Foredrag

Få inspirationen tilbage med et SEO foredrag

ForedragSøgemaskineoptimering er, når det indledende arbejde med teknisk opsætning og domænekontrol er overstået, en kunst for de kreative. Der skal skrives velformulerede tekster, en strategi for indholdet skal skabe tilfredse besøgende og links og et flot og indbydende website skal holde på de besøgende. Det er alt sammen noget, der kræver kreativitet.

Svigter kreativiteten, og har det i den seneste tid derfor været småt med idéer og action, kan et SEO foredrag af John Nielsen fra OnlineSynlighed.dk være vejen til fornyet inspiration og succes. Kom til, eller få os til at komme til jer med, et SEO foredrag og oplev inspirationen komme igen, hvorledes søgemaskineoptimeringen igen kan blive sat op i femte gear nærmere end andet!

Et SEO foredrag af John Nielsen fra OnlineSynlighed.dk er altid tilpasset dig eller jer som modtagere. Har I aldrig hørt om søgemaskineoptimering før, eller beskæftiger I jer med det på et dagligt basis? Alt efter svaret tilpasses niveauet af foredraget, der både kan handle om det grundlæggende i forhold til teknisk optimering, det mere kreative arbejde med at opbygge godt indhold og sikre interaktion fra brugerne samt hardcore linkbuilding til dem, der har allerede har styr på det meste.

Fælles for alle er, at den inspiration, der er helt og igennem nødvendig for at søgemaskineoptimere et website anno 2013, kan komme igen med et SEO foredrag. Få nye vinkler på det, I allerede har sat i søen, eller få idéer til nye projekter, sider og websites, der kan hjælpe jer på vej mod fremtidig succes i søgemaskinerne.

En billig investering i SEO

Et SEO foredrag er på mange måder en billig investering i SEO og inspiration – især, hvis I er et par stykker eller en større flok medarbejdere. Søgemaskineoptimering er normalt en svær disciplin at sætte sig ind i, men med et SEO foredrag ansigt til ansigt kan mange mennesker blive sat ind i disciplinen samtidigt. Al erfaring siger desuden, at man med fordel kan efterlade en halv til en hel time til spørgsmål efter foredraget, da tilhørerne er blevet inspirerede og har spørgsmål til den videre færd.

I forhold til at skulle have OnlineSynlighed.dk til at undervise hver enkelt medarbejder i dybdegående SEO eller rent faktisk at have os til at lave søgemaskineoptimering, er et SEO foredrag på halvanden til to timer en meget prisbillig løsning. Her får I ikke søgemaskineoptimering som sådan, men I får redskaberne til selv at gøre det, hvilket – såfremt I vælger rent faktisk at satse på det, og det håber vi – kan vise sig som en fantastisk investering på langt sigt.

Inspiration skal bruges til både det at skrive tekster, at lave billeder, at lave en content marketing strategi, at opbygge nye websites og i det hele taget at give brugeren noget interessant at se på, at trykke på og at læse. Den inspiration kommer ikke altid af sig selv. Få inspirationen til effektiv SEO tilbage med et SEO foredrag fra OnlineSynlighed.dk og tag selv arbejdet med søgemaskinerne til det næste niveau!

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen