Lokal SEO handler om at dukke op i søgeresultaterne, når folk i dit nærområde søger efter det, du tilbyder.

Denne type SEO er til frisører, tømrere, revisorer, advokater, VVS’ere, elektrikere, og hvem der ellers driver en forretning, hvis kunder primært kommer fra lokalområdet.

Når du skal bruge en tømrer til dit hus i København, søger du efter ”tømrer København” på Google eller Bing. På sådanne lokale søgninger har du – foruden at blive vist med dit eget domæne – mulighed for at blive vist som et af 3 lokale resultater i en særlig boks indrettet hertil.

Hvis du først ligger nummer 1 i denne boks – hvilket ofte er hurtigere og nemmere end med almindelig søgemaskineoptimering, fordi der bliver lagt vægt på andre parametre – vil du begynde at opleve flere kundehenvendelser.

Hvis du supplerer med også at rangere højt med dit eget domæne, og måske endda annoncering på AdWords og Facebook, har du skabt et effektivt og sikkert fundament for flere kunder i fremtiden.

Vi hjælper i OnlineSynlighed.dk virksomheder over hele landet med lokal SEO, fra registrering af deres Google My Business-profil til optimering og linkbuilding til eget domæne. Vi har mange års erfaring med lokal søgemaskineoptimering og kan også hjælpe dig.

Tag kontakt nu på mail@onlinesynlighed.dk eller ring 70 13 63 23 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder ved at øge din online synlighed.