Linkbuilding – at skabe indgående links fra andre domæner til ens website – har massiv indflydelse på søgeresultaterne. Google ser et link som en anbefaling, og en anbefaling fra andre relevante sider i branchen vil derfor betyde et stort boost i søgeresultaterne.

Hvordan man linkbuilder kan udvikle sig til lidt af et religionsspørgsmål, men det handler i syvende og sidste ende om en risikoafvejning.

Man kan vælge at lave mange links på kort tid – men dette er typisk med en større risiko til følge. Risikoen er her forstået som risikoen for, at Google i en senere opdatering af deres søgealgoritme straffer ens website.
Man kan på den anden side også vælge blot at lave få, men meget relevante links, og derved have praktisk taget ingen risiko. Det ene kan være hurtigere end det andet. Spørgsmålet er dog, hvad der også virker om 5 år.

Det ved ingen. Ej heller OnlineSynlighed.dk. Vi har dog taget et klart standpunkt i forhold til vores linkbuilding strategier:

Vi vælger solide og dokumenterede linkbuilding strategier, der skaber resultater, men som samtidigt har respekt for Googles retningslinjer. I dét øjeblik, du laver et link til dit website fra et andet website med søgemaskineoptimering in mente har du faktisk brudt Googles retningslinjer, men herfra og til at lave en stor mængde lavkvalitetslinks på de såkaldte spam-blogs (splogs) er der meget langt.

Vi vil hos OnlineSynlighed.dk gerne være din leverandør af søgemaskineoptimering og linkbuilding i mange år frem. Det kan vi kun være, hvis vores linkbuilding både virker nu og i fremtiden. Vi vælger derfor solide og sikre linkbuilding strategier til at tage dit website op til de allerbedste placeringer i Googles søgemaskine.

Vi giver gerne eksempler

For at kunne stole på din SEO-leverandør er du nødt til at se, hvilket arbejde, der vil blive udført på dit site.

Vi giver derfor hos OnlineSynlighed.dk gerne eksempler på det arbejde, vi laver i forbindelse med linkbuilding og de strategier, vi bruger.

Du kan sende en mail på info@onlinesynlighed.dk eller ringe på 70 13 63 23. Så giver vi gerne eksempler på de linkbuilding strategier, vi benytter os af, og hvordan vi i fremtiden kan hjælpe dig med at erobre gode placeringer i søgemaskinerne.

Linkbuilding er prikken over i’et

Når vi hos OnlineSynlighed.dk laver søgemaskineoptimering kommer linkbuilding i sidste ende.

Hvis ikke de grundlæggende ting på siden er i orden, vil effekten af linkbuilding i bedste fald være sparsom. Det tekniske fundament skal være i orden. Dit website skal ikke selv generere duplicate content over det hele; teksterne på dit website skal være unikke og forklare den besøgende vel, hvad du tilbyder; alle søgeord skal have deres egen underside; din side skal være koblet sammen med din Google Plus profil – og sådan kan vi fortsætte i lang tid.

Det er vigtigt at have det grundlæggende på plads, da ens kræfter brugt på linkbuilding ellers vil være spildte. Du kan sammenligne dit website med en bil. Bilen skal bygges op, have stærke duft med luft i, en motor der kan tage fra – og så putter vi først til sidst benzin, linkbuilding på. Med et karosseri og benzin alene bevæger bilen sig ikke særligt langt.

Vores linkbuilding strategier har taget vores kunder til tops i søgemaskinerne nu igennem flere år og vi er aldrig blevet ramt af en af Googles algoritme-opdateringer – tværtimod plejer disse at komme os til gode.

Kontakt os per mail info@onlinesynlighed.dk eller telefon 70 13 63 23 og så viser vi dig, hvordan vi også kan hjælpe dig og dit website.