SEO foredrag af erfaren foredragsholder om virksomheders online synlighed

SEO foredrag af erfaren foredragsholder om virksomheders online synlighed

SEO foredrag af erfaren foredragsholder om virksomheders online synlighedForedrag og oplæg er en af de metoder hvorpå du kan erhverve dig hurtig og koncentreret viden. Viden som kan gavne dig i kampen om fremtidige problemstillinger og udfordringer. Der findes rigtig mange forskellige slags foredrag og oplæg, og de agerer indenfor al verdens emner og fag.

Et af de emner, der kunne være interessant for dig, er online synlighed. Vi kan nemlig ikke benægte hvor stor en betydning internettet og det online miljø har påvirket vores hverdag som mennesker, og vi kan kun gisne om, hvor stor en forandring det kommer til at give i fremtiden – nu hvor vi endda render rundt med internettet i vores lommer.

Online synlighed for virksomheder er derfor utrolig vigtigt, uanset hvordan og hvorledes vi vender og drejer det. For hvis virksomheder ikke øger synligheden på internettet, vil de selv i den fysiske verden blive beregnet som ikkeeksisterende – for vi må aldrig glemme talemåden om Google og søgeresultater: ”findes du ikke på Google, findes du ikke”. Derfor kommer søgemaskineoptimeringsforedrag ind i billedet – forkortelsen er SEO foredrag.

Et inspirerende og nødvendigt temaoplæg

Foredrags- og oplægsholderen om virksomheders online synlighed hedder John Nielsen. John Nielsen er en erfaren foredragsholder og underviser, som har stor erfaring indenfor online synlighed. Han kommer nemlig fra OnlineSynlighed.dk, der arbejder effektivt på at bringe virksomheder op på rampelyset i den store internetverden.

Dette inspirerende temaoplæg kan holdes i rigtig mange steder. Det kan benyttes til at oplyse medarbejderne i en virksomhed om nødvendigheden af online synlighed, men det kan også benyttes i debatsammenhænge, hvor virksomheders online synlighed diskuteres – eksempelvis omkring hvordan de sociale medier påvirker virksomhedernes brand og forbrugertillid.

Oplægget kan derfor være interessant for en lang række mennesker, virksomheder og offentlige institutioner – for i takt med internettets ekspansion og indtagen i vores hverdag, er behovet for viden omkring online synlighed, og hvad det betyder for os – både for virksomheder, men også offentlige institutioner.

John Nielsen tager rigtig godt fat om dette emne, og uddyber og forklarer på en letforståelig måde.

Lad John Nielsen fortælle om online synlighed

Du kan kontakte OnlineSynlighed.dk allerede i dag, og snakke om hvordan og hvorledes et foredrag og oplæg med John Nielsen skal arrangeres. Der tilbydes forskellige former for SEO foredrag og oplæg, og der kan også laves en skræddersyet løsning.

Ring på telefonnummeret 70 13 63 23 eller send en e-mail allerede i dag, og få planlagt en dato, hvor John Nielsen kan komme og holde foredrag om online synlighed.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen