SEO Konsulent

SEO-konsulent fra OnlineSynlighed.dk

Den rigtige SEO-konsulent kan være den bedste investering i din virksomhed, du nogensinde kommer til at lave.

Kommer du først op at rangere på de øverste resultater i Google, inden for netop din branche, er sluserne åbnet til den gratis trafik. Hver dag fremadrettet.

Selv efter at arbejdet med søgemaskineoptimering er færdigt, fortsætter det med at vælte ind med kunder. Du skal blot sørge for at sidde klar ved telefonen og tage imod dem.

Vi arbejder i OnlineSynlighed.dk professionelt med søgemaskineoptimering inden for en række forskellige erhverv. Hvad din virksomhed arbejder med er ikke det vigtige. Vi har den nødvendige viden og de nødvendige ressourcer til at skabe de placeringer, der giver din virksomhed mulighed for at vækste forretningen.

Du kan også læse mere om herunder, hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering, når vi bliver din SEO-konsulent.

Solidt fundament med on-page SEO

Til at starte med sørger vi for at lægge et solidt fundament for din side.

Det betyder, at vi med en søgeordsanalyse finder ud af, hvad dine potentielle kunder søger efter. Som SEO-konsulenter går vi ikke efter blot at skabe mere trafik til din side – vi vil gerne skabe den trafik, der rent faktisk konverterer. Det kan være både kundehenvendelser og direkte omsætning i form af salg.

Efter at have fundet de rigtige søgeord, kan vi hjælpe med at forfatte teksterne til indhold og hastighedsoptimere siden. Vi sikrer desuden at siden er responsiv, så de mobile søgende ikke bliver smidt af. Vi hjælper selvfølgelig også med hvad der ellers er af forudsætninger, for at komme til tops i søgemaskinerne i dag.

En dygtig SEO-konsulent finder først ud af i hvilken retning, du skal bevæge dig ned i, for så derefter at trykke på speederen.

SEO Konsulent

Relevant linkbuilding til din side

Er din side først klar til at tage imod besøgende, begynder vi at arbejde med den eksterne SEO-indsats. Det vil sige linkbuilding.

SEO Konsulent

Din side kan være den bedste af sin slags i hele din branche, men er der ingen links til den, har siden heller ingen troværdighed.

En væsentlig del af vores hverv som SEO-konsulent går ud på, at sikre relevante link-muligheder inden for forskellige brancher.

Vi har ingen pakker, der trækkes ned over alle kunder. Behovet og metoderne til linkbuilding varierer nemlig afhængigt af, hvilken branche vi opererer i.

Vi laver linkbuilding efter devisen ”få, men stærke links”. Der er ingen grund til at tæppebombe din side med links, da de ingen værdi skaber alligevel. Især ikke, når et enkelt stærkt link fra en autoritet i nichen kan være det, der rykker din side frem fra nummer 3 til nummer 2 i søgeresultaterne. Med 3 gange så mange besøgende til følge.

SEO-konsulent med forståelse hele vejen rundt

Du kan finde SEO-konsulenter i hele Danmark. Mange af dem er desuden rigtig dygtige til søgemaskineoptimering.

Vi vil dog i OnlineSynlighed.dk gerne udmærke os ved, at kunne mere end ’blot’ søgemaskineoptimering.

Vi tror på, at vores søgemaskineoptimering skaber mere værdi i din forretning, hvis det kombineres med relevant annoncering. Det kan være på de sociale medier, PPC-annoncering i form af Google AdWords, proper sporing med Google Analytics, remarketing og hvad der ellers hører sig til.

Vi er dygtige inden for søgemaskineoptimering, men vi begrænser os ikke til dette felt.

Du får derfor i OnlineSynlighed.dk en SEO-konsulent, der også gøder jorden til at andre trafikkanaler end SEO kan, for din virksomhed.

Vi tror på, at en person med kompetencer inden for alle de gængse aspekter af online marketing, men fortsat speciale i netop søgemaskineoptimering, skaber den største værdi for din side.

Vi tilbyder udover at være din SEO-konsulent således også at stå for din Google AdWords, annoncering på de sociale medier, opsætning af dit nye website og hvad der ellers hører sig til afhængigt af, hvor du lige nu står. Har du allerede løsninger på de nævnte felter sørger vi for, at vores SEO-arbejde spiller sammen med – og ikke mod – de andre grene af online markedsføring!

Fast aftale med fast beløb skaber sikkerhed

Vi strukturer normalt vores aftaler som SEO-konsulent, som et fast beløb hver måned.

Det giver dig mulighed for at budgettere din investering samtidigt med, det giver os ro og rammer omkring arbejdet med din virksomhed.

Den første måned koster ikke mere end den sidste. SEO er et langt og sejt træk, du skal investere i, men hvis afkast bliver bedre og bedre for hver måned der går. Vel at mærke, når det indledende arbejde er lavet.

SEO Konsulent

Vær med på sidelinjen – eller aktiv del af SEO-arbejde

Du kan enten lade os tage os af alle facetter inden for din søgemaskineoptimering, og eventuelt de andre grene af din online markedsføring. F.eks. konverteringsoptimering, hastighedsoptimering, AdWords-annoncering, remarketing m.v.

Du kan også vælge at være en aktiv del af foretagenet.

SEO Konsulent

Vælger du selv at deltage bliver prisen lavere, da du kan lave noget af arbejdet selv. I dette tilfælde lærer du samtidigt, hvad søgemaskineoptimering går ud på og du har mulighed for selv at fortsætte på arbejdet. Speederen trykkes yderligere i bund, hvis egne timer lægges i processen.

Ulempen ved dette er netop, at du skal dedikere dine egen timer ind i projektet. Det er især et problem, hvis der er risiko for, at du ender som flaskehals i projektet. Vi vil gerne lægge nogle af de nødvendige opgaver over til dig. Ved du dog allerede nu, at du vil have svært ved at dedikere dig til opgaven anbefaler vi, at du lader os om alle opgaverne.

OnlineSynlighed.dk har et stærkt netværk af freelancere, som vi har mulighed for at trække på, når det bliver nødvendigt. På denne måde mødes alle vores deadlines, og vores arbejde bliver leveret til tiden.

Vi har succesfulde samarbejder, hvor kunden deltager aktivt. Ligesom vi har mange, hvor hele online-arbejdet er overladt til os i stedet.

Begge ting kan fungere for os. Det afhænger blot af, om du ønsker og har mulighed for at sætte tid af, eller om den bedste løsning er at lade os varetage opgaven.

For det vil vi gerne – tage ansvar, altså. Du investerer i søgemaskineoptimering, og vi tager vores opgave for dig, samt arbejdet, meget seriøst. Det glæder vi os til at vise dig, når først vi sammen begynder opstigningen til de øverste pladser i Google for dine profitable søgeord!

Tag kontakt med formularen herunder eller ring direkte til 70 13 63 23 for en uforpligtende snak om hvilke muligheder, vi sammen har for at bringe din side til tops inden for netop dét, du arbejder med.

    Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.


    Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.