Online markedsføring

Online markedsføring

Online markedsføringAt internettet har været med til at ændre verden er lidt af en underdrivelse, for det har et eller andet sted lavet et paradigmeskifte indenfor utrolig mange felter. Internettet er kraftfuldt, stærkt og ikke mindst urokkeligt i forhold til rigtig mange ting. Se blot på det arabiske forår, hvor internettet var med til at nedstyrte diktatorer. Et andet eksempel er de mange succesfulde virksomheder, der har oplevet kæmpe vækst på bundlinjerne og omsætningsniveauet, blot fordi de er blevet synlige online igennem online markedsføring/online marketing.

Internettet kan derfor for alvor ændre verden i sådan en grad, at det kan mærkes. Derfor er det ikke længere et spørgsmål om hvorvidt du skal komme på internettet eller ej, men mere om hvor synlig du er online. Det handler nemlig om synlighed, og jo mere synlig du er, des bedre er det for din virksomhed.

Det kan heller ikke siges, at det kun er nogle bestemte brancher der skal være synlige online, for i dag kræver forbrugere, at alle brancher og alle virksomheder er på internettet – netop fordi mange forbrugere, inklusive dig og os, laver stor research på internettet inden køb af produkter, ydelser og tjenester.

Online markedsføring er derfor et ord, som for alvor betyder noget – for eksisterer du ikke på de vigtigste søgemaskiner, eksempelvis på Google, så eksisterer du i bund og grund slet ikke.

Den sidste sætning overfor var lidt hård, men ikke desto mindre viser store analyser og brugertests, at hvis du ikke findes på Google, så findes du slet ikke i forbrugernes hoveder. Tænk også på hvor mange gange du selv er gået videre til 2., 3. eller måske 4. side på Google – svaret er åbenlyst, for det er kun de færreste af os der egentlig gør det. Alt handler om de 10 første organiske søgeresultater på Googles første side.

Teknikkerne bag online markedsføring

En af de mest brugte teknikker til online markedsføring, er selvfølgelig søgemaskineoptimering. Eftersom mange af de forskellige forbrugere verden over benytter en søgemaskine til at finde indhold, så er det kun logisk at markedsføre sig online igennem søgemaskiner. Ønsker du derfor højere placeringer på Google eller andre søgemaskiner, kan du roligt kontakte OnlineSynlighed.dk, da vi har en lang række erfaringer, kompetencer og resultater, der kan underbygge vores kompetencer.

Teknikkerne bag online markedsføring er dog ikke blot søgemaskineoptimering, men det er også teknikker der inkluderer online synlighed på sociale medier – blandt andet Google Plus, Facebook og Twitter. Igen kan OnlineSynlighed.dk hjælpe til med at skabe online synlighed på de vigtigste platforme på internettet.

De teknikker vi benytter hos OnlineSynlighed.dk er alle solide og bundstærke teknikker, der kan give dig en fordel, når det kommer til at være synlig online.

Skab en strategi for online markedsføring

Sammen kan vi skabe en strategi for online markedsføring på din hjemmeside eller for et af dine produkter eller ydelser. Du er nu tættere på en solid og seriøs online markedsføringsplan end nogensinde, da du igennem OnlineSynlighed.dk kan få en plan, der beskriver og kortlægger dine målsætninger.

Kontakt os på telefon 70 13 63 23 og lad os snakke om dine målsætninger, dine drømme og ikke mindst dine behov. Du kan også sende os en e-mail, eller udfylde vores formular til højre – så ringer vi dig op snarest muligt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen