Responsiv hjemmeside

Ny apotekerlov gjorde apotek i Bruuns Galleri muligt

Den 1.maj 2016 slog Bruuns Apotek dørene op i Bruuns Galleri i Aarhus C. Bruuns Apotek åbnede altså næsten præcis et år efter den nye apotekerlov blev vedtaget af folketinget d. 27. april 2015. Apotekerloven liberaliserede mulighederne for at åbne nye fillialer op til 75 km fra et moderapotek, også i konkurrenters områder.

Så langt er der dog ikke fra Bruuns Apotek til moderapoteket, som er Aarhus Åbyhøj Apotek. Det er Apoteker Lene Hurup Kristoffersen, der står bag det modige ryk ind på konkurrenternes område i Aarhus Centrum. Bruuns Galleri har årligt over 11 millioner besøgende, som alle har mulighed for at aflægge Bruuns Apotek et visit i hele centerets åbningstid.

Ny hjemmeside til det nye apotek

Apoteker Lene Hurup Kristoffersen kontaktede OnlineSynlighed.dk et par måneder før apoteket skulle åbne: Nogle gode venner havde anbefalet hende at få en professionel, selvstændig hjemmeside for at øge hendes muligheder for at brande apoteket.

Hos OnlineSynlighed.dk gik vi derfor i gang med at designe en moderne, responsiv og ikke mindst flot og imødekommende hjemmeside til det nye apotek. Lene havde et ønske om, at hjemmesiden gerne måtte spille sammen med apotekets logo og genbruge den grønne farve herfra.

Se Bruuns Apoteks hjemmeside her.