Holder du dit CMS system opdateret

Holder du dit CMS system opdateret?

Holder du dit CMS system opdateretCMS systemer har reddet mange internetinteresserede, for før i tiden handlede det om at kode sin helt egen hjemmeside i HTML, og det skulle kodes helt fra bunden. CMS systemer gør det nu nemt for alle at få en super lækker hjemmeside, og mange af disse systemer er endda gratis.

Hvis du ikke ved hvad et CMS system er, så står CMS for Content Management System – det er altså et indholdssorteringssystem. Du kan sortere artikler, nyheder, kontaktsider og meget andet indhold såsom billeder og videoer på en nem måde, når du har installeret et CMS system på din webserver. Der er også rigtig mange layouts og designs til CMS systemer, og netop det gør, at din hjemmeside kan blive rigtig flot.

Et CMS system fungerer som mange andre systemer, som du også kender fra din computer, smartphone og tablet – sådan et system skal nemlig opdateres. Opdateringer gør at du får større sikkerhed og større funktionalitet.

Undgå at din hjemmeside bliver hacket med en CMS opdatering

CMS systemer bliver opdaterede på grund af en årsag, der er ikke nogen logik i at opdatere for opdateringens skyld. Det kan enten være småfejl der bliver rettet, men nogle gange er det altså store sikkerhedsopdateringer til dit CMS system. Sikkerhedsopdateringer der skal sikre, at din hjemmeside ikke bliver hacket af ondsindede personer. Derfor er det en rigtig god ide, at dit CMS system bliver vedligeholdt og opdateret – for det ville være meget ærgerligt, hvis du en dag må konstatere, at din hjemmeside er blevet hacket.

Hvis du som læser nu tænker, at man selvfølgelig bare opdaterer sit CMS system, så er det langt fra alle der tænker sådan. Nogle lader enten dovenskaben tage over, mens andre simpelthen finder det for kompliceret at opdatere sit CMS system. For der er CMS systemer der er utrolig komplekse at opdatere, og derfor er der mange danske virksomhedsejere, der simpelthen kører videre på et ældre system, af frygt for at de ved at opdatere kommer til at lave en fejl, der gør at hjemmesiden går offline.

Få opdateret dit CMS system i dag

Hos OnlineSynlighed.dk vil vi gerne have at dit CMS system bliver opdateret, så du kan føle dig sikker og samtidig nye de nyeste funktioner på dit CMS system.

Derfor tilbyder vi dig en regelmæssig og vedvarende ydelse, hvor vi opdaterer dit CMS system hver gang, der kommer en ny version – og det sker tit nu om dage, da nye sikkerhedshuller findes oftere og nye funktioner tilføjes hurtigere. Du kan enten få et klippekort eller en abonnementsløsning, og disse indeholder rigtig gode besparelser for dit vedkommende.

Ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23, og lad os snakke om en opdatering af dit CMS system. Du kan også sende os teknisk info til vores e-mail, så svarer vi hurtigst muligt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen