Online synlighed gennem søgemaskineoptimering (SEO)

Online synlighed gennem søgemaskineoptimering (SEO)

Online synlighed gennem søgemaskineoptimering (SEO)Online synlighed er en meget vigtig term, for dem der gerne vil skabe succes på internettet. At være synlig i en verden, der er spækket med information er svært – men dog ikke umuligt.

OnlineSynlighed.dk baner vejen med ekspert-erfaringer og resultater, der virkelig kan mærkes for de enkelte virksomheder.

Redskabet vi bruger til at skabe online synlighed for Jeres virksomhed, produkt og lignende kaldes søgemaskineoptimering, hvilket oftest ses sammen med forkortelsen SEO. SEO står for Search Engine Optimization, som på godt dansk betyder søgemaskineoptimering.

Knæk algoritmen med søgemaskineoptimering

Da de forskellige søgemaskiner har hver deres algoritme til at placere indhold, er det vigtigt at have den fornødne viden omkring disse, når man vil skabe god søgemaskineoptimering og dermed online synlighed.

Den viden besidder vi, og vi vil mere end gerne benytte vores viden til at forbedre Jeres online synlighed, så i får mærkbare resultater grundet OnlineSynlighed.dk’s søgemaskineoptimering (SEO) arbejde.

For at gennemføre god søgemaskineoptimering, kræves der desuden viden omkring de forskellige discipliner indenfor søgemaskineoptimering. De discipliner indenfor søgemaskineoptimering som vi benytter, overholder de retningslinjer, som både Google og Bing stiller.

Af de forskellige discipliner, som vi benytter, kan der nævnes optimering af indhold, linkbuildingstrategier, CMS-analyser og søgeordsanalyser. Vi hjælper selvfølgelig også med de små spørgsmål, som i måtte have med hensyn til søgemaskineoptimering – det er nemlig et meget stort emne, og med vores erfaring og hjælp, kan vi sammen kortlægge SEO-verdenen.

Bag om søgemaskiners historie

En anden vigtig ting, er at man skal vide noget om historien, så man kan lære af den. Vi har i en lang årrække arbejdet med søgemaskineoptimering, og nøje fuldt udviklingen i markedet, så vi kan give Jer de bedste løsninger, der er i overensstemmelse med nutidens metoder.

I løbet af internettets start og i begyndelsen af år 2000 begyndte man, at tænke mere og mere på online synlighed, akkurat samtidig med at de store søgemaskiner voksede – hvor Google tog førertrøjen indenfor søgemaskiner.

Søgemaskineoptimering og online synlighed blev sat i samme kategori, da linkkategorier forsvandt gradvist, samtidig med at søgemaskiner indtog vejen til det store internet.  Ville man være synlig online, skulle man dengang være tilstede på søgemaskinerne – og selvfølgelig helst på toppen.

Ikke meget er ændret i dag, og jo højere man ligger på søgemaskinerne, des større online synlighed får man for dem, der søger aktivt på internettets søgemaskiner – uanset om det er på Google eller Bing.

Vi hjælper med Jeres online synlighed gennem søgemaskineoptimering, så i kan knække algoritmen og få udnyttet bedre positioner på søgemaskiner.

Kontakt os på telefon 70 13 63 23 eller send os en mail, så kan vi begynde at arbejde på jeres synlighed online gennem søgemaskineoptimering allerede i dag.

Du er også velkommen til at benytte formularen herunder:

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen