Seriøs rådgivning om søgemaskineoptimering og online synlighed

Seriøs rådgivning om søgemaskineoptimering og online synlighed

Seriøs rådgivning om søgemaskineoptimering og online synlighedRådgivning er kun sjovt for dig som virksomhed, hvis du får en rådgivning der giver dig værdi. Værdi i form af resultater på bundlinjen – og det er lige netop den slags rådgivning vi gerne vil give dig. For vores rådgivning om søgemaskineoptimering og online synlighed er resultatorienteret, hvor vi altid kigger på hvad du kan få ud af de forskellige tiltag.

Derfor kalder vi det en ”seriøs rådgivning”, for din virksomhed er et seriøst emne for os. Det er ikke en leg, det er ikke et spil og det er ej heller et eksperiment, når vi rådgiver dig og din virksomhed – vi tager det seriøst og gør alt hvad vi kan, så du kan få flere kunder i butikken samtidig med, at du får en ordentlig vækst på bundlinjen.

Vores fremgangsmåde når der rådgives

Vi er så sikre i vores sag, netop fordi at vi aldrig lover mere end hvad vi kan holde. Denne realistiske tankegang har ført os frem til, at vi har skabt resultater for en lang række kunder, og denne erfaring tager vi altid med i bagagen når vi skal snakke med dig og din virksomhed.

Derfor vil vi allerede på nuværende tidspunkt afsløre vores fremgangsmåde med en grov skitse, en skitse der kan give dig et billede af hvordan og hvorledes vi arbejder hen imod det fælles mål, som vi sætter sammen.

  • Starten på et projekt er altid en god føler for, hvordan rejsen til målet kommer til at være. Derfor tager vi først en dialog om de ønsker I måtte have omkring jeres mål, behov og ikke mindst en dialog om fokusområder og ambitionsniveau.
  • Vi identificerer os selv med ord, og når det gælder søgemaskineoptimering til virksomheder og webshops, så gælder det om at finde de helt rigtige søgeord. Derfor går vi sammen og finder de vigtigste søgeord for din forretning. Ikke kun de ord din virksomhed selv normalt benytter, men hvad jeres potentielle kunder rent faktisk bruger i søgen efter produkter og ydelser, som netop i tilbyder.
  • Hos os får i også en ordentlig vurdering af din virksomheds hjemmeside eller webshop, samtidig med at vi giver en vurdering omkring jeres nærmeste konkurrenters hjemmeside eller webshop.
  • Vi giver jer et komplet tilbud på løsning af opgaven.
  • Når den først del er overstået, så foretager i en bestilling og vi udfører som aftalt – netop så i kan være mere synlige online, og nå langt flere potentielle kunder.

Få rådgivning om søgemaskineoptimering og online synlighed

Nu ved du hvad vi står for, og hvad vi ønsker for dig og din virksomhed. Nu er det hele i din hånd, og det er op til dig at bestemme hvornår du kontakter os.

Du kan vælge at kontakte os allerede i dag på telefonnummeret 70 13 63 23, ellers kan du sende os en e-mail med dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op og kontakter dig snarest.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen