Case: Hus og Have Hjælpen

Hus og Have Hjælpen er en virksomhed, der tilbyder professionel havemand- og altmuligmand-service til virksomheder og private.

Jens Christian Østerby Jensen som står bag Hus og Have Hjælpen er oprindeligt uddannet automekaniker, men har en stor interesse og indgående faglig viden inden for både havearbejde og reparationer af huset.

Hos Hus og Have Hjælpen tilbyder man alle former for praktisk arbejde. Det gælder både flyttehjælp, småreparationer, hækklipning, samling af møbler og meget mere – både for private, foreninger og virksomheder.

Jens fra Hus og Have Hjælpen henvendte sig til os, da han som ny iværksætter, ønskede en hjemmeside, hvor potentielle kunder kunne finde frem til hans nyopstartede virksomhed.

Ny hjemmeside til Hus og Have Hjælpen

Efter henvendelsen fra Jens gik vi i gang med at designe og opsætte en hjemmeside for Hus og Have Hjælpen.

Fokus lå på et moderne og responsivt design, der skulle være i Hus og Have Hjælpens ånd. Det var samtidig vigtigt, at siden skulle præstere godt i søgeresultaterne.

Det kræver et omfattende SEO-arbejde, når en helt ny hjemmeside skal være synlig.

Derfor lagde vi stor vægt på at udarbejde SEO-optimerede tekster på hjemmesiden, der samtidig skulle informere de besøgende om virksomhedens DNA og ydelser.

Hos OnlineSynlighed.dk arbejder vi desuden med on-site søgemaskineoptimering, og hjemmesiden for Hus og Have Hjælpen var ingen undtagelse. Vi udarbejdede en god og solid intern linkstruktur, som styrkede hjemmesidens tilstedeværelse.

Derudover var der fokus på hastighedsoptimering og mobilvenlighed, der skulle være med til at øge sidens brugervenlighed.

En af ønskerne fra Jens var desuden at være synlig lokalt, da hans primære arbejdsområde er i Hinnerup, Hadsten og omegn. For at imødekomme dette ønske udarbejdede vi lokal SEO.

”Teamet hos OnlineSynlighed.dk har skabt en platform, der er nem at finde rundt på.

Som nystartet iværksætter var det vigtigt for mig at have en skarp hjemmeside, der både grafisk og indholdsmæssigt kommunikerede det, som jeg og min virksomhed står for”

Jens Christian Østerby Jensen, indehaver, Hus og Have Hjælpen

Case: Hus og Have Hjælpen

Ekstern søgemaskineoptimering og content marketing

Da hjemmesiden var færdiggjort og lanceret lå vores fokus naturligvis på SEO og online markedsføring af siden og dermed også af virksomheden. Hos OnlineSynlighed.dk ved vi nemlig, at efterarbejdet er noget af det vigtigste, hvis en ny hjemmeside skal opnå online synlighed.

Vi igangsatte derfor arbejdet med ekstern søgemaskineoptimering, som blandt andet bestod af linkbuilding gennem eksterne medier. Denne indsats var med til at give Hus og Have Hjælpens nye hjemmeside en højere linkværdi og medvirkede derfor også til, at den præsterede bedre i de organiske søgeresultater.

Vi udarbejder forsat ekstern søgemaskineoptimering for Jens og Hus og Have Hjælpen, da det virkelig har gjort en mærkbar forskel for sidens placering.

En anden løbende indsats, som blev påbegyndt lige efter hjemmesidens lancering var content marketing gennem blogindlæg på hjemmesidens egen blog.

Her startede vi på blogindlæg, der omhandlede relevante emner for Hus og Havehjælpen. Blogindlæggene skabte godt indhold og dermed en øget brugervenlighed for hjemmesidens besøgende.

“OnlineSynlighed.dks arbejde gør, at vi hos Hus og Have hjælpen i perioder næsten ikke har kunnet nå at hjælpe alle de henvendelser, der er kommet via hjemmesiden. Det er jo en ren luksusudfordring.

Vi har nu ansat yderligere en medarbejder for at skabe kapacitet til at håndtere de mange indkomne opgaver, og vi er mere klar end nogensinde før til at give den gas.”

Jens Christian Østerby Jensen, indehaver, Hus og Have Hjælpen

Case: Hus og Have Hjælpen

Gode resultater gør en forskel

Først og fremmest fik vi skabt en moderne hjemmeside, der var mobilvenlig og enkel at navigere rundt i, uanset hvilken enhed der bruges. Det kræver en omfattende SEO indsats at få så ny en hjemmeside gjort synlig i Googles søgeresultater, men ved hjælp af en effektiv indsats fik Hus og Have Hjælpen på forholdsvis kort tid en rigtig fornuftig placering på størstedelen af deres primære søgeord. Særligt på de lokale søgninger præsterer Hus og Have Hjælpen rigtig godt, hvilket gør, at de bliver fundet af potentielle kunder i lokalområdet.

Vores indsats har i særdeleshed gjort en forskel for Jens og Hus og Have Hjælpen.

Hus og Have Hjælpen har oplevet et stigende antal af henvendelser gennem hjemmesiden, hvilket naturligvis skyldes, at de bliver mere og mere synlige på deres forskellige primære søgeord.

Virksomheden er, efter samarbejdet med OnlineSynlighed.dk, vokset, og Jens har netop ansat sin første medarbejder. Vores samarbejde med Hus og Have Hjælpen er dog ikke slut, da vi stadig fungerer som ekstern markedsføringsafdeling for virksomheden.

Hos OnlineSynlighed.dk er vi glade for at kunne bidrage til en øget vækst hos vores kunder, så ved vi nemlig, at vores indsats har gjort en forskel.

CTA Blog

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage