Dansk søgemaskineoptimering

Dansk søgemaskineoptimering

Dansk søgemaskineoptimeringVigtigheden af at vælge dansk søgemaskineoptimering fremfor billig og udenlandsk optimering er gået op for de fleste. Især set i lyset af nylige algoritmeopdateringer fra Google, hvor den, der har fået (for) billig SEO i udlandet ikke alene har mistet pladser, men er blevet decideret straffet, kan det i dag på ingen måde betale sig ikke at købe dansk søgemaskineoptimering.

Dansk søgemaskineoptimering er SEO lavet af en dansker, der snakker og skriver dansk og har erfaring på det danske marked. Alle sammen nødvendigheder, hvis der skal opnås holdbare resultater også om et år eller to. Det er muligt at få resultater her og nu ved at betale en østlænding et par tusinde kroner – men prisen, der skal betales, når effekten ryger og man endda risikerer at blive straffet, er så høj, at det end ikke kan betale sig at tage risikoen.

Og der er reelt ikke engang tale om en risiko: For billig SEO VIL blive straffet eller overhalet af god og dansk søgemaskineoptimering før eller siden. En dansk person og en polsk person kan være lige gode til at køre lastbil, hvis der er tale om en samme lastbil – men søgemaskineoptimering kræver forbindelser, et kendskab til markedet og en forståelse for samme, som alt andet end en dansker simpelthen ikke kan mønstre.

Ikke uden at det bliver rigtig dyrt i sidste ende, når effekten aftager. Det gør den ikke med professionel, dansk søgemaskineoptimering.

Dansk SEO-specialist

OnlineSynlighed.dk er dansk søgemaskineoptimering af en specialist. Her sendes opgaverne ikke videre til billigere underleverandører i udlandet, men vi laver arbejdet selv på danske websites. Derved bliver resultatet ikke alene bedre og mere reelt, men også holdbart i en grad en udenlandsk person ikke ville kunne drømme om i Danmark.
Når vi siger, at vi laver dansk søgemaskineoptimering forpligter dette naturligvis også. Som nævnt bruger vi ikke udenlandske underleverandører, men off-site arbejde i form af linkbuilding baseres også på danske websites og ikke (let tilgængelige) udenlandske websites. Danske links tæller mere end udenlandske, og det kan slet ikke betale sig at jagte de alt for lavt hængende frugter.

Dansk sparring på fortsat SEO

En yderligere fordel ved at vælge dansk søgemaskineoptimering fra OnlineSynlighed.dk er, at du ikke alene får dygtig søgemaskineoptimering af dit website, men også en sparringspartner til generel online markedsføring og fortsat forretningsudvikling online.

OnlineSynlighed.dk har kernekompetence i SEO, men kan også hjælpe med AdWords rådgivning, hjælp til almen online kommunikation, online reputation management og lignende ydelser. Vi har erfaring med hele paletten og kan derfor også give et begrundet svar på spørgsmål og komme med kvalificeret feedback til fremtidige webstrategier. Vi leverer dansk søgemaskineoptimering – og alt, der derudover skal til for at få succes online og på søgemaskinerne for din virksomhed. Alt, der skal til for at skabe øget omsætning i form af flere salg på nettet.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen