed i Danmark, selvom det har været tilladt siden 2008. Stensballegaard Skovbegravelse er den første skovbegravelsesplads i en dansk, privat skov. Derfor er der også stillet krav til teksternes udformning, som er blevet søgemaskineoptimeret.

SEO-optimeringen af teksterne bygger på en søgeordsanalyse, der afslører, hvilke søgeord der på det tidspunkt oftest blev søgt efter. En stor del af de besøgende kort efter lancering er direkte trafik samt henvisningstrafik fra sociale medier og nyhedsbreve, men i løbet af de første 6 uger efter lancering kommer ca. 40% af de besøgende fra organiske søgeresultater.

SEO er en proces, der ofte kræver en vedvarende indsats over en længere periode, før man kan se de ønskede resultater. SEO-optimeringen af teksterne på Skovbegravelse.nu har dog på kun 6 uger opnået flotte resultater; hjemmesiden er på side 1 på flere af de primære søgeord.

Et godt grundlag at bygge videre på

På Skovbegravelse.nu er der skabt et godt grundlag, som der med tiden kan bygges videre på. Allerede 6 uger efter lancering af hjemmesiden, har Skovbegravelse.nu fået nogle flotte placeringer i søgeresultaterne. Placeringer der på sigt kan forbedres og styrkes i takt med, at flere skovbegravelsespladser bliver tilføjet til portalen, som dermed vil generere endnu mere trafik.

Derudover vil Skovbegravelse.nu også blive styrket endnu mere i takt med, at andre hjemmesider begynder at linke til portalen, og at Skovbegravelse.nu får etableret samarbejder med eksempelvis bedemænd.

OnlineSynlighed.dk står også klar til at hjælpe Skovbegravelse.nu videre på den spændende rejse. Som aktiv samarbejdspartner yder vi rådgivning og kommer med anbefalinger, som kan styrke Skovbegravelse.nu’s platform samt generelle online synlighed.

CTA Blog

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage