Online marketingafdeling

Online marketingafdeling

Online marketingafdelingUdtrykket ”online marketingafdeling” kan forstås på to forskellige måder, for det første kan det forstås som en decideret marketingafdeling, der agerer online. Det kan også forstås som en marketingafdeling som specialiserer sig for online-miljøer.  Hos OnlineSynlighed.dk er vi lidt af begge dele, for vi kan supplere din virksomhed med en kompetent marketingafdeling, som fokuserer på synlighed online. Dertil er vi også et firma der agerer online, hvor vi selvfølgelig kan kontaktes over vores hjemmeside.

Nu hvor vi har slået begrebet fast, kan vi gå videre til hvordan professionelle fagfolk kan være din virksomheds nye online marketingafdeling. For det er vigtigt at det er professionelle fagfolk, som står bag din online marketingafdeling, da marketingafdelinger oftest er ansigtet udadtil for langt de fleste virksomheder – de sørger for kommunikationen, markedsføringen og brandingen af din virksomhed. Når nogen skal stå for online-delen, er det dermed endnu vigtigere at det er fagfolk med ekstraordinær spidskompetence i online markedsføring der står bag, for alle mennesker kan i princippet få adgang til internettet, og se alt hvad der står på nettet om din virksomhed.

OnlineSynlighed.dk mestrer online marketing, og vi vil mere end gerne dele ud af vores viden, og hjælpe din virksomhed med at få en online marketingafdeling, der kan klare markedsføringen, kommunikationen og ikke mindst brandingen af din virksomhed.

Flere fordele ved online marketing

Markedsføringsaktiviteter er i realiteten kun noget værd, hvis det kan vise sin værdi overfor din virksomhed i form af resultater. Resultater er noget vi hos OnlineSynlighed.dk går rigtig meget op i, for vi er en resultatorienteret virksomhed, der gerne vil give dig resultater der kan mærkes. Det skal helst kunne mærkes på bundlinjen, og dermed også på omsætningen, antallet af nytilkomne kunder og selvfølgelig på din hjemmeside eller webshop trafik.

Nogle af de teknikker vi benytter til at give din virksomhed værdi og resultater, er ved at benytte søgemaskineoptimering, også kendt som SEO (Search Engine Optimization), annoncering (blandt andet Google AdWords) og Social Media Marketing (Facebook, LinkedIn, Twitter o. lign.).

Desuden får du også den store fordel i at vi er en ekstern online marketingafdeling, så du ved helt præcis hvad dine omkostninger bliver, og hvad du får, når du benytter dig af online marketing fra OnlineSynlighed.dk.

Få en online marketingafdeling i dag

Nu ved du hvor resultatorienterede vi er, og hvor stor en spidskompetence vi har indenfor online marketing. Det næste skridt er at analysere hvilke områder i din virksomhed, der kræver et større fokus på online marketing, så du kan øge salget af dine produkter eller services, og dermed skabe en større omsætning.

Lad os tage snakken om hvordan din virksomhed får en online marketing afdeling allerede i dag – ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23. Du kan også udfylde vores formular til højre, hvor du kan indtaste de forskellige oplysninger, så ringer vi dig op snarest muligt.

Send os gerne en e-mail, hvis du foretrækker kommunikation derigennem.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen