Google optimering

Google optimering

Google optimeringGoogle. Alle kender denne altdominerende gigant og mastodont virksomhed indenfor søgebranchen. Det er blevet godkendt fra Dansk Sprognævn, at man nu kan sige at man googler noget, hvor ”at google” er blevet et anerkendt verbum/udsagnsord.

Det er sågar også den hjemmeside, som flest mennesker har som startside i Danmark, og den hjemmeside der benyttes oftest. Udover det viser den nyeste rapport fra ”Foreningen af Danske Interaktive Medier”, nu Danske Medier, at Google var den hjemmeside i Danmark, der fik flest besøg.

Derfor er det ikke længere et spørgsmål om du kan undlade, at optræde på Google søgemaskinen, men mere om du kan undlade at komme til tops – for ellers er det jo dine konkurrenter der er deroppe.

Google optimering er det korrekte udtryk, når vi snakker om optimering på søgemaskinen Google, men eftersom Google er så stort, er Google optimering mere eller mindre synonym med ordet søgemaskineoptimering.

Professionel Google optimering

Nu ved du hvor stort Google egentlig er, og vi kan med stor sikkerhed sige, at dine potentielle kunder også er erfarne søgere på Google. Derfor er det kun en logisk og rationel beslutning, at få Google optimering på din hjemmeside, dine produkter og ikke mindst dine services.

Hos OnlineSynlighed.dk er vi professionelle og erfarne indenfor Google optimering, da vi har den nødvendige viden til at optimere din hjemmeside, så Google og dets søgerobotter finder netop din hjemmeside interessant.

Jo mere interessant og nyttig din hjemmeside er for dem der søger på Google, des større chancer har du for at komme til tops – for Googles mission er at give søgere det bedste indhold – det er netop det, som Google lever på.

Lad os derfor sammen skabe en Google optimering på din hjemmeside, så du forekommer relevant, kvalitetsrig og nyttig for mange af de potentielle kunder, der venter på at du dukker op på toppen af Google søgeresultaterne.

Få synlighed med Google optimering

Du kan opbygge online synlighed ved hjælp af Google optimering, og det er en af de bedste metoder til at opnå stærk og solid synlighed på internettet. Netop på grund af de mange belæg vi har givet, om hvor stor Google egentlig er, og hvor mange mennesker, der egentlig kender til Google og dets søgeservices.

Derfor ved du også, at hvis du ikke ligger på toppen af søgeresultaterne, så vil dine konkurrenter være der. Det betyder, at dine konkurrenter udbygger deres kundedatabase ved at være synlige online, mens du måske knokler med, at beholde dine nuværende kunder.

Lad os sammen ændre på situationen, og give din hjemmeside en Google optimering, der giver dig fordele i kampen om pladserne på Google. Ring til os på 70 13 63 23 eller benyt vores formular til højre, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du kan også sende os en e-mail, hvis du vil beskrive din problemstilling of udfordring på en mere detaljeret måde. Derved kan vi få en dybere forståelse for din situation, og dermed skræddersy bedre Google optimering til netop dine behov og ønsker.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen