SEO Tilstandsrapport

SEO tilstandsrapport – udarbejdet af eksperter

Hos OnlineSynlighed.dk har vi over 10 års erfaring med at levere gode resultater indenfor søgemaskineoptimering (SEO).

Vi skaber værdi for virksomheder, der befinder sig online.

Og vi vil gerne til at starte med, bruge lidt tid på at forklare, hvorfor en SEO tilstandsrapport er vigtig for din virksomhed, og hvordan den kan gå ind og skabe værdi:

Vi har søgeoptimeret både vores egen portefølje af sider, ligesom vi også har haft en lang række kunder i vidt forskellige brancher. De har alle det til fælles, at de i dag får flere kunder ved hjælp af internettet og Googles organiske søgeresultater.

Men at arbejde med SEO er ikke bare et spørgsmål om at trykke på nogle faste knapper, og så se de besøgende vælte ind fra Google.

Meget langt fra.

To forskellige hjemmesider kan have to meget forskellige problemstillinger, i forhold til at få flere besøgende og bedre rangeringer med søgemaskineoptimering. Den ene er måske kodet forkert, således at Google slet ikke kan finde rundt på siden. Den anden har måske ingen anbefalinger fra andre sider har i form af links.

Og det er bare to af mange potentielle hæmsko for topplaceringer.

Rapport giver her-og-nu løsninger

Derfor starter vi altid med en SEO tilstandsrapport, når vi skal begynde med SEO på en ny hjemmeside.

Vores SEO tilstandsrapport afdækker præcist, hvor på din hjemmeside vi anbefaler forbedringer.

Som søgemaskineoptimering fungerer i dag, kan du gå i gang med mange forskellige områder. Du kan optimere hastigheden, skrive nyt – og måske bedre indhold, bygge flere links (læs om linkbuilding her) eller optimere din interne linkstruktur.

Men nogle ting er vigtigere end andre. Nogle elementer går ind og skubber dig op i søgeresultaterne nu og her. Andre hjælper måske først om et par måneder. Vi skal sammen finde frem til de ting, der giver din hjemmeside bedre resultater her og nu og ikke ’om lidt’.

En SEO tilstandsrapport fra OnlineSynlighed.dk hjælper dig med at afklare hvor:

→ Din tid

→ Din energi

→ Dine penge

skal sættes ind lige nu for at skabe det største afkast.

Vi bruger data fra dine organiske placeringer, og vores mål er altid:

At sikre mere trafik og omsætning fra Googles organiske søgeresultater.

Udfyld vores kontaktformular herunder. Så tager vi et hurtigt kig på din side og kontakter dig omkring muligheden for at skabe værdi i din virksomhed med en SEO tilstandsrapport – eller ring til os direkte på 70 13 63 23.

  Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.


  Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

  Søgemaskineoptimering er en kunstart med mange former

  At lave søgemaskineoptimering er ikke et spørgsmål om bare at lave links, at optimere hastigheden eller at skrive indhold, der hjælper dine potentielle brugere videre.

  Som vores SEO tilstandsrapport også vil vise, er søgemaskineoptimering en kunstart, der består af mange former.

  Din hjemmeside skal imponere på en lang række felter

  Her er blot et par eksempler på elementer, vi også vil gennemgå i vores SEO tilstandsrapport:

  • Din hjemmeside skal indlæse hurtigt

  • Google skal kunne indeksere alle elementer

  • Din side skal anbefales af andre sider i form af links

  • Din side skal være en stor ressource inden for det emne, du begår dig i

  Det er de færreste, der er i stand til at mestre alle emner inden for søgemaskineoptimering. Med en klar strategi for, hvor og hvordan der skal sættes ind, er det muligt at skabe resultater. Dette selv uden at have arbejdet med søgemaskineoptimering før.

  I den SEO-tilstandsrapport vi laver til dig og din virksomhed, rangerer vi de forskellige tiltag efter hvilke, der bør laves først. Nogle af tiltagende vil betale sig hjem i det øjeblik de er lavet, mens andre tager nogle måneder, før end tiden er betalt tilbage igen.

  Som felt udvikler søgemaskineoptimering sig med et fantastisk tempo. Det er tæt på umuligt at følge med, hvis ikke du til daglig arbejder med det.

  OnlineSynlighed.dk har arbejdet med søgemaskineoptimering i over 10 år og bruger stadig timer hver dag på at udøve faget og følge med i den nyeste udvikling. Det kommer dig til gode når du køber en SEO-tilstandsrapport og får tjeklisten til, hvor du skal sætte ind for at tjene flere penge i din virksomhed fra Google.

  Vi lægger også stor vægt på, i et samarbejde, at have dig med aktivt på sidelinjen. Vi tror på, det er bedre at være fælles om det løbende projekt, end blot at afrapportere en gang hvert kvartal.

  Som en bonus får du en forståelse for, hvad søgemaskineoptimering er, og hvad der vil hjælpe dig.

  Er din side blevet straffet?

  Vi har indtil nu i denne tekst fremlagt SEO tilstandsrapporten som et produkt til dig, der ønsker at gøre en proaktiv indsats og stige i søgeresultaterne.

  Men vi har også erfaring med at lave rapporter til hjemmesider, der allerede er blevet straffet.

  SEO Tilstandsrapport

  Måske læser du denne tekst, fordi din side er blevet straffet i en af Googles mange opdateringer. Det kunne være Google Panda for ringe indhold, Google Penguin for en skadelig linkprofil eller måske en helt tredje.

  En straf fra Google er ikke permanent. Men den forsvinder heller ikke af sig selv. Den forsvinder, når du finder kilden til problemet og løser det.

  Vores SEO tilstandsrapport kan hjælpe dig med at finde kilden til de problemer, der har givet anledning til din straf. Men rapporten i sig selv løser ikke problemet.

  Når vi har fundet problemerne løser vi dem efter aftale med dig. Vi kan også give dig den præcise opskrift på, hvordan du løser problemerne selv.

  Formålet med den SEO-tilstandsrapport vi laver er ikke bare at definere problemet; det er at løse det. Målet er således at du igen får åbnet for sluserne af ”gratis” trafik fra Googles søgemaskine.

  Eksempel på løsninger for at slippe fri af en straf fra Google kan være at:

  • Disavowe links af ringe kvalitet ind til din hjemmeside. Dette gøres i Google Webmaster Tools og kræver en liste over alle de links, du ikke ønsker at vedkende dig
  • Gå samtlige links igennem og finde alle, der leder til en 404-side (død side)
  • Forbedre tekstindholdet på din side og i det hele taget forbedre brugeroplevelsen

  Vi har før set, hvordan små ændringer som at gå interne links igennem og fjerne 404-sider, kan skabe store resultater. Det kræver blot at Google har haft lejlighed til at indeksere din side én gang til efter ændringerne.

  Vil du lave din SEO selv – eller lade os om det?

  Med en SEO tilstandsrapport udøver vi ikke søgemaskineoptimering direkte på din hjemmeside.

  I stedet bruger vi tid på at finde ud af, hvor der skal sættes ind for at der skabes størst effekt.

  Hvor kan vi sætte ind med færrest timer og skabe størst resultater for din virksomhed i Googles søgeresultater?

  Når først rapporten er lavet, er det tid til at udføre de trin, der står beskrevet. Og her har vi sammen to muligheder:

  • Enten kan OnlineSynlighed.dk fortsætte arbejdet og udføre de praktiske ting, der står beskrevet i SEO tilstandsrapporten
  • Eller du kan bruge rapporten som en step-guide og selv udføre dem

  Vores erfaring er, at vi kan udføre trinene på færre timer end vores kunder typisk har mulighed for. Dette gennem vores store erfaring med søgemaskineoptimering. Til gengæld er det muligt for kunden at spare nogle penge, ved selv at udføre trinene.

  Risikoen ved selv at udføre arbejdet er, at du måske får udskudt det. Måske glemmer du det eller måske er du bare lang tid om at få trinene udført.

  SEO tilstandsrapporten har ingen værdi i sig selv. Men den mangedobler værdien af det arbejde, du rent faktisk udfører, da du går ind og løser de faktiske problemer din side har.

  Men når du ikke at lave noget, har SEO tilstandsrapporten ikke sin berettigelse. Og vi har desværre oplevet hvordan en rapport med skyklare instruktioner til hvordan problemerne kunne løses, er blevet lagt i skuffen. Det giver ikke bedre rangeringer i Googles søgemaskine.

  Gør derfor op med dig selv, hvorvidt du ønsker selv at udføre arbejdet. Eller hvorvidt du ønsker at overlade det til os.

  Det er ikke en beslutning du behøver at tage før SEO tilstandsrapporten er klar. Er der ikke særligt meget arbejde, kan du nemmere selv overskue det. Er arbejdet på den anden side med tilpas teknisk karakter til, at vi bør udføre det, så gør vi gerne det. Dette for at sikre et korrekt og godt resultat første gang.

  Vil du kende din SEO-tilstand?

  Vi har et rigtig godt tilbud til dig:

  Få en SEO-tilstandsrapport for kun 5.000 kr. ekskl. moms, og få en idé om hvilke elementer der kan forhindre top-3 placeringerne på Google.
  Vi ser på dit website, og kommer med anbefalinger til hvordan dit website kan blive optimeret fremadrettet.

  Du er ikke forpligtet til et samarbejde om en SEO-indsats med os, når du har modtaget tilstandsrapporten, men vi vil gerne have lov at kontakte dig efterfølgende. Så kan vi nemlig tage en snak om tilstanden på din hjemmeside, og hvordan vi ser, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed videre.

  Udfyld kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig indenfor 48 timer.

  SEO Tilstandsrapport

  Kravene til hastighed og brugeroplevelse skærpet

  Brugerens oplevelse bliver et stadig vigtigere parameter for Google, når søgemaskinen algoritmisk skal bestemme, hvem der skal have besøgende – og hvem, der ikke skal. Google måler på over 200 faktorer, som alle har en indflydelse på din sides placering.

  Den gode brugeroplevelse får Google stadig bedre værktøjer til at måle. Det er parametre som tid brugt på din side og hvor meget brugeren interagerer med din side (skriver kommentarer, signer up til et nyhedsbrev o.lign.). Det handler også om hvor stor en andel af de besøgende, der vender tilbage til søgemaskinen, og tager en af dine konkurrenter i stedet.

  Vores SEO tilstandsrapport handler derfor ikke kun om optimering af kode. Det handler også om optimering af intern linkstruktur og hvilke søgeord, der endnu ikke er repræsenteret i tilpas grad på din side.

  SEO tilstandsrapporten handler også om, hvordan du serverer en bedre oplevelse for dine brugere. Hvordan du holder på dem og får dem til at konvertere fra brugere til kunder i din forretning.

  En bedre oplevelse betyder ikke alene flere kunder her og nu. Det betyder også glade brugere, der anbefaler dig og din virksomhed til venner og familie. Glade brugere kan aflæses af Google og belønnes direkte i søgemaskinens liste over de bedste resultater. Du får slet og ret flere brugere, hvis vi sammen kan overbevise Google om, at din side også er det bedste resultat at sende brugerne til.

  OnlineSynlighed.dk er eksperter i at skabe den bedste brugeroplevelse direkte på din side. Vi konverterer Google-søgende til betalende kunder, og sørger for at flere af dem i fremtiden lægger vejen forbi din forretning.

  Også kravet til, hvor hurtigt din hjemmeside skal indlæses, er blevet skærpet væsentligt. At have en indlæsningstid på over et sekund i dag er for meget. Internetforbindelserne i den vestlige verden er desuden blevet meget hurtige. Så ligger din hjemmeside på en dårligt opsat server, kan det være ødelæggende. Det samme gælder hvis kodningen af din hjemmeside ikke er veloptimeret. Det koster dig ikke alene points hos brugeren og dennes tålmodighed, men også pladser til dine konkurrenter i top-10.

  Ofte én hindring fra søgemaskinerne – rapporten viser HVILKEN

  Ofte ser vi i vores SEO tilstandsrapporter hvordan det faktisk er én ting, der forhindrer en given hjemmeside i at komme helt til tops.

  Det kan være et CMS (Content Management System), der af sig selv genererer tomme sider og derved tiltrækker sig opmærksomhed fra det førnævnte Panda-filter.

  Eller det kan være links lavet for mange år tilbage, der i dag ikke klarer ’cuttet’ for hvad et godt og relevant link er.  Vi kan dog sammen frakende os værdien af linket over for Google i deres ’disavow-værktøj’ i Google Webmaster Tools.

  I sådanne tilfælde har SEO tilstandsrapporten en stor værdi. Den fortæller nemlig præcis hvor der skal sættes ind, for at skabe store resultater.

  Langt hen ad vejen er søgemaskineoptimering et spørgsmål om, at lave det bedste resultat for en given bruger. Vores SEO tilstandsrapport finder de tekniske fejl, der kan være på din side. Altså det, som holder Google fra at vise dig i toppen af søgeresultaterne. Men hvis problemet er en dårlig brugeroplevelse, finder vi også frem til denne.

  Målet er, at du med vores rapport i hånden får en mulighed for at gå videre og løse problemerne nu. Dette uanset hvilken art af problemer, der er tale om.

  Lad os komme i gang – nu

  Udfyld vores kontaktformular herunder. Så tager vi et hurtigt kig på din side og kontakter dig omkring muligheden for at skabe værdi i din virksomhed med en SEO tilstandsrapport.

   Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med OnlineSynlighed.dk's privatlivspolitik.


   Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

   Du er også velkommen til at ringe direkte på 70 13 63 23 – og så kan vi tale om, hvordan vi i OnlineSynlighed.dk kan hjælpe dig ud over rampen og med at få flere betalende brugere fra Googles søgeresultater!