Fortrolighed er en æressag i SEO

Fortrolighed er en æressag i SEO

Fortrolighed er en æressag i SEOFortrolighed og tavshedspligt er ofte forbundet med følsomme arbejdsopgaver. Det er faktisk ofte ord der optræder i forbindelse med psykologer og terapeuter, men det gælder selvfølgelig nu om dage også for en lang række andre arbejdsområder. Især når det kommer til forretningshemmeligheder. For forretningshemmeligheder er den dybeste kerne i virksomheder, og der findes ofte informationer hos virksomheder, der i de forkerte hænder ville skade virksomheden på en måde, hvorpå store konsekvenser ville opstå.

Derfor er det for dig meget vigtigt, at du værner om de oplysninger og informationer der er omkring din virksomhed. Netop dette er også vigtigt når du får udefrakommende konsulenter ind i virksomheden, der skal arbejde på at skabe større succes i din virksomhed. For fortrolighed og tavshedspligt bør mere være regelen end undtagelsen, men desværre ser vi ofte, at danske virksomheder hyrer konsulenter inden at få sådanne vigtige ting på plads.

Hos OnlineSynlighed.dk tager vi fortrolighed og tavshedspligt som en selvfølge, det er nemlig en æressag for os.

Tavshedspligt og fortrolighed omkring SEO

Indenfor online synlighed findes der mange undergrene, men ét af dem er SEO, altså søgemaskineoptimering på dansk. SEO er et fantastisk middel hvorpå din virksomhed kan skabe en større synlighed online, men i SEO indgår der også oplysninger, som dine konkurrenter mere end gerne vil have fat i.

Hos OnlineSynlighed.dk er vi klar over hvad dine oplysninger betyder for dig, for de er også vigtige for os. Når vi arbejder med din virksomheds online synlighed, så går vi 100% ind i opgaven med en resultatorienteret tankegang. Vi ønsker dig det bedste, og vil gøre alt for at skabe en positiv udvikling i din virksomhed – derfor er oplysninger i sikre hænder hos os, for vi ønsker på ingen måde at skade dig, det ville være imod alt hvad vi som organisation står for.

Vi løfter dine opgaver professionelt, og vi forstår at diskretion er en selvfølge. Der arbejdes nemlig under iagttagelse af komplet tavshedspligt, for det manglede da bare, når i benytter OnlineSynlighed.dk som jeres faste SEO leverandør.

Få succes med fortrolig SEO

Nu kender du til vores standpunkt omkring fortrolighed, tavshedspligt og diskretion. Ønsker du en yderligere bekræftelse af hvor diskrete vi er, så kan du spørge ind til vores moralske kodeks og vores etiske værdier. Vi holder kortene tæt ind på kroppen, og deler kun oplysninger med dig, så vores samarbejde bliver endnu tættere og dermed skaber den bedste forudsætning for succes.

Ring til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23 eller send os en e-mail, så kan vi tage snakken om hvordan grundig SEO udføres, når der er fortrolighed og tavshedspligt indblandet.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen