Kontorplads i Hadsten ved Aarhus

Nystartet freelance grafiker, tekstforfatter, webdesigner eller lignende? Hos OnlineSynlighed.dk tilbyder vi nu muligheden for at leje en kontorplads i vores dejlige lokaler i Hadsten nord for Aarhus. Vi ser frem til en ny ’nabo’, vi kan sparre med fagligt, så både du og vi får en masse positivt ud af tiden på kontoret.

Kontorets faciliteter:

  • 100/100 Mbit fiber internet
  • Bordfodboldbord og massagestol
  • Kontorudstyr i højeste kvalitet
  • Super god akustik
  • Mødelokale med gode AV-faciliteteter
  • ’Damn good coffee’
  • Mulighed for let frokostordning

Med en kontorplads hos os får du som iværksætter eller ny freelancer mulighed for at sparre med et team bestående af specialister fra forskellige grene af online markedsføring, som også gerne lærer af dine spidskompetencer.

Du kan læse mere om os alle her.

Se vores lækre kontor her: 

Alle fornødenheder, du måtte ønske i et kontor, kan du finde her med gode stole, hæve/sænkebord, god akustik, højhastighedsinternet og meget mere. Her vil du få de bedst tænkelige muligheder for at tage et skridt videre i din forretning med professionelt udseende lokaler, der er ideelle at modtage kunder i.

Vi håber på en social ny beboer, som formår at blive en integreret del af kontoret – blandt andet afholder vi en månedlig bordfodboldturnering, som du er velkommen til at deltage i (med præmier), og kan du jonglere, deler Mikkel gerne kontorets tre jongleringsbolde med dig.

Kontoret kunne ikke være bedre placeret. En togtur på 17 minutter fra Aarhus H bringer dig til Hadsten Station, og herfra er der ca. 30 sekunders gang over på den anden side af vejen, og så er du mødt på arbejde – vi har rundet op i overskriften! Kommer du i bil, er der gratis parkering lige på den anden side af skinnerne, der er uden tidsbegrænsning. Benytter du den dertil indrettede tunnel, har du 2 minutter fra parkeret bil til du er inde på kontoret.

Prisen for pladsen er 1.750 kroner om måneden + moms, og er dette noget for dig, kan du ringe på telefon 70 13 63 23 eller sende en e-mail til mail@onlinesynlighed.dk. Der er ingen depositum, men lejen betales månedligt forud, og der er 3 måneders opsigelse.

Adresse:
Østergade 15
8370 Hadsten

Læs mere om hvad vi laver på onlinesynlighed.dk

John Nielsen