Skal din WordPress hjemmeside have nyt design?

Skal din WordPress hjemmeside have nyt design?

Skal din WordPress hjemmeside have nyt design?WordPress. Nogle mener at WordPress er det bedste der er sket indenfor internettet siden internettets fødsel, og det er altså en stor titel at få. Dog er der noget om sagen, for WordPress er faktisk virkelig fantastisk. Det giver alle mulighed for at få et system der er nemt at have med at gøre, samtidig med at det er gratis. Ja, WordPress er fuldstændig gratis at få, og tusindvis af programmører verden over er med til at gøre systemet mere sikkert, mere effektivt og ikke mindst hurtigere for hver opdatering.

I en stor rapport om WordPress fra 2011, fastlog eksperter at 14,7% af verdens top en million hjemmesider var på systemet WordPress. Derudover viste rapporter fra USA, at 22% af nye domæner der blev oprettet havde WordPress på som system. Det er altså et system der er på rigtig mange domæner verden over, og samtidig er systemet så populært, at der er flere og flere der kommer til.

Har du endnu ikke WordPress på din hjemmeside, så anbefaler vi på det kraftigste at du benytter dig af WordPress – det er nemt, sikkert og ikke mindst stabilt. Kontakt os for at høre mere om et skifte til WordPress i din virksomhed.

Hvad med layout og design til WordPress?

Denne artikels overskrift handler jo om WordPress design, og derfor skal der jo også være noget om design i selve artiklens indhold. Et nyt WordPress design kan hjælpe din virksomhed med rigtig mange forskellige ting, for det første kan din hjemmeside være mere tidssvarende og moderne, men det kan altså også øge dine konverteringer.

For når vi får lavet et design på din hjemmeside, som kører på WordPress, så har vi selvfølgelig også konverteringsoptimering i baghovedet. Ønsker du derfor en højere konverteringsrate på din hjemmeside, så skal du bare fortælle os, at WordPress designet skal være konverteringsoptimeret.

Husk på at din hjemmeside er ansigtet udadtil, og at det helst afspejle de værdier, som din virksomhed står for. Samtidig kan et nyt WordPress design øge brugervenligheden på din hjemmeside, der igen er med til at øge konverteringerne.

Få et nyt og flot WordPress design i dag

Der er endnu flere fordele ved at få et nyt WordPress design, og dem kan du hurtigt få at vide, hvis du ringer til os på telefonnummeret 70 13 63 23, så vil vi mere end gerne forklare dig alle de fordele du kan få, når du får et nyt WordPress design fra OnlineSynlighed.dk. Det er nemlig de bedste designere der står for opgaven, og med vores viden omkring brugervenlighed og konverteringsoptimering, kan du opleve større succes på internettet med din hjemmeside.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen