Responsive webdesign1

Få bedre og mere effektiv søgemaskineoptimering med et responsiv webdesign

Responsive webdesignGoogle anbefaler kraftigt brug af det såkaldte Responsive Webdesign til at forbedre hjemmesiders optimeringsproces. Et responsivt wedesign anses for at være yderst vigtig i forbindelse med design og udvikling af brugervenlige hjemmesider og webshops, og det er samtidigt et vigtigt aspekt af enhver opdateret strategi om søgemaskineoptimering.

Responsive og mobilvenlige webdesigns giver hjemmesiden en forbedret brugergrænseflade og gør den mere adaptiv til alle skærmstørrelser fra store enheder som tablets, bærbare computere og stationære computere til små smartphones.
I betragtning af den hurtige vækst i mobile brugere, er det nødvendigt at optimere din hjemmeside til visning på mobile enheder for at forbedre din SEO og din digitale marketing.

Responsive webdesign inddrages i søgemaskineoptimering

Udover de stigende krav om responsive og mobilvenlige hjemmesider i forbindelse med digital markedsføring, er også professionelle SEO-konsulenter verden over begyndt at indarbejde udvikling af responsive og mobilvenlige designs i deres SEO-strategi.

Ved at gøre din virksomheds hjemmeside responsiv og mobilvenlig, kan du opnå følgende fordele og udbytter for din digitale markedsføringkampagne:

 • Hurtig indlæsning og sidevisning
 • Bedre brugerengagement
 • Tiltrækning af flere potentielle kunder
 • Øget konvertering af kundeemner med bedre ROI til følge
 • Forbedret søgemaskineoptimering, der generere mere trafik til din virksomhed
 • Optimering af tidsforbruget i forbindelse med din SEO-indsats, fordi du kan optimere samtidigt til både stationære og mobile enheder
 • Bedre mulighed for søgemaskinerne til at indeksere og gennemgå hjemmesider med en enkel URL-adresse struktur

Bedste SEO-branchen praksis ved hjælp af responsive webdesigns

Også hos de traditionelle webbureauer er man ved at adoptere trenden med at anvende de mobilvenlige webdesigns, som allerede nu er “best practice” i SEO-branchen.

Hos Google er man helt åbne omkring ønsket om at webmastere skal bruge et responsivt og mobilvenligt design med henblik på at levere den bedste oplevelse brugerne.

Med denne offentlige udmelding fra Google-søgemaskinen om præferencer for mobilvenlige hjemmesider, er det på høje tid at ændre din SEO- og digital marketing strategi i retning mod udviklingen af ​​et mere responsivt design.

Dette vil hjælpe søgemaskinen til at processe en enkelt CSS medieforespørgsel for hver enhed, der forsøger at få adgang til dit websted.

Bedre placeringer i søgemaskinerne til din hjemmeside

Webudviklere anerkender nu hvor let det er at få webadressen på hver side indekseret, og at det gavner bestræbelserne for at få hjemmesiden søgemaskinoptimeret.

De besøgende på et websted har tendens til at synes om den bedre brugeroplevelse, når hjemmesiden let tilrettes i forhold til den type enhed de besøgende benytter. Søgemaskinerne er i stand til at indeksere og rangordne en responsiv hjemmeside med større nøjagtighed.

Søgemaskinerne bruger hjemmesidens mobilvenlighed som en ranking faktor, og sociale engagement hos hjemmesidens besøgende bedres. Google tilskynder endda webmastere til at præsentere deres besøgende for en engagerende oplevelse ved at gøre hjemmesiden så responsiv som muligt.

Fastholder du at have forskellige hjemmesider til computere og mobile enheder, er der en klar tendens, at både de besøgende og søgemaskinernes algoritme blive forvirret.
Bruger du forskellige versioner af din virksomheds hjemmeside, vil din virksomhed virke mindre spændende for dine besøgende, og samtidigt gøre det sværere for søgemaskiner som eksempelvis Google, Bing m.fl. at indeksere og rangordne indholdet. Det giver en dårlig søgemaskineoptimering og forringer effekten af din digitale markedsføring.

Responsive Web Design forhindrer udvanding af linkværdi

Hvis du linkbuilding som en del af din SEO-strategi, vil et responsiv hjemmeside design gavne din link building indsats ved at forhindre forekomsten af ​​linket udvanding. En hjemmesides design, der er responsivt vil få trafikken gennem dine links til at flyde mere effektivt tilbage til dit websted og samtidig holde alle dine sociale forbindelser på et enkelt sted. Det vil give bedre SEO resultater.

SEO og digital marketing forbedringer

Responsive hjemmeside designs er stærkt medvirkende til at give dit websteds besøgende en mere tilfredsstillende brugeroplevelse, og de giver samtidig nogle enestående fordele for din SEO og digitale marketingindsats.

Salget af tablets var på mere end 100 millioner enheder i 2013, og den udvikling forventes at forstærkes yderligere i 2014.
Webbureauer og SEO-professionelle anbefaler samstemmende, at webmaster får foretaget nogle forbedringer til deres webdesign, som skal sigte på at imødegå brugernes ændrede behov og stigende brug af mobile enheder til internetbrug.

En responsiv hjemmeside bør som minimum indeholde følgende features:

 • Tekst- og farveelementer i dit websted bør kunne imødekomme den lille mobile skærm, som dine besøgende benytter
 • Implementerede elementer skal hentes og vises hurtigt med en effektiv visning af dine billeder og indhold til følge. Det er praktisk for mobilvisning
 • Alle tilgængelige funktioner på dit websted skal fungerer godt og fejlfrit for de besøgende
 • Den positive oplevelsen af navigationen rundt på dit website forstærkes af en brugergrænseflade, der passer perfekt til skærmen, uanset størrelse

Du kan fastholde dine besøgendes interesse i længere tid, når de præsenteres for et responsivt og mobilvenligt design.

 Integration af responsiv hjemmesidedesign til SEO

En smart responsiv og mobilvenlig hjemmeside skal kunne imødekomme de forskellige behov for visning af indhold til de besøgende, uden behov for at ændre dens URL-adresse.

Du får måske brug for hjælp fra en professionel webdesigner eller udvikler for at optimere dit website og din digitale marketingindsats via et responsivt webdesign. Der er mange website designere, der kan give dig hjælp til at udvikle det mest hensigtsmæssige responsiv design, der vil fremme dine SEO mål og samtidig øge din forventede afkast af investeringer fra din virksomhed.

En hjemmeside med et responsiv design gør det lettere at styre indhold, uden at risikere at skulle ofre på kvaliteten af ​​oplevelsen, som websitet kan levere til dine besøgende.
Sitet kan levere forskellige former for præsentativ visning på tværs af forskellige mobile platforme uden behov for at skulle vises forskellige sider til mobile og stationære enheder.

En responsiv hjemmeside kan fastholde interessen hos dine besøgende og introducere dem bedre til dine produkter og tjenester. Hos OnlineSynlighed.dk, kan vi hjælpe dig med at implementere det mest hensigtsmæssige design og funktionsudvikling, som du og din virksomhed har brug for en bedre at kunne optimere konverteringen dine kundeemner til omsætning og overskud.

Vi er klar til at give dig et tilbud på optimering af brugervenligheden via et responsivt og mobilvenligt design til din virksomheds hjemmeside eller webshop.
Kontakt os nu på telefon 70 13 63 23. Du kan også sende os en mail. Vores kontaktoplysninger finder du lige her.

John Nielsen