Rapport over SEO på din hjemmeside

Rapport over SEO på din hjemmeside

Rapport over SEO på din hjemmesideSEO og søgemaskineoptimering er på alles læber nu om dage, og hvis ikke du har tænkt søgemaskineoptimering og SEO ind i din strategi for markedsføring, så kan du være sikker på at din konkurrenter gør det på et eller andet tidspunkt. Skal du skaffe kunder i din forretning – så er der ingen vej udenom optimering af indhold i forhold til søgemaskinerne – og i Danmark er det primært Google.

Vi anbefaler, at du har eksperter til at hjælpe dig på vej, også selvom du eventuelt vælger at  foretage arbejdet med søgemaskineoptimeringen selv. Men hvordan står det reelt til med din hjemmeside?

Det kan du finde ud af med vores tilstandsrapport vedrørende online synlighed for din hjemmeside. Det er en rapport, der med klar faktuel dokumentation fortæller dig, om vigtige grundlæggende faktorer er opsat korrekt og optimalt, eller om der er områder, hvor der med fordel kan gøres en indsats.

En fantastisk rapport om SEO og online synlighed

Med en tilstandsrapport for online synlighed kan du få overblik over, hvad der er, som det skal være, og hvad der kræver omgående handling.

Rapporten indeholder anbefalinger omkring tiltag, der med fordel kan iværksættes, såfremt det vurderes nødvendigt.

Rapporten kan du tage med til din SEO leverandør eller webmaster, og vedkommende kan så arbejde på udbedring af de eventuelle ting, der bør rettes op på. Vi giver dig naturligvis også gerne et tilbud på udbedring de fejl og mangler, der eventuelt måtte være ifølge konklussionerne i rapporten, hvis du ønsker det.

Under alle omstændigheder giver klarhed over tingenes tilstand et godt udgangspunkt for arbejdet med din virksomheds online synlighed.

Kontakt os på telefon 70 13 63 23 for at høre mere om SEO tilstandsrapporten, eller kontakt os via vores kontaktformular:

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen