Online Reputation Management

Pas på dit omdømme med Online Reputation Management

Online Reputation ManagementI takt med at internettet har udviklet sig, så er omdømme også blevet noget, som virksomheder og private personer har taget hånd om. For uanset om du er virksomhed eller privat person, så er dit omdømme vigtigt – det kan nemlig få store konsekvenser, hvis dit omdømme lider af rygter, falske historier eller noget andet lumsk.

Det ovenstående betyder ikke, at man før internettets ekspansion var ligeglad med omdømmet – omdømmet var også meget værd dengang. Dog var det ikke så nemt, at skade omdømmet på nogen i ligeså høj grad, som det er i dag. For dengang skulle man igennem aviser, magasiner, TV, radio o. lign. I dag kan hvem som helst skade dit omdømme, blot ved at skabe en hjemmeside, blog, facebook-opdatering eller et tweet.

Internettet har derfor på den måde ændret verden, som vi kender det i dag. Netop af den grund, har der aldrig været så stort et behov for, at omdømmet i din virksomhed eller i dit private liv bliver passet ordentligt på – og det kræver en storslået plan. Denne plan kaldes for Online Reputation Management.

Online Reputation Management, forkortet ORM, er en måde hvorpå, du kan gøre det sværere at finde falske historier, rygter og endda uheldige billeder af dig eller din virksomhed. Netop dette har OnlineSynlighed.dk stor erfaring med, da vi mener at dit omdømme er i topprioritet.

Online Reputation Management – et stærkt værktøj

Der skal et eksempel af konsekvenser ved dårligt omdømme til, hvis vi skal skabe et overblik over hvor slemt dårligt omdømme egentlig er.

Lad os antage at du har haft en kunde, hvor jeres samarbejde ikke gik som forventet pga. kommunikationsfejl. I har begge to forskellige versioner af sagen, men din gamle kunde er så sur på dig og din virksomhed, at denne vælger at skabe en blog. Bloggen bliver så populær, at den lægger på nummer 2 søgeresultat, når der søges efter dig og din virksomhed.

Sandsynligheden for at du får færre kunder p.g.a. denne blog er meget stor, og det er ærgerligt hvis din virksomhed bliver udstillet på den måde, hvis der egentlig ikke er noget at hente i selve sagen. Dette dårlige omdømme skader din virksomheds omsætning, bundlinje og ikke mindst troværdighed. Online Reputation Management kan forhindre sådanne situationer, og behandle disse situationer, hvis de opstår.

Det samme gælder for private personer, lad os antage at du har uheldige festbilleder, der dukker op, når en kommende arbejdsgiver søger efter dit navn. Det kan måske være billeder fra dengang du var ung, men det ændrer ikke på det negative syn en kommende arbejdsgiver får. Med Online Reputation Management kan du fjerne og skjule resultater på eksempelvis Google.

Få erfaren og effektiv Online Reputation Management i dag

Er du også ked af, at der findes falske historier, rygter og andet om dig på søgemaskinerne og generelt på internettet? Så skal du ikke frygte flere søvnløse nætter, inden en jobsamtale eller et kundemøde. Hos OnlineSynlighed.dk er vi erfarne med Online Reputation Management, og kan hjælpe dig med at løse din udfordring med dårligt omdømme på internettet.

Ring til os i dag på 70 13 63 23 eller send os en e-mail, og vi kan snakke mere dybdegående om netop din sag, og hvad vi kan gøre for dig.

Benyt eventuelt vores ”Ring mig op”-formular, og vi ringer dig op snarest muligt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen