Dokumenteret SEO - Se effekten af søgemaskineoptimeringen

Dokumenteret SEO – Se effekten af søgemaskineoptimeringen

Dokumenteret SEO - Se effekten af søgemaskineoptimeringenSøgemaskineoptimeringsbranchen er en meget uoverskuelig en af slagsen. Det kan være svært at se præcis, hvad man får for ens penge (og det er blevet udnyttet før i tiden af lyssky foretagender). Og derfor lider branchen som et hele også med lidt af et imageproblem. Det forsøger vi hos OnlineSynlighed.dk at løse ved at tilbyde søgemaskineoptimering med dokumentation – på denne måde kan du se præcis, hvad dine penge går til!

Vores dokumentation består af et dokument med præcise angivelser af alt, vi har lavet, og hvor lang tid det har taget. Vi er kede af det imageproblem branchen som et hele har fået, og dette er derfor vores forsøg på at være en del af løsningen nærmere end problemet. Med søgemaskineoptimering med grundig dokumentation for det foretagne arbejde.

Flere fordele ved dokumentation

For dig som kunde er der flere fordele ved at få dokumentation på den søgemaskineoptimering, vi foretager. Den primære er naturligvis, at du kan se, vi rent faktisk gør et godt stykke arbejde for dine penge. Men hvad der også er vigtigt især i forhold til søgemaskineoptimering er, at du kan se hvilket stykke arbejde, vi leverer.

Det forkerte arbejde med søgemaskineoptimering kan betyde et drastisk fald i placeringer nærmere end kontinuerlig fremgang med samme. Det er set før, at SEO-bureauer har valgt at springe over, hvor gærdet var lavest, og at deres kunder er blevet straffet for dette senere. Ved at få dokumentation på arbejdet, kan du få en second opinion fra en med forstand på branchen på det arbejde, vi laver. Vi er stolte af vores håndværk på OnlineSynlighed.dk og har intet problem med at vise til dig som kunde, hvad vi laver, når vi arbejder med dansk søgemaskineoptimering.

Hos OnlineSynlighed.dk har vi al interesse i at skabe et rigtig godt resultat for dig som kunde. Ellers kommer du ikke igen. Derfor er det også kun oplagt, at vi giver dig dokumentation på det arbejde, vi laver – både i form af arbejdsangivelse, hvor du kan se arbejdet, men naturligvis også en rapport over effekten. Du kan se hvilket arbejde vi har lavet, og hvilken effekt, det har haft – og den effekt skulle gerne være bedre placeringer og derved flere salg!

Konkret vil dokumentationen af vores søgemaskineoptimering som udgangspunkt foregå i form af en månedlig rapport, men vi kan naturligvis også aftale andet. Vi opererer ikke med uopsigelige kontrakter over flere år, og er du ikke tilfreds med arbejdet, kan du opsige det fra måned til måned – men vi håber, at du med bedre placeringer, flere salg og en dokumenteret arbejdsplan bliver og nyder frugterne af vores arbejde.

Dansk søgemaskineoptimering med dokumentation

En stor fordel ved at vælge OnlineSynlighed.dk er, at der er tale om professionel og dansk søgemaskineoptimering med dokumentation fra en specialist med mange års erfaring. Alle disse års erfaring er grundlaget for en strategi, der både giver dig flere kunder om en måned og to år.

Vælg det rigtige første gang, og giv dig selv muligheden for at få vurderet arbejdet af en fagmand – vælg søgemaskineoptimering med dokumentation fra OnlineSynlighed.dk!

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen