Iværksættere i Favrskov kommune får rådgivning om online synlighed, hjemmesider, webshop og sociale medier.

Iværksættere i Favrskov kommune får rådgivning om online synlighed, hjemmesider, webshop og sociale medier.

Iværksættere i Favrskov kommune får rådgivning om online synlighed, hjemmesider, webshop og sociale medier.I dag er der rigtig mange gode grunde til at skabe en øget online synlighed. Dette skyldes, at langt de fleste af virksomhedernes potentielle kunder nu er online. Desuden må vi aldrig glemme den velkendte talemåde, som går ud på at hvis du ikke findes på Google, så findes du slet ikke. Betydningsmæssigt betyder det jo, at hvis du ikke kan findes på de mest kendte online kanaler, så kan du godt vinke farvel til dine potentielle kunder. For er du ikke på toppen af Google, andre søgemaskiner og sociale medier, så er dine konkurrenter, og det er dem der løber med dine potentielle kunder.

Er du også interesseret og opsat på at skabe en online synlighed, der giver dig meromsætning og større bundlinje nu? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. John Nielsen fra OnlineSynlighed.dk er tilknyttet Østjysk Iværksættercenter og tilbyder både rådgivning sparring til iværksættere, der ønsker øget synlighed på internettet. Det er både synlighed på søgemaskinerne, men også på de sociale medier. På den måde kan du vise din hjemmeside eller webshop frem til langt flere potentielle kunder.

Mere om John Nielsen og hans rådgivning

Igennem de seneste par år har John Nielsen fra OnlineSynlighed.dk givet mange iværksættere gode råd og tips til hvordan de kan øge deres online synlighed på nettet. Dernæst har det primært handlet om søgemaskineoptimering, for alle ved hvilken rolle Google spiller i dagens Danmark – selv udtrykket ”at google” er optaget i ordbogen af Dansk Sprognævn.

Iværksættere som har snakket med John Nielsen har derfor fået en fordel i deres virksomhed, eftersom de kunne tilrettelægge deres markedsføringsaktiviteter efter den vigtige vide den havde fået. Især iværksættere i Favrskov har fået en del ud af at snakke med John Nielsen, netop fordi OnlineSynlighed.dk har base i Favrskov, så er det typisk også iværksættere fra Favrskov, som bliver hjulpet frem til større online synlighed.

Er du også en iværksætter i Favrskov, og vil du gerne øge din online synlighed på din webshop eller hjemmeside, så kan du kontakte John Nielsen, og høre mere om de positive effekter ved online synlighed. De positive effekter der kan give din virksomhed øget omsætning og flere kunder.

Få erfaren rådgivning om online synlighed af John Nielsen

Tag det første skridt imod øget online synlighed allerede i dag, og ring på telefonnummeret 70 13 63 23. Derfra kan vi tage snakken om hvordan du øger online synlighed på din hjemmeside eller webshop. Du vil få erfaren rådgivning og sparring, som kan bringe dig foran dine konkurrenter i kampen om kunderne.

Selvfølgelig kan du også starte med at sende os en besked via formularen herunder, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen