Hvor finder man søgemaskineoptimering til priser, der er til at betale? Søgemaskineoptimering (også kaldet Search Engine Optimization eller blot SEO), der er til at forstå fra en person, som ikke er bange for at kalde en spade for en spade? Og er det endda muligt at finde en person, der er villig til at arbejde på ens projekt og involvere sig i det på et dybere plan? Ja – Det kan alt sammen lade sig gøre. Velkommen til OnlineSynlighed.dk og SEO rådgivning i øjenhøjde!

OnlineSynlighed.dk er startet af John Nielsen, der i hans virke som ejer af Nielco IT i mange år har været involveret som konsulent på hundredvis af IT-projekter for firmaer og institutioner. Her var der et stort behov for SEO rådgivning i øjenhøjde, men der var ingen, der kunne levere det for alvor. Det bliver der lavet om på nu en gang for alle:

SEO, der er til at forstå

Pointen med OnlineSynlighed.dk er at levere netop SEO rådgivning og udførelse i øjenhøjde. Som en person, hvis kompetencer ligger indenfor alt andet end søgemaskineoptimering, kan det være svært at finde hoved og hale i de mange udtryk, der præger branchen. Hvad har ROI, meta tags, .htcacces, robots.txt og intern linkbuilding at gøre med en mere velbesøgt side og dertilhørende flere ordrer?

Hos OnlineSynlighed.dk mener vi det, når vi siger SEO rådgivning i øjenhøjde. Vi smider ikke om os med smarte ord, catchphrases og buzzwords, men i stedet hjælper vi gerne små og mellemstore virksomheder med deres søgemaskineoptimeringsbehov. På langt de fleste sider er der rigtigt meget at arbejde med, men resultatet er til gengæld også altid til at føle på.

Kundesegmentet for OnlineSynlighed.dk og vores SEO rådgivning i øjenhøjde er små og mellemstore virksomheder samt institutioner, der endnu ikke har toptunet deres online synlighed. Har I en webshop, der ikke ligger godt placeret på Google, eller er der ingen, der finder håndværkerhjemmesiden trods gode priser på algebehandling og tagmaling, kan SEO rådgivning i øjenhøjde være med til at ændre dette til det bedre. SEO rådgivning i øjenhøjde er en langtidsholdbar løsning, der i sidste ende leverer kunderne til den billigste stykpris.

Ikke alene rådgivning, men udførelse

Vi er ikke bange for at kalde vores ydelse for SEO rådgivning i øjenhøjde. Men det bliver naturligvis ikke ved rådgivningen; er I ikke selv klar til at stå for selve justeringen af maskinrummet, tager vi meget gerne vores råd og fører dem ud i livet for jer med arbejdshandskerne på. Vi kan både tage os af det tekniske, konverteringsoptimering, grafiske opgaver, tekstforfatning, intern og ekstern linkbuilding samt meget mere ved hjælp af mange års erfaring og et bredt netværk af samarbejdspartnere med forskellige spidskompetencer. Alt i alt den perfekte kombination til SEO rådgivning i øjenhøjde og dertilhørende udførelse.

Med SEO rådgivning i øjenhøjde, og dertilhørende komplette toptuning af samtlige aspekter på en hjemmeside, er det muligt at forøge ens indtjening mærkbart og permanent. OnlineSynlighed.dk er skabt ud fra et konkret behov på nede-på-jorden SEO rådgivning i øjenhøjde til priser, der rent faktisk er til at betale og med gennemskuelige metoder. Vi har ikke bare gjort vores bedste for at sætte os i kundens sted, men vi har skabt os i det billede, vi igennem flere år har kunnet set tage form. Det betyder, at vi er klar på alle de ting, der forventes af os, når vi udlover SEO rådgivning i øjenhøjde!

Hvad end du sidder med en håndværkervirksomhed og gerne vil ud at male nogle flere tage, eller din webshop med børnetøj ikke har nok vordende mødre på kundelisten, kan OnlineSynlighed.dk med SEO rådgivning i øjenhøjde være med til at hjælpe på situationen. Tag kontakt til os for en absolut uforpligtende snak og et dertilhørende tilbud på SEO (søgemaskinetoptimering) på jysk.