LinkedIn – det uundværlige netværk

LinkedIn – det uundværlige netværk

LinkedIn – det uundværlige netværkVi ved at netværket betyder rigtig meget, og mange siger endda det faste udtryk at netværket betyder alt. Men er det virkelig så vigtigt med et netværk eller er det bare bluff det hele? Hvis du nogensinde har fået en forretningen igennem fordi at du kender nogen, så ved du at netværket er vigtigt – men der sker også situationer i erhvervslivet, hvor netværket er alt.

Det er alt fordi, at du kommer til forskellige scenarier, som du aldrig ville komme til, hvis ikke du havde det netværk, som du har. Det kan være møder, konferencer eller udbud på opgaver – derfor er det vigtigt at have et netværk – men hvordan kan du få et netværk? Det kan du blandt andet igennem LinkedIn – LinkedIn er netværket i verden, som er flyttet til internettet. På LinkedIn kan du hurtigt skabe dig et overblik over forskellige personer, og samtidig få forbindelse til de mennesker, som du gerne vil netværke med. Dette kan ske hurtigt, effektivt og ikke mindst fordelagtigt for begge parter.

Hvem kan få forretninger ud af LinkedIn?

Alle der er i erhvervslivet kan benytte LinkedIn til deres fordel – uanset om du er selvstændig eller lønmodtager. Derfor er der rigtig mange muligheder for networking på internettet via LinkedIn – det kaldes også for det uundværlige netværk for beslutningstagere, sælgere og specialister. For her gælder netværket endnu mere, og med et stort udbud af forskellige profiler, kan du hurtigt lokalisere de mennesker, som du ønsker at tage kontakt til.

Der er dog visse metoder du kan tage i brug, når det gælder LinkedIn for nogle strategier er bedre end andre, når der skal skabes netværk til vigtige personer i din branche. Dette kan gøres igennem markedsføring over LinkedIn, og endda sammenkoble det med andre markedsføringsaktiviteter. Det giver et bedre afkast, og det er noget vi kan hjælpe til med hos OnlineSynlighed.dk.

Noget af det der er mest fordelagtigt ved markedsføring  af sin LinkedIn-profil er, at folk hurtigere vil kunne skabe et billede af dig, og samtidig vil de huske dig næste gang, at de har brug for en i din branche til at udføre et godt stykke arbejde. Du kan derfor lave alt benarbejdet nu, også høste dine forbindelser senere hen – for igennem LinkedIn skabes der netværk der frembringer værdi.

Få sat gang i netværket på LinkedIn i dag!

Du kan allerede fra i dag sætte gang i netværket på LinkedIn, og dermed øge dit netværk til relevante personer i din branche – men selvfølgelig også udenfor din branche. Relevansen er vigtig, da du ved at have et specifikt netværk har større chance for succes og forretningsforbindelser, end hvis du har mange brede netværksprofiler i dit netværk.

Alt dette kan vi hjælpe dig med hos OnlineSynlighed.dk, så du kan gøre dig selv synlig overfor mange forretningspartnere og forbindelser i Danmark, men også i udlandet. Kom i gang med networking igennem LinkedIn allerede i dag – ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23 og hør mere om hvordan du kan inkludere LinkedIn i din markedsføringsstrategi – både privat og i din virksomhed.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen