Søgeordsanalyse, valg af de optimale søgeord

Søgeordsanalyse, valg af de optimale søgeord

Søgeordsanalyse, valg af de optimale søgeordHvilke ord vil dine kunder bruge, når de søger efter dine produkter eller services?

Hvis du vil sætte ord på hvem din målgruppe er, så kan du starte med at tænke over de søgeord, som du finder identificerbar med din virksomhed. For at identificere din målgruppe, så skal du kende til dine søgeord, for det kan godt være at du har nogle søgeord i hovedet, men ved du også godt at folks søgevaner er meget forskellige? Derfor kan du risikere at din målgruppe måske søger på nogle andre søgeord, end dem du tænker de vil søge på.

Et hurtigt eksempel kan tages fra kontaktlinseverdenen, for kontaktlinser hedder både kontaktlinser, men også linser. Hvis du som virksomhed kun fokuserer på ordet kontaktlinser, vil du dermed gå glip af alle dem, der kun benytter sig af ordet ”linser”. Sådan er realiteten for rigtig mange forskellige søgeord, og derfor er professionel søgeordsanalyse at foretrække, hvis du vil have fat i alle dine potentielle kunder, som måske søger med langt mere alternative søgeord, end du selv gør.

Vælg de rigtige søgeord til din virksomhed

Med en søgeordsanalyse kan du finde frem til de søgeord, der er vigtige at fokusere på i din virksomhed. Disse søgeord kan vælges ud, og der kan sættes en ekstra markedsføringsstrategi ind på netop disse søgeord. Det vil tiltrække langt flere besøgende, og du vil dermed få adgang til en større portion af dine potentielle kunder.

Det handler ikke kun om én eller to søgeord, som måske kan vise sig at være mange alternativer af – faktisk kan ethvert søgeord vendes og drejes, og dermed kan der opstå mange forskellige søgningsalternativer til dit søgeord. Ved at bestille en søgeordsanalyse, kan du komme på forkant i kampen om kunderne, da dine konkurrenter måske kun markedsfører sig på bestemte søgeord, der er de mest åbenlyse.

Få en professionel søgeordsanalyse i dag

Giv din virksomhed en stor fordel, og start med at finde ud af hvilke søgeord dine potentielle kunder søger på. Dermed kan du tiltrække flere besøgende og dermed få flere kunder i butikken, netop fordi at du taler direkte til dine potentielle kunder med de selvsamme søgeord, som de søger efter. Dette er både smart, fordelagtigt og ikke mindst gunstigt for din virksomhed.

Ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23 og lad os se hvilke søgeord du mangler at markedsføre dig på. Du kan også sende os en e-mail med et link til din hjemmeside eller webshop, så kan vi allerede fra i dag få et indblik i hvilke søgeord du måske har overset.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen