her er svaret paa god seo teknik

Når vi i OnlineSynlighed.dk arbejder med søgemaskineoptimering finder vi de rigtige søgeord, vi skaber relevante links og skriver godt og brugbart indhold til din side.

Men alt dette kommer først efter den tekniske SEO.

Teknisk SEO kan du sammenligne med at støbe et fundament for et hus, der skal bygges. Uden fundamentet bliver huset skævt og falder med tiden sammen – hvis det da nogensinde kommer op.

Uden den rette teknik bag din side kan det bedste indhold og de mest relevante links ikke hjælpe dig.

Teknisk SEO er ikke blot én ting – men et sammensurium af elementer. Formålet er dog det samme: Google skal have mulighed for at indeksere alle undersider på dit domæne og til fulde forstå, hvor godt et resultat du leverer til brugeren.

For at nå det mål bruger vi en række redskaber som:

Hastighedsoptimering

faa svaret her paa bedre hastighedI dag er mere end halvdelen af dine besøgende sandsynligvis enten fra en tablet eller mobiltelefon. Den begrænsede regnekraft og båndbredde i de små apparater har gjort indlæsningstiden på dit website vigtigere end nogensinde før.

Derfor arbejder vi også meget med hastighedsoptimering i OnlineSynlighed.dk.

Vi komprimerer dine billeder, forbedrer din HTML, , opsætter sprites med CSS, benytter os af lazy load-teknikker til indhold, forbedrer din serveropsætning, opsætter caching og mange andre ting for at minimere tiden det tager at indlæse en side på din hjemmeside.

En hurtig hjemmeside giver en bedre brugeroplevelse og kan aflæses direkte i besøgstallet fra Google. Teknisk SEO, når det er bedst.

Hastighedsoptimering er så vigtigt i dag, at du også kan købe det som selvstændig ydelse hos OnlineSynlighed.dk – men vi anbefaler det sammen med teknisk SEO-optimering i øvrigt for at skabe det bedste resultat.

Din genvej til online synlighed

Navn*
Virksomhed*
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked

Responsivt webdesign

For at møde de mobile besøgende bedst muligt skal du have et responsivt website. Det skal opsættes teknisk korrekt for ikke at skabe flere problemer, end det løser.

Læs mere om responsivt webdesign her.

Optimering af robots.txt

Bruger du din robots.txt – fil, der ligger i roden af din server – korrekt, forhindrer du indeksering af tomme sider og udviklingssider. Det mindsker din risiko for senere at blive ramt af Googles berygtede Panda-filter, der går efter dårligt indhold og tomme sider.

Men bruger du din robots.txt forkert, risikerer du at lave stor skade.

Vi tager derfor altid et kig på filen og optimerer den til kun at skjule de ting fra indeksering, vi ikke ønsker medtaget i Googles indeks – hverken mere eller mindre.

Rich snippets

Teknisk SEO handler om at skabe flere besøgende – og det gør rich snippets.

Med rich snippets får du mere information ud i søgeresultaterne end blot titlen, URL og beskrivelse (meta description) på dit søgeresultat.

Du kan bruge rich snippets til fx at:

  • Vise priser
  • Vise anmeldelser og stjerner
  • Vise datoer og sted ved events
  • Billeder, kalorier og ingredienser for opskrifter

Se en komplet liste over mulighederne med rich snippets (også kaldet structured data) her.

At opsætte rich snippets første gang kræver teknisk indsigt – men SEO-fordelen er stor, da dit resultat står ud foran de andre 9 på side 1 af Google!

Semantisk HTML

HTML er ikke bare HTML.

Semantisk korrekt HTML handler om at bruge de rigtige tags, ikke have unødvendig kode og i det hele taget at have lavet sit arbejde ordentligt. Des bedre HTML, des hurtigere indlæser din side (her er vi tilbage ved hastighedsoptimering) og des nemmere er det for Google at læse dine sider.

En dygtig programmør kan på et par timer fixe de største fejl, din side lige nu har i HTML’en – og det er en god investering. Med semantisk HTML giver du Google mulighed for ikke blot at læse koden på din side, men også at forstå den – og så er Google mere tilbøjelig til at sende de rigtige besøgende i din retning. De besøgende, vi med et konverteringsoptimeringsarbejde i øvrigt har mulighed for at konvertere til betalende kunder i din forretning.

Din genvej til online synlighed

Navn*
Virksomhed*
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked

Bedre sidestruktur

Hvordan strukturen på din side er – her tænker vi især på menuer, footer, sidebars og videre – har stor betydning for dine rankings.

De vigtigste sider bør være repræsenteret i menuen med de rigtige titler; et HTML-sitemap hjælper Google med indeksering; og tomme kategorisider skal fjernes for ikke at blive et offer for det førnævnte Google Panda-filter.

At opsætte den rigtige sidestruktur ligger i krydsfeltet mellem søgeordsarbejdet og teknisk SEO, men det gør det kun så meget mere vigtigt.

Analyse – eller vi kan lave arbejdet

Dette er ikke en udtømmende liste – for vi har ikke 2 kunder i OnlineSynlighed.dk, der er ens.

Ring til os på 70 13 63 23 eller skriv på mail@onlinesynlighed.dk. Vi tager en uforpligtende snak om, hvad der kan lade sig gøre og hvilke resultater, vi i OnlineSynlighed.dk kan skabe for netop din forretning.

Vi har mulighed for at lave en teknisk SEO-analyse til dig. I analysen gennemgår vi alle de almindelige fejlkilder og går din side i sømmene efter steder, hvor vi kan optimere og bringe flere potentielle kunder ind på siden fra Googles søgeresultater.

Analysen er den billige løsning på teknisk SEO – her får du nemlig lov til selv at udføre de rettelser, vi finder frem til i rapporten. Det er en værdifuld løsning, hvis du har tid og evner til at udføre de rettelser, vi finder skal til for at optimere din tekniske SEO. Løsningen er dog værdiløs, hvis du ikke har tid eller evner til selv at udføre rettelserne.

Vi tilbyder derfor udover at lave en rapport faktisk at implementere de findings, vi gør. Du lægger hele opgaven og alt ansvar over til os og vi sender en samlet rapport til sidst med såvel rettelser som status på implementering.

Det tager flere timer og koster derfor mere – men du er nu sikker på at arbejdet er udført og det er et spørgsmål om (kort) tid før end din investering har tjent sig hjem igen.

Med teknisk SEO giver du dit gode indhold, dine relevante links og dit store arbejde med søgemaskineoptimering i øvrigt mulighed for at komme til sin ret og faktisk generere omsætning til din virksomhed.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Din genvej til online synlighed

Navn*
Virksomhed*
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked