Nr. 1 på Google?

Ville det ikke være fantastisk at ligge nummer 1 på Google, når der søges efter dine søgeord, som du finder identificerbar med din virksomhed?

Svaret er nemt at regne ud, for alle vil jo være nummer 1! Det giver også en helt anden stemning, når du også kan fortælle til dine kunder, at i rent faktisk ligger nummer 1 på Google – måske ikke kun på jeres hovedsøgeord, men også på mange andre relaterede søgeord.

Denne situation er ønskesituation for alle dem, der arbejder med søgemaskineoptimering, uanset om du skal optimere din hjemmeside, webshop, produkt eller ydelse. En førsteplads på Google skaber i den grad synlighed, og synligheden vil påvirke dit trafikniveau og din omsætning – det er nemlig den kraft, som søgemaskineoptimering kan give dig.

Men ingen seriøse fagfolk eller eksperter indenfor SEO, kan garantere en førsteplads på Google. Svaret er endda meget simpelt, for eftersom de ikke har kontrol over Google, så kan denne førsteplads aldrig garanteres. Derfor er vores holdning, sammen med den udbredte holdning i branchen på verdensplan, at du skal holde dig fra de firmaer, der garanterer en førsteplads på Google.

Hos OnlineSynlighed.dk kan vi heller ikke love, at du kommer til at ligge nr. 1 på Google, men det vi kan love dig er måske langt bedre end en førsteplads. Vi kan love dig, at du får en erfaren, individuel og seriøs tilgang til optimering af din virksomheds placering på søgemaskinerne(læs: Google), placeringer der øger din online synlighed.

Søgemaskineoptimering er mere end bare at ligge nummer 1

Der er mere i søgemaskineoptimering, end bare det at ligge nummer 1. Eksempelvis viser Google også en titel og en beskrivelse ved hvert resultat, der dukker op i deres søgemaskine. En optimering af denne kan eksempelvis føre til langt flere, og bedre, trafik – derved kan du benytte dig af sådan en optimering, hvis du ikke lige ligger nummer 1 på Google.

Søgemaskineoptimering handler også om, at du kan komme højt op på mange specifikke søgeord i din branche, og netop dette er vigtigt for at skabe en bredere synlighed på internettet. For online synlighed handler om, at du er synlig på mere end ét søgeord, for jo flere steder du optræder, des større chancer er der for at få kunder i butikken.

Få en erfaren og individuel søgemaskineoptimering

Vi lovede dig, at du kunne få en erfaren, individuel og ikke mindst seriøs tilgang til optimering af din virksomheds placeringer på søgemaskinerne, og det løfte vil vi gerne holde. Det eneste vi mangler er input fra dig, så kan vi komme i gang med at arbejde med søgemaskineoptimering, der øger din online synlighed.

Lad os derfor starte hurtigst muligt med at skabe et overblik over dine nuværende placeringer, og derefter skabe en strategi for hvordan din hjemmeside kan arbejde sig opad søgeresultaterne – ring til os på telefon 70 13 63 23, og lad os tage snakken om søgemaskineoptimering af din hjemmeside, webshop, produkt eller ydelse.

 

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen