Søgemaskine markedsføring skaber hurtigt mersalg

Søgemaskine markedsføring skaber hurtigt mersalg

Søgemaskine markedsføring skaber hurtigt mersalgAnnoncering på internettet og i søgemaskinerne er eksploderet de seneste par år, og det er der en rigtig god grund til – det virker!

Når man ser en stigning i omsætningen og antallet af kunder, grundet annoncering på internettet, så bliver man ganske enkelt ved med at annoncere på internettet.

Dog er det ikke alle virksomheder, som har styr på annoncering på søgemaskinerne og på den øvrige del af internettet. Forkortelsen SEM, kan for nogle være svær at afklare og bryde ned til noget brugbart. Derfor er Onlinesynlighed.dk med som rådgivere fra sidelinjen, så der kan skabes merværdi for de annoncekroner, som man bruger på SEM.

SEM betyder Search Engine Marketing, på dansk søgemaskine markedsføring, og på verdensplan dækker det en bred vifte af termer, hvor der er stor uenighed i hvad det helt præcist dækker over. Og alene dette kan virke skræmmende for virksomhedsejere, når man vil udvide forretningen og opnår bedre online synlighed med hjælp fra SEM.

Hos Onlinesynlighed.dk er rådgivning vedrørende søgemaskine markedsføring, SEM, nemt og simpelt!

Konvertér bedre på dine annoncer

Helt konkret kan Onlinesynlighed.dk hjælpe på området omkring Google AdWords, hvilket er en meget stor gren, snarere stamme, indenfor Search Engine Marketing/SEM.

Det er især på to områder, hvor Onlinesynlighed.dk hjælper til.

  • Håndterer Google AdWords-kampagner, som ikke virker hensigtsmæssigt.
  • Optimerer konverteringen på Google AdWords-kampagnerne og brug færre penge.

Disse to ting, er oftest det der volder flest problemer. Når man har en AdWords-kampagne, der bliver ved med at generere klik, men ingen salg, så er det et problem. Hvis kampagnen ingen klik genererer, men stadig koster mange penge at køre, så er det også et problem.

Desuden er det kun hensigtsmæssigt at bruge færre penge, og konvertere mere, og det er sådan noget Onlinesynlighed.dk arbejder med. Effektiviseringen af virksomheders Search Engine Marketing, også forkortet SEM, bør være en af hovedprioriteterne indenfor annoncering på internettet.

Google AdWords rådgivning

Nogle bureauer vælger, at overtage hele området vedrørende Google AdWords, hos Onlinesynlighed.dk er sagen en anden. Her hjælpes der med AdWords kampagnerne hele vejen igennem, så man aldrig står alene tilbage med arbejdet, eller er helt uvidende om hvad der egentlig sker.

Strategien udvikles sammen, så man får sine forventninger, ønsker og håb på bordet, og strategien kan tilrettelægges efter dette. Man får endda friheden til at styre selv, hvis man har mod på at håndtere Google AdWords-kampagnerne med rådgivningshjælp fra Onlinesynlighed.dk.

Search Engine Marketing bør ikke gøres sværere end som så, for det kræver egentlig bare den helt rigtige rådgivning. Dette kan vi hos Onlinesynlighed.dk give, og endda mere til. Så start med at spare penge på Google AdWords og få en højere effektivitet, så annoncekronerne presses til dets yderste maksimum.

Det bedste tidspunkt at starte på effektivisering af Google AdWords-kampagnerne er ikke på mandag i næste uge, men snarere indenfor de næste 5 minutter.

Lad OnlineSynlighed.dk hjælpe med bedre resultater igennem Google AdWords.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen