Få søgemaskineoptimering som abonnement

Få søgemaskineoptimering som abonnement

Få søgemaskineoptimering som abonnementDet er en del af den helt almindelige opvækst i verden, at vi som børn får at vide, at alle er gode til et eller andet. Der er mindst én ting i verden vi er gode til, og det kunne ikke være sagt bedre end noget andet. For denne tankegang gælder ikke kun for os mennesker, men det gælder også for virksomheder. Succesrige virksomheder og også mennesker, har altid udviklet og lagt vægt på de ting de var gode til, og nu får du altså muligheden for at udøve det du er god til, mens at et eksternt bureau sørger for alle de andre ting.

Vi snakker selvfølgelig om søgemaskineoptimering. Du brænder sikkert for noget i din virksomhed, og det skal du blive ved med – for du skal fortsætte med at udøve de ting, som du er god til og det som du brænder for. I mellemtiden kan vi sørge for at dine mål angående online synlighed og søgemaskineoptimering bliver holdt til punkt og prikke – for vi tilbyder nemlig søgemaskineoptimering på abonnement.

Hvad er et SEO abonnement?

SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk er søgemaskineoptimering. Men hvad er et SEO abonnement egentlig? Når du gerne vil have friheden til at lave det du vil, mens andre laver det du knapt så gerne vil, så kan din virksomhed opnå helt nye højder. Søgemaskineoptimering på abonnement lader dig slippe for SEO arbejdet.

Vores fremgangsmåde er helt enkel, for vi starter med at forventningsstemme. Det handler om at vi forstår hvad dine målsætninger, ønsker og behov er, samtidig med at du ved hvad der er realistisk at forvente. Sammen fastlægger vi hvilke søgeord der er vigtige at fokusere på, ikke blot dem du selv kender til, men vi laver en søgeordsanalyse og finder ud af, hvad dine potentielle kunder rent faktisk søger efter.

Dette er en del af vores SEO tilstandsrapport, hvor der selvfølgelig også inkluderer en bestemmelse af de bedste landingssider for dine besøgende, der kan konvertere fra besøgende til decideret kunde. Alle disse analyser indgår i vores SEO tilstandsrapport og indledende SEO analyser, der skal danne fundamentet på et vellykket SEO arbejde.

Efter denne indledende fase, går vi i gang med den målrettede søgemaskineoptimering. Et SEO abonnement lader dine bekymringer forsvinde, for du kan nemlig sove trygt om natten, velvidende om at nogen foretager søgemaskineoptimering for dig – en søgemaskineoptimering der giver din virksomhed større synlighed, og dermed bliver du set af langt flere potentielle kunder.

Få et SEO abonnement i dag

Nu kender du til de fordele der er ved at bestille et SEO abonnement, og det eneste der rent faktisk mangler, er kontakten mellem os og dig. Du skal bare ringe på vores telefonnummer 70 13 63 23, så kan vi allerede i dag snakke om hvilke forventninger du har, og hvad du ønsker af søgemaskineoptimeringsabonnementet.

Send os gerne en e-mail, så vi på skrift kan se hvad du ønsker af os, det giver dig også mulighed for at tilføje tekniske data, og dermed kan vi sætte os dybere ind i din nuværende situation.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen