Teknisk SEO

Teknisk SEO hos OnlineSynlighed.dk

Når vi i OnlineSynlighed.dk arbejder med søgemaskineoptimering finder vi de rigtige søgeord, vi skaber relevante links og skriver godt og brugbart indhold til din side.

Men alt dette kommer først efter den tekniske SEO.

Teknisk SEO kan du sammenligne med at støbe et fundament for et hus, der skal bygges. Uden fundamentet bliver huset skævt og falder med tiden sammen.

Uden den rette teknik bag din side, kan det bedste indhold og de mest relevante links ikke hjælpe dig.

Teknisk SEO er ikke blot én ting, men et væld af elementer. Formålet er dog det samme: Google skal have mulighed for at indeksere alle undersider på dit domæne og til fulde forstå, hvor godt et resultat du leverer til brugeren.

Herunder kan du læse om hvilke elementer der indgår i den tekniske SEO hos os.

Hastighedsoptimering

I dag er mere end halvdelen af dine besøgende enten fra en tablet eller mobiltelefon. Den begrænsede regnekraft og båndbredde, i de små apparater, har gjort indlæsningstiden på dit website vigtigere end nogensinde før.

Derfor arbejder vi også meget med hastighedsoptimering i OnlineSynlighed.dk.

Vi komprimerer dine billeder, forbedrer din HTML kode, opsætter sprites med CSS, benytter os af lazy load-teknikker til indhold, forbedrer din serveropsætning, opsætter caching og mange andre ting for at minimere tiden det tager, at indlæse en side på din hjemmeside.

En hurtig hjemmeside giver en bedre brugeroplevelse, og kan aflæses direkte i besøgstallet fra Google.

Det er teknisk SEO, når det er bedst.

Hastighedsoptimering er så vigtigt i dag, at du også kan købe det som selvstændig ydelse hos OnlineSynlighed.dk.  Vi anbefaler det dog sammen med teknisk SEO-optimering i øvrigt, for at skabe det bedste resultat.

Teknisk SEO

  Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.


  Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

  Responsivt webdesign

  For at møde de mobile besøgende bedst muligt, skal du have et responsivt website. Faktisk har det større betydning end nogensinde, at have en mobilresponsiv hjemmeside. Google har ligefrem valgt, at deres crawlere vil scanne mobilversionen først. Denne indeksering kaldes Mobile-First og er ny, da Google førhen tillagde både mobil og desktop versioner lige stor værdi.

  Når der skal opsættes et responsivt design, skal det laves teknisk korrekt, for ikke at skabe flere problemer end det løser.

  Læs mere om responsivt webdesign her.

  Teknisk SEO

  Optimering af robots.txt

  Bruger du din robots.txt fil, der ligger i roden af din server korrekt, forhindrer du indeksering af tomme sider og udviklingssider. Det mindsker din risiko for senere at blive ramt af Googles berygtede Panda-filter, der går efter dårligt indhold og tomme sider.

  Men bruger du din robots.txt forkert, risikerer du at lave stor skade.

  Vi tager derfor altid et kig på filen og optimerer den til kun, at skjule de ting fra indeksering, vi ikke ønsker medtaget i Googles indeks. Hverken mere eller mindre.

  Rich snippets

  Teknisk SEO handler om at skabe flere besøgende og det gør rich snippets.

  Med rich snippets får du mere information ud i søgeresultaterne end blot titlen, URL og beskrivelse (meta description) på dit søgeresultat.

  Teknisk SEO

  Du kan bruge rich snippets (også kaldet structured data) til f.eks. at:

  • Vise priser
  • Vise anmeldelser og stjerner
  • Vise datoer og sted ved events
  • Billeder, kalorier og ingredienser for opskrifter

  At opsætte rich snippets første gang kræver teknisk indsigt. Det er dog det hele værd og SEO-fordelen er stor, da dit resultat står ud foran de andre 9 på side 1 af Google!

  Semantisk HTML

  Teknisk SEO

  HTML er ikke bare HTML.

  Semantisk korrekt HTML handler om at bruge de rigtige tags, ikke have unødvendig kode og i det hele taget at have lavet sit arbejde ordentligt. Des bedre HTML, des hurtigere indlæser din side (her er vi tilbage ved hastighedsoptimering) og des nemmere er det for Google at læse dine sider.

  En dygtig programmør kan på et par timer fixe de største fejl i HTML’en og det er en god investering. Med semantisk HTML giver du Google mulighed for ikke blot at læse koden på din side, men også at forstå den. Herefter er Google mere tilbøjelig til at sende de rigtige besøgende i din retning.

  Hvis vi så også arbejder med konverteringsoptimering, så har vi mulighed for at konvertere de besøgende til betalende kunder i din forretning.

   Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.


   Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

   Bedre sidestruktur

   Hvordan strukturen på din side er, har stor betydning for dine rankings.  Her tænker vi især på menuer, footer, sidebars mv.

   De vigtigste sider bør være repræsenteret i menuen, med de rigtige titler. Et HTML-sitemap hjælper Google med indeksering, og tomme kategorisider skal fjernes, for ikke at blive et offer for det førnævnte Google Panda-filter.

   At opsætte den rigtige sidestruktur ligger i krydsfeltet mellem søgeordsarbejdet og teknisk SEO, men det gør det kun så meget mere vigtigt.

   Teknisk SEO

   Vi kan levere analysen – eller vi kan lave arbejdet

   Dette er ikke en udtømmende liste, for vi har ikke to kunder i OnlineSynlighed.dk, der er ens.

   Ring til os på 70 13 63 23 eller skriv på mail@onlinesynlighed.dk. Vi tager en uforpligtende snak om, hvad der kan lade sig gøre og hvilke resultater, vi i OnlineSynlighed.dk kan skabe for netop din forretning.

   Vi har mulighed for at lave en teknisk SEO-analyse til dig. I analysen gennemgår vi alle de almindelige fejlkilder og går din side i sømmene. Vi kigger efter steder, hvor vi kan optimere og bringe flere potentielle kunder ind på siden fra Googles søgeresultater.

   Analysen er den billige løsning på teknisk SEO. Her får du nemlig lov til selv at udføre de rettelser, vi finder frem til i rapporten. Det er en værdifuld løsning, hvis du har tid og evner til at udføre de rettelser, vi finder skal til for at optimere din tekniske SEO.

   Løsningen er dog værdiløs, hvis du ikke har tid eller evner til selv at udføre rettelserne.

   Vi tilbyder derfor, udover at lave en rapport, at implementere de findings, vi gør. Du lægger hele opgaven og alt ansvar over til os. Vi kvitterer med en samlet rapport til sidst med såvel rettelser, som status på implementering.

   Det tager flere timer og koster derfor mere, men du er nu sikker på at arbejdet bliver udført. Herefter er det et spørgsmål om kort tid før end din investering har tjent sig hjem igen.

   Med teknisk SEO giver du dit gode indhold, dine relevante links og dit store arbejde med søgemaskineoptimering mulighed for at komme til sin ret.

   Dét er noget som genererer omsætning til din virksomhed.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.


    Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.