Micro sites

Micro sites

Micro sitesMicro sites er som navnet antyder micro hjemmesider, også kaldet mikro sider, micro sider, mikro sites og lignende variationer. Hvis du ikke ved hvad micro hjemmesider benyttes til, så er det et stærkt værktøj til lave relevant linkbuilding, hvor du skaber backlinks til den hjemmeside, der skal søgemaskineoptimeres.

Lad os køre et eksempel igennem, så vi får helt styr på hvordan micro sites kan hjælpe dig med at komme til tops i søgemaskinerne. Vi antager at du har en webshop der sælger slik, og du vil meget gerne optræde hyppigere og på bedre placeringer, når der søges efter dine søgeord på søgemaskiner såsom Google, Bing og Yahoo. OnlineSynlighed.dk går nu ind og hjælper dig ved at lave en tilstandsrapport over din hjemmeside, så vi sammen kan se hvordan det står til. Sammen finder vi ud af, at du har brug for linkbuilding og en masse gode backlinks fra relevante sider – det er nemlig dem, som Google og andre søgemaskiner elsker.

Der oprettes micro sites med unikt indhold, som støtter op omkring din hovedhjemmeside. Vi kan næsten kalde disse micro sites for dine helt egne internetmedier, der skriver om din virksomhed – og det virker på flere planer. For det første får din hovedhjemmeside relevante backlinks, men på samme tid kan disse micro sites også selv få besøgende – og de bliver henvist til din hovedhjemmeside, hvor en konvertering derefter bliver mere sandsynlig.

Undgå at blive straffet med micro sites

Mange har fået fingrene i klemme af at lave linkbuilding på deres hjemmesider, for Google straffer nemlig hjemmesideejere, der laver ikke-relevant linkbuilding. Det kan eksempelvis være, at du har en masse backlinks fra udenlandske hjemmesider der handler om kasinoer – men din hjemmeside handler jo om slik? Dette kan Google godt kende forskel på, og derfor kan disse links af lav kvalitet få hele din hjemmeside straffet af Google – det betyder dårligere placeringer på søgemaskinen, færre besøgende og lavere omsætning.

Få derfor udført arbejdet korrekt fra første gang af, og skab micro sites, der kan vokse sig store og fodre din hovedhjemmeside med besøgende og kvalitetsrige backlinks. OnlineSynlighed.dk har stor erfaring med at skabe micro sites i høj kvalitet, der giver din hovedhjemmeside bedre besøgende, placeringer og omsætning.

Kom i gang med micro sites i dag

Kontakt OnlineSynlighed.dk på vores hjemmeside eller ring til vores telefonnummer 70 13 63 23 allerede nu, og få udført en tilstandsrapport over din hjemmeside. Tilstandsrapporten forklarer hvordan det ser ud lige nu, og samtidig kan tilstandsrapporten også vise hvor stor en effekt micro sites vil få på din hjemmeside.

Micro sites bygges ud fra kvalitetsindhold i form af unikke og enestående tekster, og det gavner din forretning på lang sigt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen