Hus og Have Hjælpen er en virksomhed, der tilbyder professionel havemand- og altmuligmand-service til virksomheder og private.

Jens Christian Østerby Jensen som står bag Hus og Have Hjælpen er oprindeligt uddannet automekaniker, men har en stor interesse og indgående faglig viden inden for både havearbejde og reparationer af huset.

Hos Hus og Have Hjælpen tilbyder man alle former for praktisk arbejde. Det gælder både flyttehjælp, småreparationer, hækklipning, samling af møbler og meget mere – både for private, foreninger og virksomheder.

Jens fra Hus og Have Hjælpen henvendte sig til os, da han som ny iværksætter, ønskede en hjemmeside, hvor potentielle kunder kunne finde frem til hans nyopstartede virksomhed.

Ny hjemmeside til Hus og Have Hjælpen

Efter henvendelsen fra Jens gik vi i gang med at designe og opsætte en hjemmeside for Hus og Have Hjælpen.

Fokus lå på et moderne og responsivt design, der skulle være i Hus og Have Hjælpens ånd. Det var samtidig vigtigt, at siden skulle præstere godt i søgeresultaterne.

Det kræver et omfattende SEO-arbejde, når en helt ny hjemmeside skal være synlig.

Derfor lagde vi stor vægt på at udarbejde SEO-optimerede tekster på hjemmesiden, der samtidig skulle informere de besøgende om virksomhedens DNA og ydelser.

Hos OnlineSynlighed.dk arbejder vi desuden med on-site søgemaskineoptimering, og hjemmesiden for Hus og Have Hjælpen var ingen undtagelse. Vi udarbejdede en god og solid intern linkstruktur, som styrkede hjemmesidens tilstedeværelse.

Derudover var der fokus på hastighedsoptimering og mobilvenlighed, der skulle være med til at øge sidens brugervenlighed.

En af ønskerne fra Jens var desuden at være synlig lokalt, da hans primære arbejdsområde er i Hinnerup, Hadsten og omegn. For at imødekomme dette ønske udarbejdede vi lokal SEO.