Majoriteten af alle websites er bygget i et såkaldt CMS: Et Content Management System. Et system, der håndterer indholdet på dit website, holder hackere ude og forhåbentligt byder Googles søgerobotter velkommen.

Der findes mange forskellige CMS’er. Eksempler herpå er WordPress, Joomla, Drupal, Umbraco, Prestashop, Magento og uCommerce. Nogle CMS’er er programmeret specielt til blogging såsom WordPress, andre har fokus på e-handel såsom Magento og Prestashop.

Fælles for CMS’erne er dog, at de alle har stærke og svage sider. Og uddraget herover er blot en dråbe i havet i forhold til mængden af Content Management Systems, man i dag kan vælge imellem. Her kommer en CMS analyse fra OnlineSynlighed.dk ind i billedet.

Passer dit CMS til din forretning?

Der er meget stor forskel på at bygge en forretning op i fx WordPress og Drupal – især i forhold til at få siden til at ranke i Googles søgemaskine uanset om de to CMS’er langt hen ad vejen kan det samme.

Med vores CMS analyse fortæller vi dig hvilke stærke sider, og især hvilke svage sider, dit CMS har. Herefter kan vi sammen finde ud af, om dit CMS passer til din nuværende forretning, eller om det kan betale sig at skifte over til et mere ”stabilt” CMS.

Nogle CMS’er er kodet i php. Andre er kodet i asp. Magento som system er meget stærkt og kan utroligt mange ting. Til gengæld er det kompliceret og det er dyrt at få det opdateret til nye funktioner. WordPress er stærkt som såkaldt framework og nemt samt billigt at få opdateret – til gengæld kommer WordPress til kort ved store webshops kontra CMS’er som Prestashop og førnævnte Magento. Joomla og Drupal kan begge ting, Umbraco ikke kan, og sådan kan man blive ved.

Opdateret og fleksibelt?

Hvad er dine planer for din forretning i fremtiden – og er dit CMS tilpas fleksibelt til at understøtte dette?

Og er det overhovedet opdateret til de nyeste standarder, således at hackere lukkes ude og Googles bydes velkommen?

Der er mange potentielle fælder at falde i med ens CMS. Vores CMS analyse viser dig tilstanden af dit website og dets Content Management System lige nu, og vi kommer med vores anbefaling i forhold til enten at udbygge det nuværende eller vælge det rigtige CMS til at understøtte din virksomhed i fremtiden.

Hvor sikkert er dit CMS – i forhold til fremtid og hackere?

I en CMS analyse vil vi også komme ind på, hvor sikkert dit CMS er – og det er både i forhold til hackere og fremtiden. Det er muligt at spå om hvilke CMS’er, der vil fortsætte deres udbredelse, ligesom det er muligt at spå om fremtidens tabere.

At dit CMS effektivt lukker hackere ude er af højeste vigtighed. IT-kriminelle skal i dag blot bruge en lille bagdør for at komme ind og have kontrol med hele virksomhedens data. Når man vælger et CMS skal dette derfor også være afspejlet. Det kommer vi også ind på i vores CMS analyse.

En CMS analyse kan vise dig, hvor du står lige nu – og hvor du kommer derhen, du ønsker din virksomhed til!